Ευτυχώς που σας βρήκα! -Φτάρνισμα και οφθαλμικό έκκριμα

Muse

Νεοφερμένο μέλος

Ο Muse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
Γεια σας...!Πριν 2 μερες μου έκαναν δώρο ενα γατάκι που ο μπαμπάς είναι Περσίας και η μαμά Σιαμέζα.Ειναι μια κούκλα η Muse μου.
Το πρόβλημα είναι οτι σήμερα φτερνίζεται πολύ και το ένα της ματάκι είναι μισόκλειστο και υγρό.:/:
Δεν την έχω κάνει μπάνιο κ το σπίτι μας είναι μονίμως ζεστό...Τι μου έπαθε και πως μπορώ να την κάνω καλά;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα μικρά γατάκια έχουν συνήθως ρινοτραχιειτιδα και ετσι οπως το περιγράφεις φαίνεται ότι ειναι κάτι τέτοιο. Σε καμμια περίπτωση δεν χρειάζεται να κανεις μπάνιο τη γατούλα. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις ειναι να την πας σε κτηνίατρο ΑΜΕΣΑ για να σου πει τι πραγματικά έχει και για να μην χειροτερεψει γιατι σ'αυτη την ηλικία ειναι πραγματικά ευαίσθητα αλλα και να της κανει και μια γενικότερη εξέταση και να σου πει ποτε θα πρεπει να κανει τα πρωτα της εμβολια.προς το παρόν σκουπισε τα ματάκια της συχνά με ενα καθαρο πανακι βρεγμενο με χλιαρο νεράκι..
Ημουν περιπου στην ηλικία σου όταν απέκτησα την πρώτη μου γατούλα και ζήσαμε πολλα πολλα πράγματα μαζί...να την προσέχεις πολύ..και να σου ζήσει:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γλυκια μου σ'ευχαριστω πολύ για την άμεση απάντηση σου! Θα την πάω σήμερα στον κτηνίατρο της περιοχής αν και δεν τους έχω πολύ εμπιστοσύνη.Μήπως υπάρχει κάποιος κτηνίατρος που μπορείς να μου προτείνεις;
Όσο για την Muse δεν έχεις δει παρόμοιο γατάκι!Το ένα της μάτι είναι όλο μπλέ και το άλο μισοφεγγαρο πράσινο μισοφέγγαρο μπλε!Θεα!!!!:D

Σ'ευχαριστώ και πάλι πολύ!

καλώς μας ήρθατε και οι δύο (ξέχασα να το πω πριν:redface:)
μια λίστα προτεινομενων κτηνιάτρων καθώς και σχόλια θα δεις εδώ https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/
Πιστεύω οτι θα βρείς καποιον κοντά σου που να σου εμπνέει εμπιστοσύνη.
Εύχομαι περαστικά στη Μούσα σου και περιμένουμε το συντομότερο φωτογραφίες για να τη θαυμάσουμε

Καλησπερα και καλωσηρθατε!
Οι γονεις της ηταν εμβολιασμενοι;Μπορει να της μετεδωσαν κατι αν δεν ειχαν κανει εξετασεις ή ήταν ανεμβολιαστοι...Γρηγορα στο γιατρο για να σας διαφωτισει περισσοτερο,ειδικα αν εχει κληρονομησει την ευαισθησια των περσικων στα ματακια και το αναπνευστικο θα εχετε συχνα τετοιες μικρες λαχταρες.
Ποσο ειναι η μικρουλα σου;Να σου ζησει.

Εγω και η Muse σας ευχαριστουμε πολυ!Η ανταποκριση στο site ειναι καταπληκτικη!Μακαρι να συνεχισει έτσι και σε ότι μπορω να βοηθήσω κι εγώ η ίδια.Το κοριτσάκι μου ειναι 2 μηνων περιπου μπορει και 10 μερες μεγαλυτερη.Μια διόρθωση,ο μπαμπάς ειναι ημίαιμος βιρμανιας αλλα με τα πλήρη χαρακτηριστικά της ράτσας.Επίσης οι γονείς τους έχουν κάνει κάποια εμβόλια αλλά δεν έχουν γίνει οι επαναλήψεις...:(
Ελπιζω το μουτράκι να γίνει καλά σύντομα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back