mary-babis
Δραστήριο μέλος
Η mary-babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 547 μηνύματα.
06-12-10
13:48
Στην σχολη μου εχω το μαθημα των δημοσιων σχεσεων.Ο καθηγητης μας εβαλε μια εργασια με οτι θεμα θελουμε. Ειναι κυριως μια "προβα" για την πτυχιακη.Ολοι επελεξαν θεματα της επικαιροτητας αλλα εγωγια κομα μια φοαρα πρωτοτυπησα και διαλεξα ως θεμα τα αδεσποτα.Πολυ ανοιχτο θεμα μπορω να γραψω παρα πολλα πραγματα αλλα επειδη κιολας μπορω να γραψω πολλα εχω μπερδευτει!!!!Ο καθηγητης επισης μου προτεινε να γραψω τις διαφορες αναμεσα στη νομοθεσια του ελληνικου κρατους και των ευρωπαικων χωρων σχετικα με τα αδεσποτα παντα.Μπορειτε να μου δειξετε που μπορω να βρω πληροφοριες σχετικα με τα αδεσποτα,νομοθεσιες,προσπαθιες φιλοζωικων σωματιων και οτιδηποτε αλλο;;;Οποιαδηποτε ιδεα θα βοηθησει παρα πολυ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.223 μηνύματα.
Havana
Διάσημο μέλος
Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα.
07-12-10
11:04
υπέροχο θέμα πραγματικά...
καλή επιτυχία!!!
καλή επιτυχία!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα.
07-12-10
11:53
Ωραιο το θεμα σου...Καλη επιτυχια....
Ριξε μια ματια στο animal police ,animalplanet-discovery ,εχουν πολλες σελιδες ,και ισως μεσα απο αυτες να βρεις κατι σχετικο με την ξενη νομοθεσια.Ιδεες δινουμε ,ελπιζουμε να βοηθησουν.

Ριξε μια ματια στο animal police ,animalplanet-discovery ,εχουν πολλες σελιδες ,και ισως μεσα απο αυτες να βρεις κατι σχετικο με την ξενη νομοθεσια.Ιδεες δινουμε ,ελπιζουμε να βοηθησουν.

mary-babis
Δραστήριο μέλος
Η mary-babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 547 μηνύματα.
07-12-10
12:45
Κοριτσια σας υπερ-ευχαριστω!!!!Και μονο που μπηκατε στον κοπο να σκεφτητε και να μου απαντησετε!Πραγματικα μου δωσατε πολυ μεγαλη βοηθεια!!!Να ειστε καλα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum