japanorange
Νεοφερμένο μέλος
Ο japanorange αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
14-12-08
12:52
Εχω μια γατουλα 8 μηνων.Δεν κινδυνευει αν βγει εξω,οποτε την αφηνουμε μερικες ωρες καθε μερα.Δεν τα παει καλα με τις υπολοιπες γατες,αλλα μεχρι τωρα ηταν ενας μεγαλος γατος που την προστατευε.Τον εφερε και στο σπιτι μερικες φορες,αλλα τον διωξαμε.Του βαζουμε λοιπον φαγητο εξω απο το σπιτι και του φερομαστε με ευγενεια.Την τελευταια βδομαδα ομως,τσακωνονται συνεχεια.Χτυπανε ο ενας τον αλλο,αλλα χαιδευονται κιολας.Τι μπορει να σημαινει αυτο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος
Η menia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 451 μηνύματα.
14-12-08
14:08
Τσακώνονται, χαϊδεύονται, μήπως ήρθε η ώρα να στειρώσεις την γατούλα σου? Για ερωτικά παιχνιδάκια μου φαίνονται, είναι και η ηλικία κατάλληλη για ζευγάρωμα, στείρωσε για να μην έχεις εγκυμοσύνες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool