Επιχείρηση στειρώσεων στο Θυμάρι Αναβύσσου!

chouzouris

Πολύ δραστήριο μέλος

Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
Έχουμε εξοχικό σπίτι στο Θυμάρι (μετά την Φώκαια Αναβύσσου). Οι γονείς μου μένουν εκεί από τον Μάιο μέχρι τουλάχιστον τον Οκτώβριο. Η μητέρα μου ταϊζει όλα τα γατούνια εκεί όλο το καλοκαίρι. Μέχρι εδώ καλά.
Το πρόβλημα: Έχουν μαζευτεί καμία 20 αριά γάτες και 5-7 μικρά γατάκια. Αφού έχουν περάσει μερικές μέρες από την γέννα, οι γάτες μένουν ξανά έγγυες... Δράμα.
Θέλουμε να τις στειρώσουμε. Αυτή τη στιγμή είναι περίπου 10 θηλυκιές που μπορούν να πιαστούν και 5 θηλυκά μωρά που σε λίγο καιρό θα πρέπει να στειρωθούν. Το ιδανικό θα ήταν να έρθει κτηνίατρος επί τόπου και να κάνει μαζικά της στειρώσεις. Δεν γνωρίζω όμως κάποιον που μπορεί να το αναλάβει. Μήπως εσείς;;;
Εναλλακτική περίπτωση είναι να μαζευτούμε 3-4 κοπέλες από εδώ με 2-3 αυτοκίνητα και καμιά 10αριά γατοφόρους, να μαζέψουμε ένα πρωί τα γατούνια, να τα πάμε στον Αίλουρο για στείρωση και να τα επιστρέψουμε αυθημερόν. Δεν ξέρω αν γίνεται να αφεθούν αμέσως στον κήπο μετά την στείρωση ή πρέπει να κρατηθούν απομονωμένες σε κάποιο χώρο.
Χρειάζομαι τις σκέψεις σας για το πώς θα μπορούσε να υλοποιηθεί η επιχείρηση και προσφορές. Λογικά θα γίνει Σάββατο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eγω μπορω να βοηθισω, δηλαδη να ερθω μαζι σας με 2-3 γατοφορους.:)
Για να ερθει κτηνιατρος, δυσκολο δεν ειναι?Θελει αποστειρωμενο χωρο, καθαρα εργαλεια κτλ...
Μηπως θα ηταν καλυτερο να γινει δυο φορες?Δηλαδη να χωριστουν οι γατες μισες και μισες?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε Βικτωρία δεν νομίζω ότι γίνεται μέσα σε μια μέρα αυτό. Ποιος γιατρός θα κάνει μέσα σε μια μέρα 10 στειρώσεις? Ασε που οι θυληκές μάλλον θα χρειάζεται να μείνουν μέσα κάποιες μέρες. Πάντως είμαι μέσα για να βοηθήσω και χρηματικά και στη μεταφορά. Δυστυχώς για να φιλοξενήσω δεν γίνεται.

Χρηματικά μπορώ να βοηθήσω. Αμάξι δεν έχω οποτε μάλλον το χρηματικό ειναι και το μόνο που μπορώ να κάνω.
Πες μου αν ειναι να συνεννοηθούμε για αυτο.

Το χρηματικό θα το αναλάβουμε εμείς!
Χρειαζόμαστε απλώς βοήθεια με άτομα, αυτοκίνητα και γατοφόρους.

Το χρηματικό θα το αναλάβουμε εμείς!
Χρειαζόμαστε απλώς βοήθεια με άτομα, αυτοκίνητα και γατοφόρους.

Εγω ειμαι ενα ατομο,με ενα αυτοκινητο και 2-3 γατοφορους...
Κανω???:lol:
Βασικα, μηπως να εφερνα κανενα απο τα φορτηγα που εχει ο θειος μου(εχει μεταφορικη εταιρια) για να βολευτουμε ολοι???:lol::lol::lol:

Εγω ειμαι ενα ατομο,με ενα αυτοκινητο και 2-3 γατοφορους...
Κανω???:lol:
Βασικα, μηπως να εφερνα κανενα απο τα φορτηγα που εχει ο θειος μου(εχει μεταφορικη εταιρια) για να βολευτουμε ολοι???:lol::lol::lol:

Και βέβαια κάνεις Ελένη!

Κι εγώ είμαι ένα άτομο, χωρίς αυτοκίνητο:redface: και με δύο γατοφόρους.

Επικοινωνησε με το ΕΠΑΖ και την κυρια Χρυσα στο 6972866535 κανει στειρωσεις

Γιατρός είναι yasmin;;;;;

Βικτώρια οι γάτες πρέπει να μείνουν σε κλουβί ή κλειστό χώρο πριν ξανααφεθούν ελεύθερες. Νομίζω για 2 μέρες. Ο Λιερός μου είχε πει, όταν τον ρώτησα για στειρώσεις αδέσποτων, ότι παίρνει 55 ευρώ για την κάθε γάτα με φιλοξενία. Τα κλουβιά του είναι πολύ μεγάλα και καθαρά. Επίσης ότι είναι βολικό να φέρνω 2 γάτες την φορά. Αν δεν βρεις άκρη με κάτι άλλο, πες μου να επικοινωνήσω μαζί του.

και εγώ έχω 3 γατοφόρους στην διάθεση σας:happy:, αλλά δεν έχω αυτοκίνητο:(

Κι εγώ μπορώ να συμμετέχω με μια γατοφόρο, αλλά μιας και δεν οδηγώ, θα πρέπει να βρω εύκαιρο τον Κώστα...:hmm:

Οχι ειναι η προεδρος ενος σωματειου που κανει πολυ καλη δουλεια εχει γατοφορα ισως και εθελοντες και θα μπορεσει να βοηθησει

Βικτώρια, αν χρειαστεί μπορώ να ρωτήσω και εγώ τον δικό μου γιατρό για τιμή σε ομαδικές στειρώσεις.......λόγω ελάχιστου χρόνου ίσως δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο, όμως θα παρακολουθώ το θέμα και βλέπουμε αν αποφασιστεί κάτι.....

Α και κατι ακομη φυσικα και ενας εμπειρος γιατρος μπορει να τις στειρωσει ολες σε μια μερα εαν συννενοηθειτε, ισως η strayshelp μπορει να σας συστησει τους γιατρουςπου συνεργαζονται με το στραυ επειδη ηταν εκει παλιοτερα και εχουν πειρα σε πολλες στειρωσεις τη μερα. Εξισου και η κυρια του σωματειου ξερει αναλογους γιατρους.. εννοειται οτι ενας απλος γιατρος ( οχι ο αιλουρος ισως) θα του πεσουν πολλα για μια μερα.... μετα θα χρειαστει να τις κρατησει για 2-3 μερες μονο.

Ευχαριστώ για την προσφορά κορίτσια! Θα πάρουμε τηλέφωνο την γιατρό που συνεργάζεται το ΕΠΑΖ (την οποία μας την είπε η κ. Χρύσα που ανέφερε η yasmin). Η γιατρός αυτή είναι στην Αγ. Μαρίνα και βολεύει, διότι είναι πιο κοντά. Μας είπη η κυρία από το ΕΚΠΑΖ ότι ΙΣΩΣ μπορεί αυτή η γιατρός με τον άντρα της να τα αναλάβουν να τα μεταφέρουν και να τα κρατήσουν τις 2 ημέρες. Θα σας κρατώ ενήμερες για τις εξελίξεις.
Γενικά, αυτό που θα ήταν το ιδανικό είναι να βρεθεί γιατρός ΚΟΝΤΑ, ο οποίος να αναλαμβάνει να τα κρατήσει κι όλας για 2 ημέρες. Αν βρεθεί κάτι τέτοιο, κι εγώ μόνη μου με την μητέρα μου τα πάμε ή και η μητέρα μου λίγα λίγα. Η απόσταση είναι σημαντική!
Γενικά αναζητούμε κάποια λύση...

ΟΚ, πάντως ρώτησα και τον δικό μου, (ειναι στο Χολαργό....ολίγον μακρυά).....και αναλαμβάνει, όσο για την τιμή, που είπε θα ρωτήσει πόσο παίρνει η φιλοζωική και θα χρεώση τα ίδια......
Μας ενημερώνεις εεε?

γιατί δεν προτιμάτε τη φιλοζωική που είναι πιο κοντά (Κορωπί);είναι ήμερα ;αλλιώς θα χρειαστούν γατοπαγίδες.αν γραφτείς χαρίζει και μερικές στειρώσεις.

Δεν γνωρίζω για το Κορωπί...
Τα γατιά μπορεί να τα πιάσει ΜΟΝΟ η μητέρα μου, που τα ταϊζει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back