mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα κάνω εγώ την αρχή με ένα parade από τους :Αθληταρά Hobbe (https://www.mypetz.gr/threads/%CE%A7%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82-hobbe.230112/, Mozzyhttps://www.mypetz.gr/threads/%CE%A7%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-mozzy-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.229627/ και ύπουλο Golum(https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-το-ύπουλο-golum.229662/)!
Πρώτος πρώτος ο Ηobbe που πλέον έχει μετονομαστεί σε Ricky! Εδώ είναι λίγο στεναχωρημένος αλλά δε μπορώ να βρω την άλλη φώτο που παίζει με μια μαξιλαροθήκη

Κουκλί είναι ο καλό μου!!

Εδώ είναι η μεγάλη μου λατρεία ο Mozzy(νυν Arfy)..Μακράν η καλύτερη υιοθεσία όλων των εποχών! Η μαμάκα μου είναι απίστευτη κοπέλα!
O Arfy δεν έχει κάτι Νεφελίστικο? Τουλάχιστον από ουρά, καρμπόν
! Τι σου είναι τα γονίδια..

Και τέλος το ύπουλο Golum που έχει πλέον και αδερφούλα καθ΄ομοίωσίν του..(ο μπαμπάς του έχει τρέλα με τα ασπριδερά
)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
-
hobbs.jpg37,7 KB · Εμφανίσεις: 46 -
IMG_1382.jpg483,3 KB · Εμφανίσεις: 42 -
IMG_1545.JPG538,8 KB · Εμφανίσεις: 49 -
IMG_8572.jpg474,5 KB · Εμφανίσεις: 52 -
IMG_8618.jpg465,1 KB · Εμφανίσεις: 48 -
IMG_1406.jpg484 KB · Εμφανίσεις: 54 -
photo (1).JPG1,7 MB · Εμφανίσεις: 45 -
photo.JPG1,7 MB · Εμφανίσεις: 47 -
hobbs.jpg37,7 KB · Εμφανίσεις: 46 -
IMG_8572.jpg474,5 KB · Εμφανίσεις: 52 -
IMG_8618.jpg465,1 KB · Εμφανίσεις: 48 -
IMG_1406.jpg484 KB · Εμφανίσεις: 54 -
IMG_1382.jpg483,3 KB · Εμφανίσεις: 42 -
IMG_1545.JPG538,8 KB · Εμφανίσεις: 49 -
photo (1).JPG1,7 MB · Εμφανίσεις: 45 -
photo.JPG1,7 MB · Εμφανίσεις: 47
marina289
Περιβόητο μέλος

Εδώ είναι η ιστορία του ψυχοθεραπευτούλη μου... τώρα πλέον όχι ¨μου¨, αλλά της Βιβής, της Σούλας και του Παναγιώτη!
Αλλά, ξέρετε πώς είναι....όταν κάποιος δίνει ένα γατάκι για υιοθεσία, δεν παύει να το θεωρεί και λίγο δικό του...

Περνάει πολύ καλά και έχει άλλα 6 γατοαδελφάκια!!
Τον ροζ πάνθηρα
τον υιοθέτησε η αδελφή του άντρα μου...Είναι μια χαρά, και είναι πασάς στ'ανάκτορα με 4 αδελφούλες ! (ανθρωποαδελφούλες)
Αυτός εδώ είναι ο Αιμιλιάκος μου!
Το παράδοξο είναι ότι δεν προοριζόταν για μένα, αλλά για τον αδελφό μου, ο οποίος έψαχνε γατοσυντροφιά στα ξένα που σπουδάζει ,(το θεώρησα τρομερή σύμπτωση όταν είδα την αγγελία γιατί έψαχνε περσάκι και...πορτοκαλούλι!!) και με το που είδα τον Αιμίλιο αποφάσισα να του τον κάνω ¨δώρο¨, ξέροντας ότι ψάχνεται για γατονάκι...
Βλέποντας όμως αυτή τη φάτσα....
πρέπει να έχεις γερά ....αρ κότσια
για να την αποχωριστείς...
Και έτσι υιοθετήθηκε από μένα, αφήνοντας τον αδελφό μου μόνο να τον λιγουρεύεται!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωωωω! Τι όμορφα!!

Ναι έτσι είναι..Και εγώ κουβαλάω αυτα τα κομματακια μέσα μου..Όπως και να το κάνουμε..Δικά μας ήταν στην αρχή

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Και οχι μονο αυτο,αλλα τα σωσατε κιολας.Το πιο σημαντικο θα ελεγα.

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Εδώ είναι την πρώτη πρώτη μέρα που τον πήρα, πέρισι λίγες μέρες πριν την Πρωτοχρονιά!
Τον πήρα με συνοπτικές διαδικασίες για τα ανήψια μου που ήθελαν πολυ ένα γατούλι!
Η αδερφή μου δυστυχώς υπέφερε με το άσθμα κάποιες μέρες λόγω του γατούλη αλλά είχα προνοήσει για Plan B σε περίπτωση που κάτι στράβωνε!
Μετά από 1,5 μήνα περίπου ο Μύτσα υιοθετίθηκε από εμένα και όλα καλά!!!!!
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Μυτσας χαριζόταν από τη Νοτα τον είδα και τον ερωτεύτηκα.
![]()
![]()
Εδώ είναι την πρώτη πρώτη μέρα που τον πήρα, πέρισι λίγες μέρες πριν την Πρωτοχρονιά!
Τον πήρα με συνοπτικές διαδικασίες για τα ανήψια μου που ήθελαν πολυ ένα γατούλι!
Η αδερφή μου δυστυχώς υπέφερε με το άσθμα κάποιες μέρες λόγω του γατούλη αλλά είχα προνοήσει για Plan B σε περίπτωση που κάτι στράβωνε!
Μετά από 1,5 μήνα περίπου ο Μύτσα υιοθετίθηκε από εμένα και όλα καλά!!!!!
Δε φαίνεται η φώτο

irenelizzy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nαι Κάλλια δεν φαίνεταιΔε φαίνεται η φώτο![]()

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
)(https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-το-ύπουλο-golum.229662/)

Γμτ μόλις πέρασαν από το μυαλό μου και οι 6 μήνες που ζήσαμε μαζί...Αφήστε, έχω ρίξει πολύ κλάμα...Μπορεί να ακούγεται χαζό..Αλλά μου λείπει και αυτός και οι άλλοι 2 αλήτες μου...
Νιώθω πολύ ευτυχής που είναι καλά, σε καλούς ανθρώπους που νοιάζονται και τον αγαπούν αλλά θέλω να τον πάρω αγκαλίτσα και να τον σφίξω έτσι όπως ξέρω ότι του άρεσε..
Αχ ας στο καλό! Καλά να είναι το μικράκι μου...
Συνημμένα
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
φροντίστηκε, πήρε τα φάρμακα του, όλη την αγάπη που του έλειπε δόθηκε για υιοθεσία και στειρώθηκε..μετά την σστείρωση ήταν κάπως έτσι:
Τώρα είναι στο σπιτάκι της και περνάει μια χαρά μαζί μεν άλλη κούκλα της φωτογραφίας που μπορείτε να δείτε (από ότι έχω μάθει έχουν σχέση πάθους μεταξύ τους):
Αυτό το γατάκι είναι ένα από τα καλύτερα πλάσματα που ξέρω και μετά από τόσες ταλαιπωρίες βρήκε την τύχη που του άξιζε..
Πιθανόν το Σ/Κ να πάω να την δω και τότε φυσικά θα εφοδιαστώ με νέες πόζες της γαζέλας μου.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Φοβερή εικόνα η τελευταία..
Σφίζει από ζωή η μικρή!!!

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Η τελευταία φωτογραφία μου άρεσε κι εμένα πάρα πολύ!
Αγκαλιασμένα και τα 2 να κοιτούν τον φωτογραφικό φακό!
Καλή ζωή να έχουν όλοι οι μικροί μας φίλοι που βρίσκουν τον δρόμο τους και το νέο τους σπίτι.

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Τι πατουσες απιστευτες είναι αυτές!!!!????
Σα σοκολατάκια είναι τα πατούνια του, θέλω να τα φάω!!!!!!!!!!!!
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
τον τρυφερούλη Mozzyhttps://www.mypetz.gr/threads/%CE%A7%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-mozzy-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.229627/ και
ύπουλο Golumάκι μου(https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-το-ύπουλο-golum.229662/)!
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Mozzy ειναι Θεος!
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Mozzy ειναι Θεος!
Μεγάαααλη μου λατρεία..
Από την αρχή μέχρι σήμερα..
Και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ τρελόγατο!!!

nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Απο τοτε κι εγω του ειχα αδυναμια και ειχα ενα γατουλη στον κηπο στο προηγουμενο σπιτι που εμενα και τον φροντιζα πριν μετακομισω

(Ηταν απιστευτη ψυχουλα και πολυ πολυ τρυφερος, αν μπορουσα να παρω τριτη γατα...ειχα μπριζωθει πολυ τοτε)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool