yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΟΝΗ
Νεοφερμένο μέλος
ΓΡΑΦΕΙΟ: Τ.Θ. 120, Τ.Κ. 194 00, Κορωπί
Τηλ.: 210 6020.202 Fax: 210 6021.353
ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Τ.Θ. 120, Τ.Κ. 194 00, Κορωπί
Τηλ.: 210 6020.202, 210 6626.061, Fax: 210 6021.353
ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Αγίων Αναργύρων 34, 11144, Νέα Χαλκηδόνα
Τηλ.: 210 2531.977, 210 2581.391, Fax: 210 2531.977
πρέπει να κλείσεις αρκετό καιρό πιο πριν ,αν δεν σε πιέζει ο χρόνος προτίμησε την .Άν γραφτείς συνδρομήτρια (30 ?) δικαιούσαι τιμή στείρωσης για μέλη (να δηλώσεις ότι είναι αδέσποτα) και θα κάνουν και 2 ή 3 δωρεάν.όσο για το χώρο φύλαξης αν υπάρχει ένας καθαρός χώρος έστω και αποθηκούλα στο κτήμα και δενείναι κοντά σε δρόμο άνετα μπορεί να μείνουν εκεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν πατησεις στην υπογραφη μου θα πας στο σαιτ τους χαριζει δυο στειρωσεις ανα χρονο νομιζω. Εξισου οι εθελοντες η εσεις εαν ξερετε μπορειτε να βοηθησετε την μητερα σου μια και αυτην γνωριζουν ποι γατες. Συνηθως στηνουμε παγιδες με καλη τροφη και φευγουμε και μετα ειναι πανευκολο να βαλεις γατα απο παγιδα σε γατοφορο εαν ξερεις πως να το κανεις οποτε η μητερα σου βοηθαει στα ζωα που χαιδευονται πιανοντας τα και βαζοντας τα σε γατοφορο, η σαν παρουσια καθυσηχαστικη.
Μα δεν χρειάζεται αυτό. Τα ζώα είναι όλα μαζεμένα στο εξοχικό μας. Γατοπαράδεισος έχει γίνει, παντού βλέπεις κι ένα γατί. Η μητέρα μου μπορεί να τα πιάσεις αγκαλιά όλα, να τα βάλει σε γατοφόρους. Το δύσκολο είναι το πήγαινε έλα με τόσα γατιά... Και η παραμονή μετά.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Εγώ δεν έχω κάν δίπλωμα....

RedCat
Διάσημο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπάρχουν 3-4 μικρούλια που πιάνονται. Τα 2 είναι νομίζω κάτασπρα! Μήπως τους βρούμε σπίτι να φύγουν από τον δρόμο;;;; Ούτε τα μισά δεν θα επιβιώσουν τον χειμώνα!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος

Ελπίζω όλα να πάνε καλά!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
ΕΣΥ ειδικά Νότα μπορείς!
Υπάρχουν 3-4 μικρούλια που πιάνονται. Τα 2 είναι νομίζω κάτασπρα! Μήπως τους βρούμε σπίτι να φύγουν από τον δρόμο;;;; Ούτε τα μισά δεν θα επιβιώσουν τον χειμώνα!
για βγάλτε καμμια φωτό!! να δούμε τι γίνεται...άσπρα ε??
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Βικτωρια ενημερωσε με τι θα κανετε τελικα.
Ποση ωρα ειναι περιπου να πας μεχρι εκει?
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool