Επιτέλους

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Ο δημος Καλαμαριας στη θεσσαλονικη μας εβαλε παντου μπλε καδους ειδικα για συσκευασιες :πλαστικο χαρτι γυαλι αλουμινιο σιδερο.
Εξισου μας μοιρασε ειδικη σακουλα, με ωραια σχεδιακια για να τα θυμομαστε. Καιρος ηταν ν 'ασχοληθουν πιο σοβαρα με την ανακυκλωση:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο το εκαναν στο Δημο μας πριν απο τρια χρονια.
Γιατι ετσι αργα σε εσας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξερω καλο ειναι που εγινε παντως εσεις το εφαρμοζετε στην αθηνα? επιασε?

Στο σπιτι μας δυστυχως οχι.
Στην δουλεια που εχει καδο απ'εξω, βαζουμε κυριως τα χαρτνα(που ειναι πολλα), αλλα ειναι αδυνατο να κατσουμε και να χωριζουμε τα σκουπιδια.
Ο δημος ειχε τον ενθουσιασμο στην αρχη, ενημερωνε, μαζευε τα ανακυκλωσιμα, αλλα τωρα το εχει παρατησει σχεδον τελειως.

Πάντως και ο δήμος Αθηναίων έχει βάλει στα κεντρικά σημεία κάδους. Και για χαρτί, αλλά και για αλουμίνιο, γυαλί, υφάσματα και μπαταρίες. Και κάθε φορά που ανακυκλώνεις σου δίνει νομιζω γύρω στα 1-2 λεπτά που τα κάνεις δωρεά στο Χαμόγελο του Παιδιού!!

Εχει ενα μεγαλο "περιπτερο" εξω απο το σταθμο του μετρο Πανεπιστημιο. Μαλλον αυτα θα λες κατερινα!

και σε εμας εχει βαλει ο δημος απο τοτε με τους ολυμπιακους.. εδω δουλευει καλα, δηλαδη βλεπω αρκετο κοσμο να πηγαινει με τις μπλε τσαντουλες και να τα ριχνει εκει...και ο δημος τα μαζευει αρκετα συχνα.. βεβαια υπαρχουν και οι ανεγκεφαλοι που ριχνουν μεσα οτι να ναι!!:mad:

Εμάς στη Πάτρα έχουνε βάλει εδώ και χρόνια. Το χρησιμοποιούν αρκετοί στην γειτονία μου, το μόνο κακό είναι ότι μάλλον δεν έχουν μοιράσει αρκετές από τις μπλε σακούλες και πετάνε τα ανακυκλώσιμα είδη μέσα σε πλαστικές σακούλες.

Εμάς στη Πάτρα έχουνε βάλει εδώ και χρόνια. Το χρησιμοποιούν αρκετοί στην γειτονία μου, το μόνο κακό είναι ότι μάλλον δεν έχουν μοιράσει αρκετές από τις μπλε σακούλες και πετάνε τα ανακυκλώσιμα είδη μέσα σε πλαστικές σακούλες.

Μα αυτο δεν ειναι κακο!Και οι πλαστικες σακουλες ειναι ανακυκλωσιμες!:)

Δεν ξερω καλο ειναι που εγινε παντως εσεις το εφαρμοζετε στην αθηνα? επιασε?

Και σε μας εδώ στη Βούλα τώρα έγινε!:blink:
Εμείς το εφαρμόζουμε. Και όλοι αυτοί που ξέρω.:)
Αλοίμονο να μας δινόταν η ευκαιρία και να μην την αρπάζαμε (από τα μαλλιά!!;) :P )!

Εχει ενα μεγαλο "περιπτερο" εξω απο το σταθμο του μετρο Πανεπιστημιο. Μαλλον αυτα θα λες κατερινα!
Αυτό δεν το έχω δει, αλλά έχω δει στο Σύνταγμα, στην Πανόρμου οπότε φαντάζομαι ότι σε όλους τους σταθμούς του μετρό θα έχει!

Εμάς στη Κορινθο δεν το έχουν κάνει πάντως.

Εμάς στη Νέα Σμύρνη πάντως είναι απο πέρυσι. Όσο μπορώ το κάνω.:happy:

Κάδοι ανακύκλωσης υπάρχουν εδώ και χρόνια κοντά στο πατρικό μου, στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα είναι τέσσερις: για χαρτί, αλουμίνιο, πλαστικό και γυαλί (υπάρχει πολύς χώρος).
Το θετικό είναι πως ο κόσμος ανταποκρίνεται. Όταν η πολιτεία δίνει τα μέσα και δεν έχει αντιρεαλιστικές απαιτήσεις (π.χ. να κατέβει ο άλλος στο κέντρο με τα ανακυκλώσιμά του), οι περισσότεροι ενδιαφέρονται και θέλουν να συμμετέχουν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back