Ismini
Διάσημο μέλος
Πώς τα βλέπετε τα πράγματα στην εργασία σας?
Ειστε ικανοποιημένοι από το αντικείμενο της? Είναι τελικά αυτό που είχατε αρχικά επιλέξει?
Με τις οικονομικές απολαβές πάλι? Το ωράριο?
Επίσης μπορούμε να συζητήσουμε το κλίμα που επικρατεί μεταξύ εργοδοσίας και εργαζομένων και μεταξύ συναδέλφων.
Εγώ απαντάω σε όλα ΟΧΙ, εκτός από το ωράριο που θα μπορούσε να είναι και χειρότερο! Χάλια και πάλι χάλια!
Ελπίζω να γίνει ένα θαύμα και να σταματήσω (χιούμορ κάνω δεν πρόκειται...
).Τα υπόλοιπα θα σας τα πω μετά, γιατί τώρα εργάζομαι!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Και το ωράριο 8 ωρο πενθήμερο, και οι απολαβές ικανοποιητικές, και τα bonus μας, και εξτρα ασφάλιση ιδιωτική και την άδεια ολόκληρη το καλοκαίρι!!!
όσον αφορά τις σχέσεις, με το αφεντικό μου μια χαρά τα πάμε και με τα περισσότερα παιδιά που συνεργαζόμαστε. Πάντα βέβαια υπάρχουν και οι σπαστικοί αλλά ευτυχώς είναι λίγοι και μπορώ και τους αποφεύγω!!!
Τώρα που το ξανασκεφτομαι είνια η πρώτη φορά που είμαι σε εταιρεία και δεν γκρινιάζω κάθε τρεις και λίγο ότι δεν μου αρέσει. Φαίνεται ότι θα μείνω αρκετό καιρό εδώ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Εχω δεχτει το ωραριο, τις απολαβες (μικρες αλλα δεν σκοτωνομαστε στη δουλεια και το προτιμω ετσι).
Εκεινο που με νευριαζει και με χαλαει πιο πολυ ειναι τα κουτσομπολια και τα καρφωματα μεταξυ συναδελφων.
6 ατομα ειμαστε συνολικα και δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα. Ουτε απο οικονομικης αποψης ουτε μπορει να διεκδικησει καποιος τη θεση του αλλου.
Παρολαυτα....
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σαν γραμματέας του Δ/ντος Συμβούλου και Office Manager θα έλεγα ότι έχω πολλές αρμοδιότητες αλλά όχι τόσο χρονοβόρες όσο είχα σε προηγούμενες δουλειές μου. Το κακό είναι ότι λόγω του ότι μάλλον τους έχω εμπνεύσει εμπιστοσύνη, μου έχουν φορτώσει όλες τις πληρωμές: μισθοδοσία, ταμείο, επιταγές κλπ. Μόνο που εγώ με τα ξένα χρήματα δε θέλω να έχω καμία σχέση. Το τι λεφτα περνάνε από τα χέρια μου τέλος μήνα δε φαντάζεστε....
Όταν όμως έκανα νήξη για αύξηση πριν κανένα μήνα μου είπαν όχι ακόμα....
Κανονικά θα έπρεπε να παίρνω και το μισθό του λογιστή ο οποίος έρχεται μόνο 1 φορά την εβδομαδα για να κόψει τιμολόγια και να ενημερώσει το ταμείο...

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω μετα απο 6 που δουλευα σαν εποχιακη υπαλληλος με χαλια ωραριο σε αεροδρομιο,νυχτερινα,αργιες,σβκ και χαλια απολαβες το μαρτυριο τελειωσε το 2002 και τωρα δουλευω πενθημερο,οχταωρο και απο δουλεια πολυ ηρεμα μεχρι βαρεμαρας!![]()
αχ αχ ποσο σε καταλαβαινω..απο τα 15 μου δουλευω στο αεροδρομιο (γενικα τουριστικα, με το να μενω σε νησι δεν εχω και πολλες επιλογες..) κ εχω περασει απο ολα τα ποστα αλλα απο τα 17 δουλευω ως υπευθυνη κινησης..48ωρα εκλεινα εκει κ παραπανω..και ημουν κ σε αλλα δυο ποστα στο γραφειο..κ απο λεφτα αστα να πανε. ασε τη χαλια συμπεριφορα στο γραφειο και τον πολεμο που μου κανανε..αλλα δεν πειραζει, ελπιζω αυτη η σεζον να ειναι καλυτερη, αλλαξα κ εταιρεια..αντε να δουμε

χριστινα
Διάσημο μέλος
Τα τελευταια χρονια δουλευουμε μαζί το φροντιστηριο του Γιαννη αλλά δεν παιρνω μισθό. Δεν ειμαι εργαζόμενη με την κανονική εννοια της λεξης. Εξάλλου ενα ταμειο υπάρχει στο σπίτι. Μου αρεσει σαν δουλεια, αγαπώ τα παιδια πολύ αλλά συχνα κουραζει σαν δουλεια. και τα απογευματα ειναι κλεισμενα, πραγμα που με περιορίζει στις δουλειες του σπιτιού. Μισω να κανω δουλειες το πρωι
. Δεν παραπονιεμαι πάντως. Δουλευω σαφως λιγότερο από εναν μέσο εργαζόμενο, καθομαι χριστουγεννα - πάσχα, αλλά ταυτόχρονα ιδρωνω για το πώς θα πάμε από κόσμο καθε Σεπτέμβρη και το καλοκαιρι βασικά το πριμοδοτούμε το φροντιστηριο.... Τα κερδη δεν θα ελεγα πως ειναι τρελά!!! Καθε αλλο. τα περισσοτερα κεντρα ξενων γλωσσων αντιμετωπίζουν κριση πανελληνια. Ας ειναι καλα τα ιδιαιτερα. Πολλοί θα κλεισουν πάντως κι όποιος αντεξει. Δυσκολοι καιροί. Αλλά καλα να ειμαστε 
ladycat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
εκτοσ βεβαια και αν καποιοσ εχει μαι καλυτερη ιδεα απο μενα
Τοσο εγωιστρια δεν ειμαι..λιγο μονο
Στο ξενοδοχειο επικρατει ενα γενικο χαος με ενα αφεντικο που δεν εχει ιδεα απο κουζινα και αλλαζει γνωμη 20 φορες την εκδηλωση και με ανθρωπους στην κουζινα που ξερουν να μαγειρευουν μουσακα και ντολμαδε΄. Οχι οτι και αυτα δεν ειναι καλα, αλλα δεν γινετε να τα σερβιρεις σε ενα γαμο πχ και απο εκει και περα ξεκινανε τα αλλα βασανα, να εξηγεισ καθε φορα 250 φορες την καθε κινηση και κατανταει κουραστικο. Πραγματικα μερικες φορες απορω πως το φαγητο φτανει στα τραπεζια
Με λιγα λογια θελει πολυ υπομονη και ειναι δυσκολο να δουλευεις σε μια δουλεια που θελει πολυ καλη συνεργασια με ατομα που δεν μπορεισ να συνεργαστεισ ουτε με σφαιρες. Το χειμωνα μου λειπει το μαγαζακι μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
Προσπαθω μια ωρα να βαλω φωτο να δειτε αλλα ...
την ανεβασα εδω
https://img149.imageshack.us/my.php?image=img4367dj9.jpg
ειναι τελος οκτωβριου γιαυτο τα συννεφα, καλοκαιρι ειναι τελεια, πολλα λουλουδια καντηλακια και ρομαντζο

Αν ποτε αποφασισω να ερθω στην Κω, σιγουρα θα σας επισκευτω!
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Mika
Δραστήριο μέλος
ευχαριστω ευχαριστω! Οποιος ερθει Κω τον περιμενω
Ismini
Διάσημο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
Πολύ ωραία είναι Μίκα! Στην Κω δουλεψε και ο αδελφος μου προπερσυ και πέρισυ ως Σεφ. Δεν ηταν ομως ευχαριστημενος απο τις συνθηκες (φαινεται ειναι οικογενειακο μας!!!)
ξερεις που δουλευε? Στα μεγαλα ξενοδοχεια ειναι πολυ δυσκολα το δοκιμασα και εγω ενα καλοκαιρι και μου εφθγε η ψυχη. Βριζομουνα με ολους καθε δυο και τρεις και μετα απο μια σεζον ειπα δεν το ξανακανω!
Ismini
Διάσημο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool