kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημέρα σε όλοι τη γατοπαρέα!!! Α!!! καλημέρα και σε όλα τα γατόνια!
!Μετά από σχεδόν ένα μήνα απουσίας , είμαι καλά και πολύ χαρούμενη που ξαναγύρισα!
Είχα ένα ατύχημα με την μηχανη και ημουν στο νοσοκομείο για λίγο καιρό και μετά στο σπίτι, δυστηχώς στο σπίτι δεν έχω internet και δεν μπορούσα να σας παρακολουθήσω αλλά ο άντρας μου (Γιάννης)
συνδεόταν καθημερινά μαζί σας και με ενημέρωνε για τα πάντα! Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαβάσω , έχουν συμβεί τόσα πολλά
.Σχετικά με το θέμα <χαρίζεται η Χάντρα> (αχ δεν ξέρω πως να επισυνάψω το θέμα
) δυστυχώς δεν κατάφερα να την πάρω λογω προβλήματος, αλλά νομίζω ότι η κοπέλα την κράτησε τελικα!Τι άλλο να πώ ????? εντός της ημέρας θα βάλω επιτέλους φωτογραφία από τα γατόνια μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
,πω,πω!περαστικα σου!ηταν σοβαρο?χαιρομαι που εισαι καλα τωρα.![]()
Τωρά είμαι καλύτερα, είχα κάποια κατάγματα (δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέριες γιατι ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το σοκ)έπεσα από μηχανή που οδηγούσε ο ξάδερφος μου!
ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα

catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Γρήγορα περαστικά εύχομαι και να ξεπεράσεις γρήγορα το σοκ. Έχω περάσει κι εγώ το ίδιο και είχα πάθει επιλεκτική αμνησία μάλλον γιατί το μόνο που θυμάμαι ήταν πριν πέσω και αφού βρέθηκα στο νοσοκομείο. Κουράγιο και καλώς μας ήρθες.![]()
ευχαριστώ πολύ!!!!
καλώς σας βρήκα!
aretha
Περιβόητο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Είσαι καλά τώρα κι αυτό έχει σημασία! Σε λίγο καιρό θα τα έχεις ξεχάσει όλα. Εγώ πάντως απόφεύγω τις μηχανές όπως ο διάολος το λιβάνι. Έχω χάσει τον ξάδελφό μου 23 χρονών γιατί έπεσε πάνω του ένας μλκ που είχε κάνει επιτόπου στροφή κι έπεσε πάνω στο παιδί που ήταν σταματημένο. Κι εσύ να μη φταις δεν σε προσέχουν οι άλλοι....![]()
![]()
![]()
έχεις απόλυτο δίκιο και εγώ εχω χάσει φίλο από μηχανή
. Μετά από αυτό που έπαθα δεν υπάρχει περίπτωση πότε να ξανανέβω σε μηχανή πάλι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Τα μηχανάκια είναι πολύ επικινδυνα ειδικά εδώ στην Ελλάδα που κανείς δεν τηρεί τον κοκ σωστα...

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Περαστικά, και πάντα γερή!![]()
Τα μηχανάκια είναι πολύ επικινδυνα ειδικά εδώ στην Ελλάδα που κανείς δεν τηρεί τον κοκ σωστα...![]()
ευχαριστώ μιμικάκι
cris
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υ.Γ Μάλλον πρέπει και οι δύο μας να βάλουμε φώτο γιατί τα Avatar μας είναι ίδια....

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Περαστικά και από μένα και γρήγορη ανάρωση (σωματική και ψυχολογική)!!!!![]()
Υ.Γ Μάλλον πρέπει και οι δύο μας να βάλουμε φώτο γιατί τα Avatar μας είναι ίδια....![]()
όντως πρέπει οπωσδήποτε να δειξουμε τα όμορφα γατόνια μας
ruko
Διάσημο μέλος

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Περαστικά και σιδερένια. Περιμένουμε εναγωνίως τις γατοφωτογραφίες!![]()
ευχαριστώ, κάντε λίγο υπομονή και σύντομα θα της βάλω

χριστινα
Διάσημο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Σιδερενια και παντα καλα!!!!! Μακρυα απο ολους τετοια πραγματα
ευχαριστώ Χριστίνα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool