vicki v.
Δραστήριο μέλος
Η vicki v. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 735 μηνύματα.
09-08-06
19:52
Ηλέκτρα καλή τύχη ---Αρχική Δημοσίευση από Elektra:Σας ευχαριστω πολυ, είναι μεγαλη βοηθεια η υποστηριξη σας αυτον τον καιρο.Τα καλα νεα ειναι πως αποφασησα να παρω γατουλα και θα την ονομασω Κίρα.
Τα δυσσαρεστα ομως ειναι πως ακομα ενα προβλημα προστεθηκε στην λιστα μου. Τι θα κανει η Κιρα οταν θα λειπω στην δουλεια???(βασικα παω σχολειο γιατι ειμαι 15) και η μητερα μου δεν θα χαρει καθολου να την εχει στα ποδια της το πρωι
ασε που εχει και εκεινη δουλεια. Αμα κανει καμια ζημια θα την πληρωσω ασχημα.Το θεμα ειναι οτι απο μικρουλα φροντιζα ολες τις γατουλες της γειτονιας και εχω σωσει πολλες, εχω ξεγεννησει και αρκετες και τις ειχα μεσα στο σπιτι.Αλλα τωρα η μητερα μου συμφωνει να εχω μεν γατα αλλα δεν θελει να της κανει ζημιες...
Αγαπω τις γατες, εχω ψωνιο μαζι τους και ολες εχουν καλοπερασει στα χερια μου.
το να μεγαλώσεις ένα γατάκι μέσα στο σπίτι
δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζει
A! τώραπου το θυμήθηκα --- το κλειστό κουτάκι για άμμο είναι τέλειο
Αν και η Σβούρα δεν τα πήγε καλά με την πορτούλα που είχε
και αναγκαστικά όταν μετακομίσαμε της αγόρασα ένα χωρίς πόρτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elektra
Νεοφερμένο μέλος
Η Elektra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
13-01-07
19:56
Γεια σας! ειχα παρα πολυ καιρο να εποικοινονισω μαζι σας γιατι αντι να παρω μια γατα ρατσας οπως ειχα αποφασισει, μαζεψα ενα πανγλυκο γατακι απο το δρομο και τωρα ειμαστε ολοι μερα αγκαλιτσα! το θεμα ειναι οτι κανει συνεχεια ασχυματιστα κακα (διαροια) και οσα φαρμακα του εχω δωσει δεν το βοηθανε.... εχω αρχισει να ανυσιχω... επισης ολη μερα νιαουριζει και ειδικα το βραδυ... δεν μας αφηνει να κοιμηθουμε.. μηπως ποναει ή εχει καποιο προβλημα? μπορειτε να με βοηθήσετε λιγο??? ευχαριστω πολυ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα.
13-01-07
19:59
Τι το ταΐζεις;
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα.
13-01-07
20:10
Εαν ειναι πολυ μικρο γατακι θελει τη μαμα του μωρε δε μπορει να κοιμηθει μοναχο του.Αν βλεπεις διαροια να τον ταιζεις ξηρη τροφη και να τη πας στο γιατρο να τη δει.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα.
13-01-07
20:39
Εμένα ο δικός μου κάνει διάροια όποτε του δίνω κονσέρβα. Με την ξηρά τροφή είναι μια χαρά. Του έχεις δώσει ξηρά τροφή να δεις μήπως είναι καλύτερα?
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
14-01-07
03:23
κι εμενα η κονσερβα της προκαλει διαρροια.
οταν την ειχα πρωτοπαρει κι ηταν μικρη εκλαιγε τα βραδυα αν δεν την ανεβαζα στο κρεβατι γιατι ηθελε παρεα.
οταν την ειχα πρωτοπαρει κι ηταν μικρη εκλαιγε τα βραδυα αν δεν την ανεβαζα στο κρεβατι γιατι ηθελε παρεα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Τα καλα νεα ειναι πως αποφασησα να παρω γατουλα και θα την ονομασω Κίρα.
Τα δυσσαρεστα ομως ειναι πως ακομα ενα προβλημα προστεθηκε στην λιστα μου. Τι θα κανει η Κιρα οταν θα λειπω στην δουλεια???(βασικα παω σχολειο γιατι ειμαι 15) και η μητερα μου δεν θα χαρει καθολου να την εχει στα ποδια της το πρωι
ασε που εχει και εκεινη δουλεια. Αμα κανει καμια ζημια θα την πληρωσω ασχημα.Το θεμα ειναι οτι απο μικρουλα φροντιζα ολες τις γατουλες της γειτονιας και εχω σωσει πολλες, εχω ξεγεννησει και αρκετες και τις ειχα μεσα στο σπιτι.Αλλα τωρα η μητερα μου συμφωνει να εχω μεν γατα αλλα δεν θελει να της κανει ζημιες...