Ερωτήσεις σχετικά με τα αρσενικά γατάκια...

μουσταρδούλα

Δραστήριο μέλος

Η μουσταρδούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 535 μηνύματα.
γεια σας!
αφού δεν έχω αφήσει απορία αναπάντητη, ας παραθέσω και την ακόλουθη που την κρατάω μέσα μου πάρα πολλά χρόνια..από τότε που πήγαινα λύκειο, και μιλάμε για τριακονταετία :D η οποία μου δημιούργησε ένα μικρό πρόβλημα στην επιλογή φύλου της γάτας μου.

είχα ένα συμμαθητή στην οικογένεια του οποίου είχαν έναν αρσενικό σιαμ γατάκο... και κάθε μέρα γυρνούσε στο σχολείο και μου έκανε παράπονα ότι ο γάτος του είναι ο expert της οριοθέτησης... ότι οριοθετούσε τα πάντα, από κάλτσες και παπούτσια, μέχρι τσάντες και ντουλάπια...

αυτό το κράτησα μέσα μου και τώρα που ήταν η ώρα να έχω την δικιά μου παρεούλα, και έτσι προτίμησα μια κοριτσίστικη η οποία από ότι μου έλεγε εκείνο το παιδί, δεν οριοθετεί τις περιοχές της, για να είμαι ήσυχη ότι τουλάχιστον η τσάντα μου και τα παπούτσια μου θα μένουν ανέπαφα... το πολύ να βάζει το κεφαλάκι της μέσα στο παπούτσι, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν αντιμετωπίσαμε τέτοιο πρόβλημα...

βλέποντας ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι μοιράζονται τις ζωές τους με αρσενικά γατάκια, και να έχουν αναπτύξει ένα όμορφο δέσιμο, μήπως η παραπάνω κατάσταση ήταν εξαίρεση στον κανόνα ή μπορεί, ένας γατούλης να λειτουργεί κάπως ανάλογα;

ειλικρινά, ήταν ο μόνος μου φόβος που με απομάκρυνε από ένα αρσενικό ζωάκι (καθώς επίσης και οι τάσεις φυγής που μια άλλη κοπέλα με πληροφόρησε ότι έχουν)

χαίρομαι που είμαστε μαζί με τη μουσταρδούλα, απλά θα ήθελα να μάθω αν η παραπάνω συμπεριφορά ήταν απλά κάτι τυχαίο...μια συνήθεια του συγκεκριμένου γατούλη για λόγους που δε γνωρίζω.. ή μήπως συνηθίζεται γενικά;

ευχαριστώ για άλλη μια φορά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η ούρηση σε άσχετα σημεία δεν έχει να κάνει μόνο με την επιθυμία οριοθέτησης της περιοχής, αλλά και με διάφορους άλλους λόγους, που δεν σχετίζονται με το φύλο (από προβλήματα υγείας, μέχρι άγχος ή παραξενιά για την άμμο). Μια ιδέα γι' αυτά μπορείς να πάρεις από εδώ.
Εγώ έχω έναν αρσενικό γάτο τώρα, και στο παρελθόν έχω ζήσει με άλλους τρεις. Ο μοναδικός που είχε τέτοιο θέμα ήταν ο Ηρακλής, που τον είχαμε βλακωδώς αφήσει αστείρωτο για ενάμιση χρόνο. Όταν πια στειρώθηκε, είχε ήδη παγιωθεί η συμπεριφορά της οριοθέτησης και το έκανε από συνήθεια. Κι εκείνος όμως, μετά από αρκετό χρονικό διάστημα, το έκοψε.
Γενικά, οι στειρωμένοι αρσενικοί δεν έχουν τέτοια προβλήματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο δικος μου ο γατος, 17 μηνων σχεδον, παρολο που δεν εχει στειρωθει ακομα δεν μαρκαρει και δεν εχει συμπεριφορα τυπικου αρσενικου. Μαλλον ειμαι απο τις τυχερες; Οπως και να 'χει θα στειρωθει συντομα για να μην αναπτυξει καμια περιεργη συμπεριφορα στο μελλον.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back