Ερεθισμός στο φρύδι και τρίξιμο μασέλας!!!!

• Thread starter Thread starter bbk
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

bbk

Νεοφερμένο μέλος

Η bbk αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 40 μηνύματα.
καλημερα φιλοι γατοφιλοι,θελω τι συμβουλη σας για τη Ροζαλια 14ετων,εχει αποτην προηγουμενη βδομαδα που αρχισε να ξυνεται,αν κ τη εβαλα αμπουλα για παρασιτα,κ ερεθισε το δερμα πανω απο το ματι της. στην αρχη νομιζα οτι ηταν απλα ερεθισμος κ εβαζα απλη bepanthol,αλλα δεν περναει κ φανταζομαι πως το μολυνε με τα πισω νυχια της. πριν την παω στον γιατρο,επειδη δεν θελω να τη στρεσαρω ρωταω μηπως καποιος ξερει τι μπορω να της δωσω! ξεκινησα με ιοδιο...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα, στις περισσότερες περιπτώσεις τα ανθρωποφάρμακα δεν βοηθάνε καθόλου τα ζωάκια, καλό θα ήταν να πάτε στον κτηνίατρο να σας γράψει κάποιο κτηνιατρικό προϊόν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα ελεγα να μην βαζεις ιωδιο τοσο κοντα στο ματακι της, ισως να δοκιμαζες καποια κορτιζονουχα αλοιφη μηπως και της περασει η φαγουρα, αλλιως δυστυχως κτηνιατρο για να εισαι σιγουρη.

δοκιμαζω να της δωσω tobratex αλοιφη,θα περιμενω μεχρι κ την παρασκευη να δω εστω κ λιγο βελτιωση,αλλιως οποσδηποτε γιατρο!!!! το κακο ειναι οτι δε αφηνει την κρεμα να απορροφηθει κ βαζει το χερακι της για να το πλυνει!!! στο τελος μου φαινεται θα την κανω κ πορτατιφ.... τωρα για το τριξιμο που ακουω μου ειπαν οτι πιθανον αλλα κ σπανιο ειναι να εχει αλατα η γναθος,δεν την εμποδιζει στη μασιση,δεν διαμαρτηρεται,αλλα με προβληματιζει. ελπιζω να μην χειροτερεψει...υπαρχει κατι για αυτο να την βοηθησω? αχ τι να την κανω γεραματα....!:/:

Η αλοιφη η tobratex ειναι αντιβιωτικη, δεν νομιζω πως κανει τιποτα στο προβλημα της. Να δοκιμασεις καποια αλοιφουλα με κορτιζονη, δεν ειναι απαραιτητο να ειναι κτηνιατρικη. Κι εγω βαζω στον γατο μου την celestoderm με garamycin κατοπιν υποδειξης της κτηνιατρου μου, αλλιως κτηνιατρο σιγουρα. Αν την τρωει μπορεις να δοκιμασεις μια αλοιφη ή κρεμα που να ειναι oral, να κανει δηλαδη για χρηση απο το στομα, εχει απο οτι ξερω η dactarin και σιγουρα θα υπαρχουν κι αλλες που δεν τις ξερω.

η αλοιφη αυτη εχει κ κορτοζονη,κ ειναι για φλεγμονες κ αλλεργιες κ ενδεικνυται οπου υπαρχει ή υπαρχει κυνδινος βακτυριακης μολυνσης. δεν ειναι οτι της αρεσει να την τρωει,απο αντιδραση το κανει δεν τοθελει....

Ερεθισμός στο μάτι

γεια χαρα σε ολους τελικα τον γιατρο δεν βλεπω να τον αποφευγουμε,ο ερεθισμος στο ματι επανηλθε για 3ηφορα κ δεν ξερω γιατι....οτι φαρμακο δοκιμασα επιασε αλλα μετα απο 20 μερες παλι τα ιδια:hmm: μιλησα με γιατρο για ραντεβου κ του ζητησα να την ναρκωσει προκειμενου να την εξετασει,αλλα η ναρκωση σε ζωο μεγαλης ηληκιας(14) ειναι ρισκο λεει.....προτιμαει να στρεσαρηστει λιγο,εγω παντως απο τωρα ανχωθηκα:redface:

Περαστικά σας να είναι και γρήγορα... :yes:

Απάντηση: Ερεθισμός στο μάτι

Ελα καλε, 14 χρονων δεν ειναι τοσο μεγαλη η γατουλα σου. Εδω η Τασουλα μου που ειναι 17 ναρκωθηκε για να της βγαλουν κατι δοντακια και δεν επαθε τιποτα και ο μεγαλος γατος που ειχα στα 17 του εκανε σοβαροτατο χειρουργειο με μεγαλο κινδυνο γιατι ειχε αναπνευστικο προβλημα και τελικα αφου μας κοψοχολιασε λιγακι, συνηλθε πιο ακμαιος απο πριν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back