Επιτρέπονται μικρά ζώα στο τραμ

Havana

Διάσημο μέλος

Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
Άλλα θέματα

Tετράποδοι επιβάτες

Ανοιχτές είναι οι πόρτες του τραμ και για τους τετράποδους επιβάτες. Με κεντρικό σύνθημα τη φράση «Κι εμείς με τραμ!», η Τραμ Α.Ε. και η εταιρεία Purina ανακοίνωσαν τα ευχάριστα.</B>
tram.jpg
Προσοχή! Μπορείτε να μεταφέρετε με τραμ κατοικίδια ζώα, εφόσον είναι μέσα στα ειδικά καλάθια μεταφοράς, διαστάσεων μέχρι 70Χ40Χ50 εκατοστά. Ανοιχτές είναι βεβαίως οι πόρτες και για τους σκύλους οδηγούς τυφλών, όχι όμως για τους μεγαλόσωμους σκύλους.Aρχικά τουλάχιστον- οι πόρτες θα είναι κλειστές για τα μεγαλόσωμα κατοικίδια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θετικό βήμα,αλλα εγώ που εχω 4 μεγαλόσωμα δεν μπορω να το χρησιμοποιήσω δηλαδη!
Πχ να θελω να παω βολτα στο Φαληρο για ένα σκυλο θα πρεπει να εχω κλουβι μεταφορας τεραστιων διαστασεων...Θετικό εστω για τα μικρακια,που και αγκαλίτσα μια χαρα τα επιτρεπουν!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back