bbk
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
bbk
Νεοφερμένο μέλος

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
bbk
Νεοφερμένο μέλος
bbk
Νεοφερμένο μέλος
γεια χαρα σε ολους τελικα τον γιατρο δεν βλεπω να τον αποφευγουμε,ο ερεθισμος στο ματι επανηλθε για 3ηφορα κ δεν ξερω γιατι....οτι φαρμακο δοκιμασα επιασε αλλα μετα απο 20 μερες παλι τα ιδια
μιλησα με γιατρο για ραντεβου κ του ζητησα να την ναρκωσει προκειμενου να την εξετασει,αλλα η ναρκωση σε ζωο μεγαλης ηληκιας(14) ειναι ρισκο λεει.....προτιμαει να στρεσαρηστει λιγο,εγω παντως απο τωρα ανχωθηκα

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ελα καλε, 14 χρονων δεν ειναι τοσο μεγαλη η γατουλα σου. Εδω η Τασουλα μου που ειναι 17 ναρκωθηκε για να της βγαλουν κατι δοντακια και δεν επαθε τιποτα και ο μεγαλος γατος που ειχα στα 17 του εκανε σοβαροτατο χειρουργειο με μεγαλο κινδυνο γιατι ειχε αναπνευστικο προβλημα και τελικα αφου μας κοψοχολιασε λιγακι, συνηλθε πιο ακμαιος απο πριν.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool