Ερώτηση...

Ult1mat3

Νεοφερμένο μέλος

Ο Ult1mat3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Ξερετε ποσο περιπου κανει η στειρωση θυληκιας γατας???:hmm: και ποτε πρεπει να γινει???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η δικιά μας κτηνίατρος μας πήρε 90ευρώ αλλά έχω ακούσει και για 120.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξερετε ποσο περιπου κανει η στειρωση θυληκιας γατας???:hmm: και ποτε πρεπει να γινει???

εξαρταται απο τον κτηνιατρο και το ειδος ναρκωσης που κανει,εμενα περνει 60 ευρω για τα θηλυκα.η στειρωση μπορει να γινει μετα τον 6 μηνα

δλδ σιγα σιγα θα πρεπει να το κανονισω ε? η δικια μου ειναι τωρα περιπου 6 μηνων. ο γιατρος μου ειχε πει ομως πιο κοντα στον χρονο

δλδ σιγα σιγα θα πρεπει να το κανονισω ε? η δικια μου ειναι τωρα περιπου 6 μηνων. ο γιατρος μου ειχε πει ομως πιο κοντα στον χρονο

αν η γατουλα σου ειναι ηρεμη και δεν δειχνει σημαδια οιστρου και εννοειται οτι ειναι μονο μεσα στο σπιτι μπορεις να το καθυστερησεις και 2-3 μηνες μετα.

Την Αρήθα τη στειρώσαμε στους 8 μήνες. Το μετάνιωσα όμως που το αμέλησα και την άφησα να έρθει σε οίστρο. Εκείνες οι 4-5 μέρες του οίστρου ήταν βασανιστικές και για εκείνη και για μας, που τη βλέπαμε να υποφέρει χωρίς να μπορούμε να κάνουμε κάτι για να τη βοηθήσουμε...:/::(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back