lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
, αλλά μ'ενδιαφέρει να πάρω και κάτι γατούλες γενικότερα. Εκτός από αυτοκίνητο, δεν υπάρχει άλλος τρόπος;; Πήρα τηλ. τη speedex και τον ΟΣΕ, αλλά μου είπαν ότι δεν γίνεται (λόγω και του προαστιακού)Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Δεν επιτρέπεται η μεταφορά ζώων, πλην των ζώων συνοδείας αναπήρων καθώς και των μικρών κατοικίδιων ζώων μόνον εντός ειδικών κιβωτίων μεταφοράς.
Επίσης, στο site του ΟΣΕ:
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, πέραν της μεταφοράς, ο σιδηρόδρομος παρέχει συμπληρωματικά στον καταναλωτή υπηρεσίες μεταφοράς, με προϋποθέσεις, συνοδευόμενων κατοικίδιων ζώων (εξαιρουμένων των αμαξοστοιχιών INTERCITY και INTERCITY Express).
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μπορείς να διαβάσεις απάντηση που έλαβα σε σχετικό μου mail στον ΟΑΣΑ:
Σε απάντηση του ερωτήματός σας, σας γνωρίζουμε ότι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς του Συγκοινωνιακού Δικτύου της πρωτεύουσας, δεν επιτρέπεται η μεταφορά ζώων, πλην των σκύλων οδηγών τυφλών καθώς και των μικρών κατοικίδιων ζώων, μόνον εντός ειδικών κιβωτίων μεταφοράς.
Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας .
Θ. Κουλούρη
rotonda
Δραστήριο μέλος
https://www.proastiakos.gr/index.php?tid=50
Ερωτηματολόγια Επιβατών / Συχνές Ερωτήσεις
Ερώτηση 9:
Επιτρέπεται η μεταφορά κατοικίδιων στον προαστιακό;
Απάντηση:
Η μεταφορά κατοικίδιων με τους συρμούς του Προαστιακού Σιδηρόδρομου επιτρέπεται, εφόσον αυτά βρίσκονται στα ειδικά καλάθια που προορίζονται για αυτό το σκοπό.
https://www.e-train.gr/ose/site/content.php?artid=29
Τι ισχύει για τη μεταφορά κατοικίδιων και γενικά μικρόσωμων ζώων;
Μέσα στα επιβατικά οχήματα γίνονται δεκτά, κατʼ εξαίρεση, μικρόσωμα κατοικίδια ζώα (σκύλοι, γάτες, πουλιά) κλεισμένα σε κλουβιά, κιβώτια καλάθια ή άλλες κατάλληλες συσκευασίες, με τις εξής προϋποθέσεις :
- Δεν ενοχλούν με οποιονδήποτε τρόπο τους επιβάτες.
- Η μεταφορά δεν είναι αντίθετη σε νόμιμες απαγορευτικές διατάξεις.
- Κανένας από τους επιβάτες του διαμερίσματος δεν έχει αντίρρηση
lightpath
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τόσος χώρος υπάρχει! Και μένα κάπως έτσι μου τα είπαν, ότι επιτρέπεται στο τρένο αλλά όχι στον προαστιακό, αλλά δεν μου είπαν ότι επιτρέπονται τα μικρά ζώα!
Πάντως, αν δεν έχω γατομεταφορέα, πρέπει να τον βάλω σε κιβώτιο;
Τι άλλο θ'ακούσω!

gattina
Νεοφερμένο μέλος
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
που δεν είναι και τόσο τραγικό γιατί όλοι πάνω κάτω έχουμε μια γατοφόρο. Τώρα σχετικά με το αν τύχει κανένας περίεργος συνεπιβάτης ... δύσκολο.. εγώ όσες φορές έχω ταξιδέψει δεν είχα κανένα πρόβλημα και δεν είναι και λίγες ...από την άλλη πάντα υπάρχουν περίεργοι
, στην έσχατη απλά ζητάς από τον υπάλληλο αν μπορεί να σου αλάξει θέση και αυτό είναι όλο .. 
chrisidor
Δραστήριο μέλος
Το πρόβλημα είναι ο ελεγκτής του τραίνου...αν πέσεις σε περίεργο μπορεί να σου πει και τίποτα, αλλά μην ανησυχείς, να του πεις ότι είναι σε κλουβάκι και δεν ενοχλεί κανέναν! Γενικά θέλουν να τους τη λες λιγάκι. Στην αρχή γκρινιάζουν αλλά μετά υποχωρούν!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool