Elena_p
Δραστήριο μέλος
Μήπως κάνω κάτι λάθος? Δεν τα τρίβω δυνατά. Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πρόβλημα σε τόσο μικρά γατάκια (η γάτα είναι του σπιτιού, δεν έχει βγει ποτέ έξω, οπότε δεν υπάρχει θέμα ασθένειας).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Νομίζω καλό θα ήταν να τα δει άμεσα ένας καλός κτηνίατρος, για να μην κολλήσουν και τα αδελφάκια τους. Αν θέλεις να πάρεις άλλη μια γνώμη, συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Αίλουρο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
Γεια σας. Η γάτα μου γέννησε πριν 8 μέρες και έκανε 5 γατάκια. Ολα ειναι υγιέστατα και παχουλά αλλά τα 2 έχουν πρόβλημα με τα ματάκια τους..ειδικά το ενα απ'αυτα και τα 2 ματάκια του έχουν τόσες εκκρίσεις που κλείνουν εντελώς. Εχω ρωτήσει 2 κτηνιάτρους και οι 2 μου είπαν ότι σε τόσο μικρά γατάκια απαγορεύεται το κολλύριο και να τους καθαρίζω τα ματάκια με πανάκια βουτηγμένα σε χλιαρό χαμομήλι. Αυτό και κάνω αλλά δε βλέπω βελτίωση και ανησυχώ. Οταν ανοίγουν τα ματάκια (καθαρίζουν οι εκκρίσεις δηλαδή), είναι κατακόκκινα και ερεθισμένα και δεν ξέρω τι να κάνω. Αν δεν καθαρίσω τις εκκρίσεις τα μάτια θα κλείσουν τελείως και φοβάμαι μην πάθουν καμιά ζημιά.
Μήπως κάνω κάτι λάθος? Δεν τα τρίβω δυνατά. Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πρόβλημα σε τόσο μικρά γατάκια (η γάτα είναι του σπιτιού, δεν έχει βγει ποτέ έξω, οπότε δεν υπάρχει θέμα ασθένειας).
εγω ξερω οτι βαζουν βορικο οξυ.βαζουν και στα ανθρωπινα βρεφη μολις ερθουν στον κοσμο.της δικιας μου της μικρης το ενα ματακι δεν ανοιγε οταν ηταν ημερων και η κυρια που μου το εδωσε,επειδη ξερει,της εβαλε απ'αυτο.μην φοβασαι ειναι ακινδυνο.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum