ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Λοιπόν το ετήσιο παζάρι θα γίνει όπως κάθε χρόνο στο Δημαρχείο Καισαριανής οδός Κλαζομενών και οι ημερομηνίες είναι 12, 13, και 14 Δεκεμβρίου. Εκεί θα βρείτε διακοσμητικά, μπιζού και βιβλία καθώς και άλλα χρήσιμα αντικείμενα.
Αξίζει να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια γιατί τα έσοδα πάνε όπως κάθε χρόνο για την σίτιση, τον εμβολιασμό και τις στειρώσεις των αδέσποτων ζώων της περιοχής. Να σημειωθεί ότι γίνεται πολύ σοβαρή προσπάθεια.
Επίσης αν υπάρχουν κάποια αντικείμενα δικά σας τα οποία θέλετε να χαρίσετε για το παζάρι είναι ευπρόσδεκτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
ράνια μουδεν ηξερα αυτη τη θλιβερή λεπτομέρια για την ονομασία του συλλόγου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Να είμαστε όλοι εκει,
ράνια μουδεν ηξερα αυτη τη θλιβερή λεπτομέρια για την ονομασία του συλλόγου![]()
Ναι Κατερίνα μου η κοπέλα ήταν μια 37άχρονη εκπαιδευτικός η οποία έχασε την ζωή της πριν 14 χρόνια στη Λ. Μαραθώνα αγγαλιά με το ζωάκι που προσπάθησε να σώσει. Την χτύπησε διερχόμενο όχημα. Ένα χρόνο μετά ιδρύθηκε ο σύλλογός μας. Να φανταστείτε συγκεντρώνονται ακόμα και τροφές από ταβέρνες οι οποίες αντί να πεταχτούν μοιράζονται στα αδέσποτα.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Θα είμαστε κι εμείς εκεί. Ήδη άρχισα να μαζεύω κάποια καλά παλιά πράγματα που δεν χρειάζομαι πια. Πες μας θέλουν ρούχα,τσάντες κλπ? Σαν τί να μαζεύουμε?
Φυσικά όλα είναι χρήσιμα αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση. Μπιζού, βιβλία, CD, διακοσμητικά κλπ.
Voula
Διάσημο μέλος
Ράνια ότι μαζέψω για το bazaar, θα πρέπει να τα στείλω νωρίτερα ?
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ράνια και Μίκυ, θα έρθω κι εγώ. Μόνο σας παρακαλώ να συννενοηθούμε να πάμε μαζί αν γίνεται.
Ράνια ότι μαζέψω για το bazaar, θα πρέπει να τα στείλω νωρίτερα ?
Εγώ Βούλα μου τους τα πηγαίνω εκεί αυθημερόν. Την πρώτη μέρα βρίσκεις και πιο ωραία πραγματάκια. Φυσικά και μπορούμε να κανονίσουμε να πάμε μαζί.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Ναι ναιΡάνια και Μίκυ, θα έρθω κι εγώ. Μόνο σας παρακαλώ να συννενοηθούμε να πάμε μαζί αν γίνεται.
να πάμε μαζί.Αλλά εγώ Παρασκευή δεν μπορώ γιατί δουλεύω ως αργά.
Σαββατο ή καλύτερα Κυριακή μεσημεράκι για να πάμε και σε κανενα ουζερί στην Καισαριανή,
τί λέτε?Θα πώ και στην Ηλέκτρα να φτιάξει κοσμηματάκια,οκ?
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ναι ναινα πάμε μαζί.
Αλλά εγώ Παρασκευή δεν μπορώ γιατί δουλεύω ως αργά.
Σαββατο ή καλύτερα Κυριακή μεσημεράκι για να πάμε και σε κανενα ουζερί στην Καισαριανή,τί λέτε?
Θα πώ και στην Ηλέκτρα να φτιάξει κοσμηματάκια,οκ?
Κυριακή μένουν μόνο κάτι χαζά δεν θα βρούμε κάτι αλλά πάμε όποτε θέλετε
. Επίσης αν θέλει η Ηλέκτρα να δώσει κοσμηματάκια πρέπει από την πρώτη μέρα άντε Σάββατο πρωϊ να τα δώσει μετά δεν θα προλάβουν να τα πάρουνΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Στην Ηλέκτρα έστειλα ήδη mail και την ενημέρωσα.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Ναι μέχρι αργά είναι. Μάλλον μέχρι τις 9. Θα ρωτήσω και θα σας πω όταν πλησιάζουν οι μέρεςΟκ τότε Σάββατο πρωί-πρωί. Αλήθεια ποιές είναι οι ώρες λειτουργίας? Αν κρατάει μετά τις 9 το βράδυ μπορώ και Παρασκευή.
Στην Ηλέκτρα έστειλα ήδη mail και την ενημέρωσα.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Όποιος μένει αρκετά κοντά και μπορεί να το επισκεφτεί αξίζει τον κόπο για τα ζωάκια που περιθάλπτονται
Voula
Διάσημο μέλος
Μίκυ πότε μπορείς εσύ ?
ELENIP
Διάσημο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

mickey mouse
Διάσημο μέλος
το έχω στο πρόγραμμα ήδη. Λέω για το Σάββατο το απόγευμα διότι Παρασκευή είμαι full μέχρι τις 9 σε μάθημα στην Πεύκη, οπότε δεν προλαβαίνω και Κυριακή είμαι επίσης κλεισμένη.
Έχω μαζέψει και 2 μεγάλες σακούλες με ρούχα και πράγματα. Μήπως να στα έδινα νωρίτερα Ράνια? Ή είναι οκ να τα φέρω επι τόπου?
Βούλα τι λες κι εσύ θα πάμε μετά όλες μαζί για κρασάκια?

Ελένη όσο περισσότερες τόσο καλύτερα. Κορίτσια τα λέμε
Voula
Διάσημο μέλος
mickey mouse
Διάσημο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
'Αντε κορίτσια να πιούμε και ένα καφέ μετά μαζί. Θα χαρώ να σας ξαναδώ. Ελένη μου δεν χρειάζεται βρε να κουβαλήσεις από τον Πειραιά. Όχι ότι δεν θα τους είναι χρήσιμο αλλά παζάρι είναι και κάποια αντικείμενα να αγοράσεις από εκεί πάλι σε τροφές θα πάνε. Ότι θέλεις βέβαια πάλι![]()
Θα αγορασω απο κει το κατιτις μου κιολας! Εχω παραγγειλει ηδη τροφουλα.Απο Περιστερι θα ερθω με αμαξι.Η Καισαριανή που ακριβώς πεφτει???

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Θα αγορασω απο κει το κατιτις μου κιολας! Εχω παραγγειλει ηδη τροφουλα.Απο Περιστερι θα ερθω με αμαξι.Η Καισαριανή που ακριβώς πεφτει???![]()
Στρίβεις στο Hilton και περνώντας το Κάραβελ προχωράς ευθεία πάνω. Για να καταλάβεις μετά από το Κάραβελ ξεκινάει η Καισαριανή. Άντε τότε να τα πούμε όλες Σάββατο απόγευμα και μετά βολτούλα για ουζάκια. Να πάρουμε να κλείσουμε Σάββατο πρωϊ όταν το σιγουρέψουμε γιατί είναι σαβατόβραδο και θυμάσαι Μίκη που τρέχαμε την προηγούμενη φορά

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool