Ευτυχώς

jimmy

Νεοφερμένο μέλος

Ο jimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Μια βροχερή μέρα ερχόμουν απο το σχολείο βλέπω τον γάτο μου μέσα στο σπιτάκι του στην αρχή έμινα έκπληκτος γιατι τον τελευταίο καιρό δεν έμπεναι μέσα προφανός επειδή έκανε ζέστη.Μπαίνω μέσα στο σπίτι μου η μητέρα μου στεκόταν στην πόρτα την ρώτησα γιατί?Και μου έδειξε τον γάτο οταν τον πρωτο είδα δεν παρατήρισα κάτι αλλα οταν μου τον έδειξε μου ήρθε να λυποθημήσω κάτι τον είχε δαγγώσει και αιμοραγούσε.Τότε πήρα το μεταφορικό κλουβί και τον πήγα στον κτηνίατρο.Οταν τον εβγαλα είδα στο πρώσωπο του γιατρού μία απελπιστική γκριμάτσα τότε αρχισα να απελπίζομε εγώ. Όταν τον είδα ήταν χάλια και φοβήθηκα μην μου πει τιποτα για ευθανασία τοτε μου είπε πως θα του δώσει ηρεμιστικό για να κοιμηθεί.Όταν κοιμήθηκε τον πήγε στο μπάνιο για να τον Έπληνε γιάτι δεν φενόταν η πληγή τον επληνε και εντομεταξύ μου είπε πως είχε βουτήξει σε ασβεστη πριν καποιες μερες και είχε λερωθεί και με λάσπη το αίμα ηταν πιο λίγο και η πληγή ήταν παραπολυ μικρή αλλα πολύ βαθιά αφού να φανταστείτε πως το στομιο της σύριγγας έμπενε όλο μεσα οχι η σύριγγα με την βελόνα.Τελος πάντον μου έδωσε αντιβίωσει .Μετά απο λιγες μέρες τον ξαναπήγα για να τον δει η ούρα είχε καταγμα είχε μολυνθει και του βρήκε και άλλη μια μόλυνση στο ούλο φαινετε τσακωνάταν και με άλλες γάτες.Μου έδωσε πάλι αντιβίωσει για την μολυνση που είχε και μία αλυφή για την μόλυνσει στο ούλο.τελίωσε και αυτή η αγωγή ευτηχως δεν παρουσίασε άλλο πρόβλημα. :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχομε όλα να πάνε καλά με το γατούλι σου και να γίνει γρήγορα καλά....Περαστικά....:up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικά στο γατούλη σου!:)

σας ευχαριστώ

τωρα ο γατος πως ειναι σου ειπε απο τι υπηρχε περιπτωση να προκληθηκε η πληγη? τοσο βαθεια πληγη γινεται απο γατα?

ο γιατρος μου ειπε πως μαλλον απο σκυλο προκληθηκε η πληγη.Τωρα ο γατος μου είναι μια χαρα.:cat::D

βαλε καμοια φωτο να τον δουμε

ok τωρα σε λιγες μερες θα βαλω αλλα δεν ξερω πολυ καλα:(.

παιδια βοειθηστε με να βαλω την εικονα δεν μπορω με τιποτα να τις διμοσιευσω:cry:.

παιδια βοειθηστε με να βαλω την εικονα δεν μπορω με τιποτα να τις διμοσιευσω:cry:.

Θα σου πω τι κάνω εγώ..Δεν ξέρω αν είναι το σωστό αλλά πιανει.
Λοιπόν θα πας εκεί ψηλά που λέει gallery θα πατήσεις στο πρώτο που λέει οι γατούλες σας και στην μικρή μπάρα που λέει home,my staff, what´s new εσύ θα πατήσεις "ανέβασμα".Μετά είναι ευκολα.Πατάς browse βρίσκεις την εικόνα από τα αρχεία του υπολογιστή σου, πατάς οκ και μετά γράφεις μια περιγραφή και τίτλο.Μην ξεχάσεις να επιλέξεις κατηγορία...Μετά "υποβολή" και μετά τσουπ θα σου εμφανιστεί η εικονούλα σου.Από εκεί(στην εικονα από κάτω) λίγο πιο κάτω λέει "προσθέστε την σε ποστ" κάνεις αντιγραφή και επικόλληση στο θέμα σου και είσαι έτοιμος.Προυπόθεση για να σου βγει η φωτό γενικά είναι να είναι μικρή σε μέγεθος..αν έχεις απορία και για αυτό πεσ!:)

να μαστε και΄μεις:D:)

Ομορφιά!Να τη χαίρεσαι!:)

ευχαριστω πολυ.ευχαριστω και εσενα κατερινα που με βοηθησες:hello:.

Καλέ τώρα τον είδα τον κουκλάκο!!!Γλύκας και φαίνεται και καλοφροντισμένος!!!!Να τον προσέχεις έχει υπέροχο λαμπερό τρίχωμα!!

Χαίρομαι που βοήθησα!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back