Εφιάλτες!

Naiva

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Naiva είναι αόρατη. Έχει γράψει 200 μηνύματα.
Οι γάτες κ γενικά τα ζωάκια βλέπουν όνειρα? Σήμερα ενώ κοιμόταν ήρεμα κ ωραία, κάνει μια χχχχχ! όχι επιθετικά σαν να λαχάνιασε όπως εμείς όταν βλέπουμε εφιάλτες! πάω κοντά της κ δεν σταματούσε να με γλύφει τα χέρια.

τι λέτε για αυτό? σας έχει συμβεί?:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, βλέπουν όνειρα. Να τα δείς να τρέχουν, να μιλάνε κλπ.. Έχει πολύ γέλιο!:P:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι γάτες κ γενικά τα ζωάκια βλέπουν όνειρα? Σήμερα ενώ κοιμόταν ήρεμα κ ωραία, κάνει μια χχχχχ! όχι επιθετικά σαν να λαχάνιασε όπως εμείς όταν βλέπουμε εφιάλτες! πάω κοντά της κ δεν σταματούσε να με γλύφει τα χέρια.

τι λέτε για αυτό? σας έχει συμβεί?:blink:

Ναι, βλέπουν όνειρα. Να τα δείς να τρέχουν, να μιλάνε κλπ.. Έχει πολύ γέλιο!:P:up:

Bλέπουν σίγουρα όνειρα.;):D:D
Η Μυρτούλα όταν ήταν πιό μικρή έδινε ολόκληρη "παράσταση" όταν κοιμόταν.Τι μορφασμούς έκανε, τι μασούσε τι παραμιλούσε ήταν απόλαυση να την βλέπεις.;):lol::lol:
Νομίζω οτι σε ένα περιοδικό(μαλλον το Science Illustrated) διάβασα σε έρευνα, ότι η γάτα(τα αιλουροειδή) βλέπει τα περισσότερα όνειρα απο τα θηλαστικά! Μάλλον γιατί... κοιμάται περισσότερο!:blink:;):lol::lol:

Ααχαχαχαχα πωωωωωωωωωωωωω το σκυλί!!!!!!!!! ελιωσα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έχω λιώσει στο γέλιο από την ώρα που είδα το πρώτο με το σκύλο.:up:
Έχω δει πολλές φορές τον μεγάλο μου όταν πεινάει πολύ και περιμένει να του βάλουμε να φάει, να τον παίρνει ο ύπνος όρθιο μπροστά στο πιάτο του για να μην χάσει κανένα δευτερόλεπτο αν του βάλει κανεις. Και όπως κοιμάται βλέπει και όνειρα κανονικά μέχρι που πέφτει κιόλας αν κοιμηθεί βαθιά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back