braveheart1980
Νεοφερμένο μέλος
Ξερει κανείς αν περνάνε στην εφορία οι αποδείξεις του κτηνίατρου; (είναι διάτρητη)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα!!!Καλησπέρα!
Ξερει κανείς αν περνάνε στην εφορία οι αποδείξεις του κτηνίατρου; (είναι διάτρητη)

Είχα και εγώ την ίδια απορία αλλά μιλώντας με τον λογιστή μου, μου είπε ότι δεν περνάνε....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
braveheart1980
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα!!!
Είχα και εγώ την ίδια απορία αλλά μιλώντας με τον λογιστή μου, μου είπε ότι δεν περνάνε....![]()
Φτου!!!!!!!!
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ούτε μασάζ κάνω, ούτε κομμωτήρια.. ένα χούι έχω και εγώ....

konstans
Περιβόητο μέλος
.Αποδείξεις γιατρών δεν θέλουνε; Ε γιατροί είναι κι αυτοί

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος
Ναι, εδώ περνάνε σίγουρα αποδείξεις από γιατρούς και νοσοκομεία, ενοικίου και κάποιων άλλων ειδών...νομιζω στην κυπρο δεν εχουμε τετοιο συστημα...ποτε δεν φυλαγαμε αποδειξεις απο το οτιδηποτε, ουτε απο γιατρους, ουτε απο φαρμακεια , ουτε που πουθενα..μαλλον παει διαφορετικα το πραγμα κατω![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και λογικά δεν πρέπει να έχουν και ΦΠΑ.
Αλλά 1000% μπορεί να μας διαφωτίσει ένας λογιστής.

natalouko
Επιφανές μέλος
Ρώτησα εγώ Νίκη μου, και μου είπε ότι δεν περνάνε...Έχω την εντύπωση ότι κανονικά πρέπει να περνάνε.Απ' ότι ξέρω όλες οι ιατρικές αποδείξεις περνάνε.Και λογικά δεν πρέπει να έχουν και ΦΠΑ.
Αλλά 1000% μπορεί να μας διαφωτίσει ένας λογιστής.![]()

Μόνο ότι έχει να κάνει με ιατρικά για εμάς...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ρώτησα εγώ Νίκη μου, και μου είπε ότι δεν περνάνε...Μόνο ότι έχει να κάνει με ιατρικά για εμάς...
![]()

Τι να πώ εντύπωση μου κάνει.
Ημουν σίγουρη ότι μετράνε, άλλο άν σπανίως σου δίνουν απόδειξη.
Να ρωτήσω και εγώ, τον δικό μου λογιστή.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool