Ερώτηση για φόλα σε ποδηλατικό φόρουμ!!

Δυστυχώς, ναι...:/:

Αλλά ακόμα και οι λίγες περιπτώσεις που μπορούν να μεταπειστούν, αποκλείεται να μεταπειστούν με κράξιμο.

συμφωνω με αυτο που λες...δεν πιστευω με τπτ οτι με κραξιμο θα συναιτιστουν...αλλα δεν θα πρεπει να υπαρχει αντιδραση,..ετσι ωστε να βλεπουν τουλαχιστον οτι δεν εχουν ολοι τα ιδια μυαλα;;:hmm:...και πιστευω οτιν οσος περισσοτερος κοσμος αντιδρα...τοσον παιρνουν το μνμ..ασχετα αν θα διορθωθουν...μπορει να επηρεαστουν θετικα καποιοι αλλοι..λεμε τωρα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το κράξιμο όμως δεν δίνει κανένα θετικό μήνυμα... Το μόνο μήνυμα που δίνει είναι αυτό που είπε πιο πριν κι η Τζούλια: ότι η φιλοζωία είναι σχεδόν συνώνυμη της υστερίας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μου ηρθε και μενα να γραφτω και να θα τους ελεγα τπτ αλλα με πεισατε να μην το κανω...οντως δεν θα καταφερουμε τπτ, μονο ν αμας πουν υστερικες...σκυλιτσες! γκρρρρρρρρ......... αλλα...αν οντως θελετε μπορουμε να γραφτουμε ολοι και να τους κανουμε να γραφουν και να μη φτανουν!! :D

Kορίτσια καλησπέρα.....
Τώρα το διάβασα και εξοργίστηκα....αυτό που όμως με εξόργισε περισσότερο είναι ότι όσο ξεφτίλα και να τον κάνεις τον ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ αυτόν τύπο και τύπους του ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥ δυστυχώς δεν θα καταφέρεις να σώσεις κανένα ζωάκι ...αν είναι αποφασισμένος και ανεγκέφαλος...το μόνο που ίσως καταφέρουμε είναι να τον τσαντίσουμε παροδικά --->αποτέλεσμα μηδέν....Κρίμα που έχει και κόρες ο Μ...Σ!

πωπωπ...τσαντιστηκα απιστευτα με τον σιχαμενο.......
πως θα μεγαλωσει αυτος παιδια,με τι αρχες μου λετε?
γι αυτο παμε κατα διαολου γιατι ειμαστε απολιτιστοι...εμενα στη γειτονια μου ειναι μια καριολ@ που εβαζε φολες κι αφου εξολοθρευσε ολα τα ζωντανα σταματησε.....
μου ειπε μια γειτονισα οτι λεει καποια συγγενης της επαθε τοξοπλασμα και επειδη εχει εγγονια βαζει φολες...
ελεος πια με την ημιμαθεια και την βλακεια ατου του κοσμου....αν δεν σεβομαστε τα δικαιωματα των ζωων δεν εχουμε πολιτισμο δεν εχουμε τιποτα,παει και τελειωσε...πωπω δεν μπορω τα νευρα μου...........:mpinelik::mpinelik::mpinelik::verymad::verymad:

Μια φίλη μου για κάποιους που της πετανε τα δοχεια για τα αδεσποτά της, ειπε το καλυτερο.
"Ευχομαι όταν πεθάνει, να ξαναγεννηθει αδέσποτο στην Ελλάδα."

Νομιζω οτι μόνο έτσι θα καταλαβουν όλοι αυτοι τι κανουν.:mad:

Αν τέτοιοι άνθρωποι κάνουν παιδιά και τα μεγαλώνουν έτσι...μάλλον αυτό δε θα σταματήσει ποτέ :/:

Αν τέτοιοι άνθρωποι κάνουν παιδιά και τα μεγαλώνουν έτσι...μάλλον αυτό δε θα σταματήσει ποτέ :/:

Μα έχεις τόσο δίκιο!!!:mad::mad::mad:

Εγώ πιστευώ φταίει και η νοοτροπία μας σαν έλληνες. Κατά καιρούς βλέπω πολλούς που τους απασχολεί το γεγονός οτί υπάρχουν παντού αμέτρητα σκυλιά και γάτες και κάνουν φασαρία γεμίζουν τους δρόμους περριτώματα και ενοχλούν τους πάντες. Λές και φταίνε τα αδέσποτα επειδή γεννήθηκαν. Ελάχιστους απο αυτούς βλέπω να στοχοποίουν την κρατική αδιαφορία για τα ζώα οι περισσότεροι στοχοποιούν τα ίδια τα ζώα με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα. Το τραγικό της υπόθεσης είναι όμως οτι και αύριο να έβγαινε ο πρωθυπουργός με ένα νομοσχέδιο που θα βελτίωνε τη ζωή των αδεσπότων με πράξεις και άνοιγε ένα λογαριασμό υπέρ των αδεσπότων (σε περίπτωση βέβαια που δεν θα τρώγαν τα λεφτά οι πολιτικοί) κανένας δεν θα έδινε ούτε 1 ευρώ. Δεν τους νοιάζει.

Μια φίλη μου για κάποιους που της πετανε τα δοχεια για τα αδεσποτά της, ειπε το καλυτερο.

αμααααααν...αυτο το λεω και εγω καταμουτρα σε αυτους που με κοροιδευουν που ταιζω αδεσποτα...επισης το λεω και στους κυνηγους...στους δευτερους δεν λεω να γεννηθουν αδεσποτο,αλλα πουλι....

Το συγκεκριμένο forum κάνει ότι μπορεί για να προστατέψει τα μέλη του, κυρίως τα πιο ενεργά, ότι και να λένε αυτά. Παλιότερα ο διαχειριστής είχε παραθέσει τρόπους για να μην πιάνει κάποιον το αλκοτέστ και όλα (σχεδόν) τα υπόλοιπα μέλη έπεφταν να φάνε όποιον παραπονιούνταν! Η... δικαιολογία τους ήταν "δεν ξέρεις ποιός είναι ο τάδε", "δεν ξέρεις τι ηθικός που είναι" κτλ κτλ.
Με λίγα λόγια, αν κάποιος είναι διαχειριστής, είναι υπεράνω και μπορεί να γράφει ότι θέλει!

Φυσικά δεν είναι όλοι οι ποδηλάτες έτσι, εξάλλου το συγκεκριμένο φόρουμ δεν έχει καμία σχέση με την ποδηλατική κοινότητα, είναι απλά το φόρουμ ενός μαγαζιού (και με πολύ τσουχτερές τιμές).

Μην δίνετε σημασία στον κάθε ανώμαλο, κατά πάσα πιθανότητα ο λειψός του εγκέφαλος θεώρησε ότι είπε κάτι τρομερά αστείο... Κατάντια!

αμααααααν...αυτο το λεω και εγω καταμουτρα σε αυτους που με κοροιδευουν που ταιζω αδεσποτα...επισης το λεω και στους κυνηγους...στους δευτερους δεν λεω να γεννηθουν αδεσποτο,αλλα πουλι....

:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:Μπράβο κορίτσια πολύ εύστοχο σχόλιο!!!

Μην δίνετε σημασία στον κάθε ανώμαλο, κατά πάσα πιθανότητα ο λειψός του εγκέφαλος θεώρησε ότι είπε κάτι τρομερά αστείο... Κατάντια!

ακριβώς αυτό...και κάτι άλλο που πάντα με τρομάζει,
όταν την "πέσεις" σε τέτοιους ανεγκέφαλους φοβάμαι μήπως προκληθούν και κάνουν πραγματικότητα την απειλή τους ενάντια σε κάποιο ανυπεράσπιστο πλασματάκι:/::/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back