Ευχαριστούμε!!!

Φένια '72

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Φένια '72 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.049 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλη την παρέα.
Και να τα ευχάριστα νέα που θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας!
Η μικρή 3 μηνών Χαρά έκανε και πάλι το θαύμα της.
Σήμερα μας έδειξε πως προσπαθεί να λιγίσει λίγο το πολύ σοβαρά χτυπημένο από αυτοκίνητο ποδαράκι της. Ετσι η γιατρός αποφάσισε να της δώσουμε κι άλλο χρόνο και να αναβάλουμε -κι αν ολα πανε καλά ίσως να ακυρώσουμε ακόμα- τον προγραμματισμένο ακρωτηριασμό.
Δεν ειναι ενα υπέροχα ελπιδοφόρο νέο;;;;;;;;;;;;
Μα ειναι τόσο γλυκό αυτο το ζουζουνάκι...Κρίμα που δεν εχω ακομη φωτογραφία μας να σας δειξω...Ουρά θα έκαναν οι υποψήφιοι γαμπροι! (αν και εγώ εγγρίνω μονο τον Παρασκευά! - προς το παρον...)
Και για όλα αυτά, βεβαίως ειμαστε πολύ γενναίες και παλεύουμε αλλά έχουμε και συμμάχους που μας στηρίζουν και μας αγαπούν και θέλουμε να τους πούμε ενα ακόμη τεράστιο ευχαριστώ κι υποσχόμαστε να τους ανταμείψουμε μειώνοντας λίγο τις άγριες διαθέσεις μας όταν μας βάζουν στο αναρρωτήριο - κλουβάκι μας.
Ευχαριστούμε Αλίκη μας !!!

Και ναι παιδια δεν ειναι διαφήμιση. Μετά απο απίστευτες ταλαιπωρίες μπορώ να πω πως...η Χαρά ζει χάρη στους γιατρούς της ομάδας αυτής.
Γιατρούς που δεν κινούνται με γνωμονα τον οικονομικό παράγοντα αλλά την αγάπη τους για ολα αυτά τα γλυκά ζουζουνάκια που είτε έχουν σπίτι είτε όχι...
Αλήθεια, υπάρχουν κάποιοι χώροι για αδέσποτα σκυλιά (με τα γνωστά σε όλους μας προβλήματα βεβαίως).
Αν αρχιζαμε να σκεφτόμαστε κάτι ανάλογο για τα γατάκια...πόσο εφικτό θα μπορούσε να γίνει κάποτε άραγε;
Μπορεί να ακούγεται βλακεία αλλα όλα κάπως έτσι δεν ξεκινούν; Απο μερικούς "ανόητους ρομαντικούς" τύπους...;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο Φένια για τα νέα της Χαράς. Ομολογώ ότι δεν θυμάμαι την περίπτωση αυτή. Αν θες πες μας κάτι παραπάνω, όπως επίσης και την φοβερή ομάδα των γιατρών.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο Φένια για τα νέα της Χαράς. Ομολογώ ότι δεν θυμάμαι την περίπτωση αυτή. Αν θες πες μας κάτι παραπάνω, όπως επίσης και την φοβερή ομάδα των γιατρών.

Ευχαρίστως Βούλα.
Η Χαρά βρεθηκε μονη της έξω απο την πολυκατοικία μου και συνήθιζε να κοιμάται κατω απο ενα μονιμως αραγμένο αυτοκίνητο με κουκούλα προφανώς επειδή εκει ενιωθε προστατευμένη απο το κρύο. Περίπου 2 μηνών ήταν και λιγο αγριούλα...δεν πιανόταν. Πήγα και φορτώθηκα μερικές κονσέρβες και της έδινα να τρωει κι έτσι αρχιζε να με συνηθίζει και ερχοταν κοντά μου σαν σκυλάκι (αλλα οχι και για να την πιάσω...ολα κι ολα...) 3 μέρες εξαφανίστηκε και παρόλο που την έψαχνα δεν εδινε σημεια ζωής. Ηρθε ξαφνικά μόνη της σε μένα και βλεπω το μπροστινό ποραράκι χτυπημένο. Το πατουσακι ορθανοιχτο και ολο το ποδαρακι χωρις δερμα βουτηγμένο στη λάσπη και βγαλμενο απο την ομοπλάτη να το σέρνει.
Της έβαλα φαγητο και τη βούτηξα στο δευτερόλεπτο αφού δεν μπορουσε να τρεξει αρκετα γρήγορα. Αρχισα να ψάχνω για γιατρο να δουμε τι μπορουσαμε να κανουμε. Εννοειται πως μετά δεν μπορουσε να την πιασω ούτε με φαγητό, ούτε χωρις φαγητό.....Δωσαμε τρελλό αγώνα και μεταμεσονυχτιες μάχες. Δεν εχω δει πιο τρομαγμένο πλασματάκι...
Χάσαμε σχεδον 5 μερες (κι αν υποθεσω οτι ειχε χτυπησει πριν απο 3...συνολο 8). Ειχα συμβουλευτεί γιατρο και της έδινα αντιβίωση και ηρεμιστικά...Με τα πολλά καποια στιγμή κατάφερα να την πιάσω.
Μιλήσα με γιατρους και γιατρούς και λυση δεν βρισκόταν. Αυτο που καταφερα ήταν τουλάχιστον να γινει ενας καθαρισμος της πληγής, ενεσιμη αντιβιωση κλπ. Η Χαρά δεν ηταν σε θεση να αντεξει χειρουργειο, οι γιατροί περιθαλψη δεν προσεφεραν, εγω αδυνατούσα να βοηθήσω γιατι ειχε αγριεψει απίστευτα πολύ και δεν ειχα τροπο να μπορέσω να κάνω αλλαγή στις γάζες να της βάζω αλοιφή κλπ γιατι δε με αφηνε ουτε να την πλησιάσω...
Περιττο να σας πω πως τουλαχιστον 3 ιδιωτες κτηνιατροι καθως και η προστασια ζωων ήθελαν να της κανουν ευθανασία... Οι δικαιολογία...; δεν προσφέρουμε νοσηλεια, δεν ασχολουμαστε με αδεσποτα, γρατζουνανε, χυμάνε κλπ κλπ....Ενας αλλος ήθελε να της κάνει ακρωτηριασμο χωρις να μου πει οτι το μωρο δε θα αντεχε κλπ κλπ...Ενας ακομη ειπε οτι είχε βαρεθει να κανει χειρουργεια...Ενας που θα ερχοταν κατ' οικον δεν ηρθε ποτε...
Απο το site σας είδα γιατι καποιος κατι ειχε γραψει σχετικο, πως υπαρχει το Κέντρο Γάτας στην οδό Ανάφης 17α στην Κυψέλη και πως λειτουργούσε και Σάββατο. (ειχαμε φτάσει ήδη στο Σάββατο απο την προηγούμενη Κυριακη το απογευμα που η μικρή ήρθε κοντά μου)
Πήρα απελπισμένη τηλέφωνο. Θυμάμαι πως εκλαιγα γιατι ειχα καταρρεύσει ψυχολογικά. Ειχα διπλα μου ενα απιστευτα γλυκο πλασματακι που ομως φοβόταν τοσο πολύ κι έτσι δεν μπορουσα να το βοηθήσω. Κι οσοι μπορούσαν....γυριζαν απλα την πλάτη στο "αγριο αδεσποτο". Οι άνθρωποι μας φέρθηκαν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ!
Μετά από όλα όσα περάσαμε δεν πίστευα οτι θα μπορούσα να βρω κτηνιάτρους που να νοιάζονται και να αγαπούν τόσο πολύ αυτά τα μικρά ανυπεράσπιστα πλασματάκια, ανθρωπους που θα εχουν πραγματικά αφιερώσει τη ζωή τους σχεδον μονο σε αυτο το σκοπο!
Δέχτηκαν αμέσως τη Χαρά, την κρατούν ολο αυτο τον καιρο για να δυναμώσει και να δώσουμε ευκαιρία στο ποδαράκι μας μήπως τελικά...μήπως υπήρχε έστω μια ελπίδα να σωθει. Και ναι, εκει που μιλουσαμε για ακρωτηριασμο, τωρα πιστευουμε πως το ποδαρακι μας δινει δειγματα τετοια που να μπορούμε να τον αποφύγουμε!!
Απο την πρωτη στιγμη δεν φανταζεστε τι σιγουριά και τι εμπιστοσυνη μου ενέπνευσαν. Τους ειμαι ευγνόμων πραγματικά. Κι εγώ και η Χαρά.
Χωρις την Αλίκη μας, σήμερα δε θα ζουσαμε!!!

Η μικρή ήταν σε αθλια κατάσταση. Ειχε χάσει παρα πολύ αίμα. Η ζωή της αρχικά κινδύνευε απο αυτο και μονο...χωρια ολα τα υπολοιπα.
Τωρα ειμαστε μια χαρα κουκλιτσες αλλά αγριευουμε οταν μας βαζουν και μας βγαζουν απο το κλουβι μας. Οσο ειμαστε αγκαλιά ειμαστε οι καλύτερες.
Αυτή ειναι η ιστορία μας μόνο που τώρα δεν ειμαστε πια μόνες μας...!

Σ΄ευχαριστούμε Αλίκη μας !!!:kiss:

ορθογρικά

Και sorry παιδια για τα ορθογραφικά αλλά γραφω απο το γραφειο οπότε λόγω βιασύνης ξεφεύγουν διάφορα...

Η Χαρά είναι ένα γλυκύτατο πλασματάκι, κάνει απλά χιιι οταν πας να την πλησιάσεις, μετά αν την πιάσεις είναι πολύ καλό παιδί. :)
Φενια, παρόλο που εγώ μένω νέο κόσμο και το κτηνιατρείο αυτό είναι κυψέλη επιλέγω να πηγαίνω εκεί όχι μονο τα γατιά μου αλλά και τα αδέσποτα που φροντίζω γιατί έχουν μεγάλη εμπειρία όχι μονο στο να χειρίζονται "δύσκολα" ζωάκια αλλά και από σοβαρά περιστατικά όπως τροχαία, δηλητηριάσεις, δύσκολες εγγυμοασύνες και ο,τιδήποτε μπορεί να τύχει σε ένα ζωάκι που ζει στο δρόμο.
Μου έχουν σώσει ζωάκια τα οποία ήταν ετοιμοθάνατα και έχουν διαγνώσει προβλήματα σε αδέσποτες γάτες που πήγα για σττείρωση απλά μόνο και μόνο επειδή μπήκαν στον κόπο εκτός απο την στείρωση να κάνουν και καθαρισμό στα δόντια.
Ελπίζω να πάει καλά η μικρή Χαρά γιατί είναι πολύ γλυκειά. Ακόμα και να μην σωθεί το ποδαράκι όμως θα σε βοηθήσω να της βρούμε ένα καλό σπίτι, μην ανησυχείς.

μπραβο το κοριτσακι η χαρα. βαλε ομως κ φωτογρφιες:):)
συγνωμη οταν λεγατε παρασκευα εννοουσατε τον δικο μου παρασκευα?:up::up:

μπραβο ωραια ειναι να μαθαινουμε τα ευχαριστα νεα:):)

μπραβο το κοριτσακι η χαρα. βαλε ομως κ φωτογρφιες:):)
συγνωμη οταν λεγατε παρασκευα εννοουσατε τον δικο μου παρασκευα?:up::up:

μπραβο ωραια ειναι να μαθαινουμε τα ευχαριστα νεα:):)

Βεβαίως και ειναι ο δικός σου γάτος έρωτας !!!
Κούκλοοοοοοοςςςςςςςςςς παιδι μου....
Παιδια φωτογραφίες δεν εχουμε ακόμη...υπομονή να έχετε και θα μας θαυμάσετε σύντομα!

Η Χαρά είναι ένα γλυκύτατο πλασματάκι, κάνει απλά χιιι οταν πας να την πλησιάσεις, μετά αν την πιάσεις είναι πολύ καλό παιδί.
Φενια, παρόλο που εγώ μένω νέο κόσμο και το κτηνιατρείο αυτό είναι κυψέλη επιλέγω να πηγαίνω εκεί όχι μονο τα γατιά μου αλλά και τα αδέσποτα που φροντίζω γιατί έχουν μεγάλη εμπειρία όχι μονο στο να χειρίζονται "δύσκολα" ζωάκια αλλά και από σοβαρά περιστατικά όπως τροχαία, δηλητηριάσεις, δύσκολες εγγυμοασύνες και ο,τιδήποτε μπορεί να τύχει σε ένα ζωάκι που ζει στο δρόμο.
Μου έχουν σώσει ζωάκια τα οποία ήταν ετοιμοθάνατα και έχουν διαγνώσει προβλήματα σε αδέσποτες γάτες που πήγα για σττείρωση απλά μόνο και μόνο επειδή μπήκαν στον κόπο εκτός απο την στείρωση να κάνουν και καθαρισμό στα δόντια.
Ελπίζω να πάει καλά η μικρή Χαρά γιατί είναι πολύ γλυκειά. Ακόμα και να μην σωθεί το ποδαράκι όμως θα σε βοηθήσω να της βρούμε ένα καλό σπίτι, μην ανησυχείς.

Καλή μου Drusilia, δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι !!!
Οταν μπήκα σε αυτο το site για πρωτη φορά, διάβασα για το Κέντρο Γάτας. Πέρα απο το γεγονός του να μοιραστούμε τις περιπέτειες μας με άλλους γατόφιλους και να μπούμε στην όμορφη αυτή παρέα, ενας ακόμης λόγος ήταν για να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ για την αναφορά αυτή που έγινε η αιτία να έρθω σε επαφή με το συγκεκριμένο κτηνιατρείο αλλά κι ένα μεγαλύτερο ακόμη ευχαριστώ από βάθους καρδιάς για τα κορίτσια εκει.
Κανουν σπουδαία δουλεια και πραγματικά ότι κι αν πω νομιζω πως ειναι πολύ λιγο για να εκφράσω αυτό που νιώθω! Και πιστεύω πως και η μικρή :baby: Χαρά στα...γατικά της τα ίδια θα έλεγε.
Ειμαστε και θα ειμαστε για πάντα ευγνόμωνες!

Σ' ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολυ γλυκεια μου για τα καλά σου λόγια και την διάθεση να βοηθήσεις και εμάς.
Το αγαπάω τόσο πολύ αυτο το ζουζουνάκι....:kiss:

Και ναι δεν ειμαστε πια μόνες...Να ' στε όλοι καλά!

Μήνυμα από Survi:
Χαρούλα εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά ώστε να με αντιμετωπίσεις αρτιμελής στην μονομαχία που θα σε προκαλέσω για τις ματάρες του Παρασκευά!
:P

Θα σου έλεγα ότι θα φάμε τα μουστάκια μας, αλλά ως γνωστόν έχασα τα δικά μου πρόσφατα! :lol:

Αναμένουμε λοιπόν να γίνει καλά το ποδαράκι σου, να ξαναφυτρώσουν και τα μουστάκια μου και τα ξεναλέμε...
Watch out kiddo!
:cool:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back