agg99
Νεοφερμένο μέλος
Θελω να ρωτησω καθε ποτε πρεπει να το ταιζω με τη συριγγα ,σε τι ποσοτητα και τι γαλα μπορω να χρισιμοποιησω αν δεν εχο την ειδικη σκονη για γατες????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

https://www.mypetz.gr/threads/Ορφανά-γατάκια-και-πώς-να-τα-μεγαλώσετε.220884/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
και θα σου λυθούν όλες οι απόρίες....
Raisa
Περιβόητο μέλος
Βρηκα σημερα ενα μικρο ψιψινι το οποιο ακομα δεν τρωει μονο του!
Θελω να ρωτησω καθε ποτε πρεπει να το ταιζω με τη συριγγα ,σε τι ποσοτητα και τι γαλα μπορω να χρισιμοποιησω αν δεν εχο την ειδικη σκονη για γατες????
Καλο είναι να αγοράσεις από κτηνίατρο το ειδικό γάλα. Να το ταϊζεις καθε 2 ώρες, και να το κρατάς ζεστό! Διάβασε και τα λινκ που σου έδωσαν τα κορίτσια....ώσπου να πάρεις το ειδικό γάλα μπορείς να του δώσεις και αραιωμένο γάλα εβαπορέ...πρόσεχε μόνο να μην είναι πολύ καυτό!

agg99
Νεοφερμένο μέλος
Δεν μπορω να καταλαβω τι ηλικιας ειναι το γατακι που βρηκα και ακομα δεν εχει παει στον γιατρο.Αν σας πω καποια σημαδια ισως με βοηθησετε...γιατι θελω να επιλεξω την καταλληλη (μεχρι αυριο που θα επισκεφτει κτηνιατρο)
διατροφη..Απο αυτα που διαβαζω εδω το υπολογιζω 2-3 εβδομαδες...
1.Χωραει σε μια χουφτα. 2.Βλεπει. 3.Ακουει 4.τρωει μουλιασμενη γατοτροφη αλλα δεν φαινεται να του ειναι και πανευκολο-εχει μικροσκοπικα μυτερα δοντακια 5.για να ουρησει πρεπει να του κανω μασαζ-ακομα δεν εχει κανει κατι μονο του. 6.ακομα δεν εχει κανει κακα του...(χθεσ το βρηκα)
οποιος μπορει να καταλαβει θα με βοηθουσε!!!

Jeannine
Δραστήριο μέλος

Σήμερα που είναι αργία, ίσως να μην βρεις ειδικό γαλατάκι. Οπότε να προτιμήσεις το νουνου με νεράκι χλυαρό. Και από αύριο πήγαινε σε κάποιο πετ σοπ να πάρεις κάτι πιο ειδικό.
Πιθανόν, αν είναι τόσο μικρούλι να μη χρειάζεται τόσο τροφή, όσο γάλα. Οπότε μην αγχώνεσαι για σήμερα τι φαΐ θα του δώσεις, αρκεί να του έχεις το γαλατάκι του.
Όσο για τα κακά, μην ανησυχείς, τα μωράκια αργούν να κάνουν τα κακά τους.
Να μας ενημερώνεις με νέα! Και δώσε μας και καμιά φωτογραφία να το θαυμάσουμε!

agg99
Νεοφερμένο μέλος
επισης θα ηθελα να μου πει καποιος πως μπορω να σηκωσω φοτο...(σε jpg να ειναι?)apo poy????
ruko
Διάσημο μέλος
επισης θα ηθελα να μου πει καποιος πως μπορω να σηκωσω φοτο...(σε jpg να ειναι?)apo poy????
Πάτα το κουμπί της απάντησης (όχι το Quick Reply) και πήγαινε Διαχείριση συνημμένων αρχείων (στο κουτί κάτω απ' το πλαίσιο της απάντησης) -> Upload file from your computer.
Το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος είναι περίπου 1000χ1000 pixel, οπότε ίσως χρειαστεί να μικρύνεις λίγο τη φωτογραφία πριν την ανεβάσεις.

aretha
Περιβόητο μέλος
Καλά έκανες και δεν τσακώθηκες... Ακριβώς επειδή, όπως λες, αυτή η ιστορία θα επαναλαμβάνεται (με μόνα θύματα, τελικά, τα γατάκια που δε φταίνε σε τίποτα) η καλύτερη λύση είναι η στείρωση της γατούλας.Πηγα και του μιλησα κανοντας το κοροιδο αλλα δεν θελω να τσακωθω μαζι του γιατι το επομενο γατακι αντι να το πεταξει εξω απτην πορτα ισως προτιμισει να το σκοτωσει για να μην τον παρει χαμπαρι η γειτονια....δεν ξερω τι να κανω....αυτη η ιστορια θα γινεται συνεχεια
Ρίξε μια ματιά σ' αυτό το άρθρο, αν θέλεις τύπωσέ το για να του το δώσεις, και προσπάθησε να του εξηγήσεις ότι αυτή είναι η πιο υπεύθυνη στάση, προς όφελος και της γάτας του και του ίδιου. Και ας ελπίσουμε για το καλύτερο...
Δες εδώ.επισης θα ηθελα να μου πει καποιος πως μπορω να σηκωσω φοτο...(σε jpg να ειναι?)apo poy????
agg99
Νεοφερμένο μέλος
agg99
Νεοφερμένο μέλος
ελπιζω να βγει ακρη.....
agg99
Νεοφερμένο μέλος
Το γατακι (το οποιο ειναι πολυ μικρο...ακομα πινει γαλα...)δεν μπορει να αφοδευσει!!! Απο το πρωι του εχουν σφινωθει τα κακα του και παρολο που του κανω συνεχεια ελαφρυ μασαζ δεν τα εχει καταφερει...ειναι σκληρα-σκουρο καφε και το ταλαιπωρουν..... υπαρχει καποιο κολπακι για να το βοηθησω καλυτερα η απλα θα περιμενω μεχρι να καταφερει μονο του?
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
agg99
Νεοφερμένο μέλος
Ζορρό
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ βρε agg, μου θυμίζεις εμένα που βρήκα το γατάκι πριν μερικές μέρες, ακριβώς στην ίδια ηλικία που το βρήκες εσύ. Ακριβώς τις ίδιες απορίες και προφανώς όπως και εσύ έτσι και εγώ μπήκα στο internet και μετά από λίγη περιήγηση στο διαδίκτυο κατάφερα να βρω αυτή την σελίδα και να κάνω αμέσως εγγραφή. Και εγώ δεν είχα ποτέ μου καμία σχέση με γάτες και ούτε που είχα ποτέ σκοπό να πάρω αλλά εδώ μέσα βρήκα όχι μόνο απαντήσεις για το πώς θα το σώσω, αλλά και κίνητρα για να το κρατήσω εάν τελικά τα καταφέρω. Να είναι καλά όσοι δημιούργησαν αυτό αλλά και άλλα παρόμοια site.
Bye the way, το γατάκι αύριο κλείνει 10 μέρες από την στιγμή που το βρήκα.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Το είχα κάνει κι εγώ στη γατούλα μου, κατόπιν συμβουλής του κτηνιάτρου, και είχε βοηθήσει απίστευτα!
agg99
Νεοφερμένο μέλος
Ψαχνω να βρω εφημερευον κτηνιατρειο ανοιχτο και δεν βρισκω τιποτα!!!!!ειναι ολα κλειστα....μενω αθηνα στο κεντρο..οποιος ξερει κατι ας βοηθησει!!!!!!!
το γατακι εχει κολησει στην αφοδευση...εχω κατι οτι μου ειπαν γιατροι,οτι εχο διαβασει απο εδω αλλα τιποτα.....εχουν σφηνωσει τα κακα του και το ταλαιπωρουν στην κυριολεξια απο το μεσημερι και δεν μπορω να βρω κανεναν!!!!!!
αν καποιος εχει αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα ασ βοηθησει!!!
ruko
Διάσημο μέλος
Για τη δυσκοιλιότητα μου είχε συστήσει κτηνίατρος να δίνω duphalac. Τράβα μια σταγόνα με τη σύριγγα το ταΐσματος και δίνε του από λίγο σε κάθε γεύμα (αλλά τσέκαρέ το πρώτα και με κτηνίατρο)
Δεν θα αφοδεύσει αμέσως, θα χρειαστεί να του το δώσεις μερικές φορές.
Αν δεις ότι αρχίζει να ενεργείται κανονικά ή είναι πολύ μαλακά τα κακά του, σταμάτα το αμέσως.
agg99
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστω και παλι!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool