29-08-09
21:06
Καλησπέρα σας! 
Τα γατάκια μου είναι πια περίπου 5 εβδομάδων. Είναι δύο αρσενικά κι ένα θυληκό. Πρώτο γενήθηκε ένα απ' τα αρσενικά, μετά το κοριτσάκι κι μετά το άλλο αγοράκι,
. Με τις ερωτήσεις τώρα...
1. Πότε πρέπει να πάω στον κτηνίατρο για εμβόλια κ.λπ?
2. Από ποια ηλικία τα δοντάκια τους θα είναι αρκετά μεγάλα και δυνατά για να μπορώ να τα ταίσω με ξυρά τροφή?
3. Σε ποια ακριβώς ηλικία θα είναι έτοιμα ν' αποχωριστούν τη μαμά τους?
4. Πόσες φορές την ημέρα πρέπει κανείς να ταίζει γατάκια 5 εβδομάδων?
Τώρα τρώνε και τα τρία από λίγο κονσέρβα που τους δίνω κάθε μέρα και το υπόλοιπο το παίρνουν σε γάλα απ' τη μανούλα τους. Ευχαριστώ προκαταβολικά
!

Τα γατάκια μου είναι πια περίπου 5 εβδομάδων. Είναι δύο αρσενικά κι ένα θυληκό. Πρώτο γενήθηκε ένα απ' τα αρσενικά, μετά το κοριτσάκι κι μετά το άλλο αγοράκι,
. Με τις ερωτήσεις τώρα...1. Πότε πρέπει να πάω στον κτηνίατρο για εμβόλια κ.λπ?
2. Από ποια ηλικία τα δοντάκια τους θα είναι αρκετά μεγάλα και δυνατά για να μπορώ να τα ταίσω με ξυρά τροφή?
3. Σε ποια ακριβώς ηλικία θα είναι έτοιμα ν' αποχωριστούν τη μαμά τους?
4. Πόσες φορές την ημέρα πρέπει κανείς να ταίζει γατάκια 5 εβδομάδων?
Τώρα τρώνε και τα τρία από λίγο κονσέρβα που τους δίνω κάθε μέρα και το υπόλοιπο το παίρνουν σε γάλα απ' τη μανούλα τους. Ευχαριστώ προκαταβολικά
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα.
29-08-09
21:33
Καλως ήρθες στη μεγάλη γατόφιλη οικογένεια μας.Και τα δικά μου 30 ημερών τα έφερα στο σπίτι και αρχικά τους έδινα κονσερβούλα μέχρι να μεγαλώσουν λίγο τα δοντάκια τους.Μετά σιγά σιγά άρχισαν να τρώνε κροκετούλες για μικρά γατάκια.Μετά τους έδωσα και λίγο βραστό ψαράκι,λίγο κοτόπουλοκλπ.Στο γιατρό να τα πας γιατί πρέπει να κάνουν αποπαρασίτωση εσωτερική για τα σκουληκάκια του εντέρου(με μια κίτρινη πάστα)και εξωτερική για να μην έχουν ψύλλους κλπ.με σπρευ.Αυτός θα τα δεί και θα σου πεί και για τα πρώτα τους εμβόλια.Να σου ζήσουν και αναμένουμε φωτο να τα καμαρώσουμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Η ANNA KATΣΑΡΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 59 ετών και μας γράφει από Κέρκυρα (Κέρκυρα). Έχει γράψει 2.622 μηνύματα.
29-08-09
21:35
Τα γατάκια σε αυτή την ηλικία μπορούν να τρώνε όσο θέλουν.. είναι στην ανάπτυξηΚαλως ήρθες στη μεγάλη γατόφιλη οικογένεια μας.Και τα δικά μου 30 ημερών τα έφερα στο σπίτι και αρχικά τους έδινα κονσερβούλα μέχρι να μεγαλώσουν λίγο τα δοντάκια τους.Μετά σιγά σιγά άρχισαν να τρώνε κροκετούλες για μικρά γατάκια.Μετά τους έδωσα και λίγο βραστό ψαράκι,λίγο κοτόπουλοκλπ.Στο γιατρό να τα πας γιατί πρέπει να κάνουν αποπαρασίτωση εσωτερική για τα σκουληκάκια του εντέρου(με μια κίτρινη πάστα)και εξωτερική για να μην έχουν ψύλλους κλπ.με σπρευ.Αυτός θα τα δεί και θα σου πεί και για τα πρώτα τους εμβόλια.Να σου ζήσουν και αναμένουμε φωτο να τα καμαρώσουμε.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
29-08-09
21:37
Αν έχουν βγάλει δοντάκια μπορούν και να σταματήσουν να θηλάζουν..αυτό θα τους το πεί κι η μαμά τους μόλις θα αρχίσουν να την πονάνε.Τα γατάκια σε αυτή την ηλικία μπορούν να τρώνε όσο θέλουν.. είναι στην ανάπτυξη![]()

29-08-09
21:38
Ναι αυτό το γνωρίζω!
Και χαίρομαι γιατί δεν θέλω να κάθομαι να ζυγίζω τωρα κάθε βδομάδα και τα υπολογίζω πόσο πρέπει να φάνε!
Για φώτο θα δω στο μέλλον, αν μποέσω θα ανεβάσω μερικές!
Ευχαριστώ για την άμεση απάντησλη σου! 
Και χαίρομαι γιατί δεν θέλω να κάθομαι να ζυγίζω τωρα κάθε βδομάδα και τα υπολογίζω πόσο πρέπει να φάνε!
Για φώτο θα δω στο μέλλον, αν μποέσω θα ανεβάσω μερικές!
Ευχαριστώ για την άμεση απάντησλη σου! 
29-08-09
21:39
Χεχε! Ναι, έχουν δοντάκια αλλά απ' ότι βλέπω θυλάζουν αρκετά ακόμα.. Εμένα πάντως όταν με δαγκώνουν, καλά δεν θα έλεγα πως πονάωΑν έχουν βγάλει δοντάκια μπορούν και να σταματήσουν να θηλάζουν..αυτό θα τους το πεί κι η μαμά τους μόλις θα αρχίσουν να την πονάνε.![]()
αλλά είναι αρκετά δυνατά για την ηλικία τους! 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum