Ult1mat3
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ult1mat3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
18-10-07
13:33
Ξερετε ποσο περιπου κανει η στειρωση θυληκιας γατας???
και ποτε πρεπει να γινει???
και ποτε πρεπει να γινει???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Η mperr7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 115 μηνύματα.
18-10-07
13:37
Η δικιά μας κτηνίατρος μας πήρε 90ευρώ αλλά έχω ακούσει και για 120.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
18-10-07
13:44
Ξερετε ποσο περιπου κανει η στειρωση θυληκιας γατας???και ποτε πρεπει να γινει???
εξαρταται απο τον κτηνιατρο και το ειδος ναρκωσης που κανει,εμενα περνει 60 ευρω για τα θηλυκα.η στειρωση μπορει να γινει μετα τον 6 μηνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
Η marestros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 646 μηνύματα.
18-10-07
13:46
δλδ σιγα σιγα θα πρεπει να το κανονισω ε? η δικια μου ειναι τωρα περιπου 6 μηνων. ο γιατρος μου ειχε πει ομως πιο κοντα στον χρονο
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
18-10-07
13:49
δλδ σιγα σιγα θα πρεπει να το κανονισω ε? η δικια μου ειναι τωρα περιπου 6 μηνων. ο γιατρος μου ειχε πει ομως πιο κοντα στον χρονο
αν η γατουλα σου ειναι ηρεμη και δεν δειχνει σημαδια οιστρου και εννοειται οτι ειναι μονο μεσα στο σπιτι μπορεις να το καθυστερησεις και 2-3 μηνες μετα.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
18-10-07
13:57
Την Αρήθα τη στειρώσαμε στους 8 μήνες. Το μετάνιωσα όμως που το αμέλησα και την άφησα να έρθει σε οίστρο. Εκείνες οι 4-5 μέρες του οίστρου ήταν βασανιστικές και για εκείνη και για μας, που τη βλέπαμε να υποφέρει χωρίς να μπορούμε να κάνουμε κάτι για να τη βοηθήσουμε...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum