Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα.
19-05-10
17:19
Μιας και στο τομεα νυχια ολες εχουν τρελα,ειπα να κανω ενα θεματακι και οτι αποριες εχετε να με ρωτατε...
Τι τα εχουμε τα γαλονια τοσα χρονια
περιμενω αποριες σας...
Τι τα εχουμε τα γαλονια τοσα χρονια

περιμενω αποριες σας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Σωτηρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα.
19-05-10
17:48
πριν μερικες μερες ειχα ανοιξει ενα θεματακι για τα nail caps αλλα δεν υπηρξε ενδιαφερον
τα εχεις χρησιμοποιησει ποτε? το site ειναι αυτο: www.softpaws.co.uk
τα εχεις χρησιμοποιησει ποτε? το site ειναι αυτο: www.softpaws.co.ukΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα.
19-05-10
18:05
το θεματακι ειναι για τα νυχακια τα δικα μας για αυτο και ειναι στη γενικη συζητηση εκτος θεματος των γατιων..
Τα εχω δει και σαν επαγκελματιας τεχνιτρια νυχιων δεν τα προτιμω καθολου..η κολλα που βαζουμε στα τεχνιτα κανει σχετικη ζημια στα δικα μας νυχια ,ποιος ο λογος να βαλουμε κατι τετειο στους μικρους μας φιλους οταν μπορουμε κοβοντας τους συχνα τα νυχακια να μην εχουμε προβληματα?..
Τα εχω δει και σαν επαγκελματιας τεχνιτρια νυχιων δεν τα προτιμω καθολου..η κολλα που βαζουμε στα τεχνιτα κανει σχετικη ζημια στα δικα μας νυχια ,ποιος ο λογος να βαλουμε κατι τετειο στους μικρους μας φιλους οταν μπορουμε κοβοντας τους συχνα τα νυχακια να μην εχουμε προβληματα?..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sotiria-k
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Σωτηρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γέρακας (Αττική). Έχει γράψει 282 μηνύματα.
19-05-10
18:06
αααααα συγνωμη, δεν το καταλαβα οτι μιλουσαμε για τα δικα μας νυχια! 

ειμαι περιορισμενης αντιληψης 

ειμαι περιορισμενης αντιληψης 
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
19-05-10
18:09
χαχαχα...μια χαρα εισαι ...σιγα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum