Εφορία & κτηνίατρος

braveheart1980

Νεοφερμένο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 26 μηνύματα.
Καλησπέρα!

Ξερει κανείς αν περνάνε στην εφορία οι αποδείξεις του κτηνίατρου; (είναι διάτρητη)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα!

Ξερει κανείς αν περνάνε στην εφορία οι αποδείξεις του κτηνίατρου; (είναι διάτρητη)
Καλησπέρα!!!:)
Είχα και εγώ την ίδια απορία αλλά μιλώντας με τον λογιστή μου, μου είπε ότι δεν περνάνε....;););)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα!!!:)
Είχα και εγώ την ίδια απορία αλλά μιλώντας με τον λογιστή μου, μου είπε ότι δεν περνάνε....;););)

Φτου!!!!!!!!

Ναι, μακάρι να πέρναγαν....:(

Ούτε μασάζ κάνω, ούτε κομμωτήρια.. ένα χούι έχω και εγώ....:lol:

Μα δεν καταλαβαίνω με ποια λογική δεν περνάνε:mad:.
Αποδείξεις γιατρών δεν θέλουνε; Ε γιατροί είναι κι αυτοί:P

νομιζω στην κυπρο δεν εχουμε τετοιο συστημα...ποτε δεν φυλαγαμε αποδειξεις απο το οτιδηποτε, ουτε απο γιατρους, ουτε απο φαρμακεια , ουτε που πουθενα..μαλλον παει διαφορετικα το πραγμα κατω:hmm:

νομιζω στην κυπρο δεν εχουμε τετοιο συστημα...ποτε δεν φυλαγαμε αποδειξεις απο το οτιδηποτε, ουτε απο γιατρους, ουτε απο φαρμακεια , ουτε που πουθενα..μαλλον παει διαφορετικα το πραγμα κατω:hmm:
Ναι, εδώ περνάνε σίγουρα αποδείξεις από γιατρούς και νοσοκομεία, ενοικίου και κάποιων άλλων ειδών...:):)

Έχω την εντύπωση ότι κανονικά πρέπει να περνάνε.Απ' ότι ξέρω όλες οι ιατρικές αποδείξεις περνάνε.:)Και λογικά δεν πρέπει να έχουν και ΦΠΑ.;)
Αλλά 1000% μπορεί να μας διαφωτίσει ένας λογιστής.:D

Έχω την εντύπωση ότι κανονικά πρέπει να περνάνε.Απ' ότι ξέρω όλες οι ιατρικές αποδείξεις περνάνε.:)Και λογικά δεν πρέπει να έχουν και ΦΠΑ.;)
Αλλά 1000% μπορεί να μας διαφωτίσει ένας λογιστής.:D
Ρώτησα εγώ Νίκη μου, και μου είπε ότι δεν περνάνε...;);) Μόνο ότι έχει να κάνει με ιατρικά για εμάς...:)

Ρώτησα εγώ Νίκη μου, και μου είπε ότι δεν περνάνε...;);) Μόνο ότι έχει να κάνει με ιατρικά για εμάς...:)

:hmm::hmm::hmm:Τι να πώ εντύπωση μου κάνει.:hmm:Ημουν σίγουρη ότι μετράνε, άλλο άν σπανίως σου δίνουν απόδειξη.:hmm:
Να ρωτήσω και εγώ, τον δικό μου λογιστή.:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back