dimitrafish
Νεοφερμένο μέλος
Η dimitrafish αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 28 μηνύματα.
03-02-11
22:45
καλησπερα θα ηθελα να κανω μια πολυ κοινη ερωτηση
ο εχινοκοκκος μπορει να μεταδωθει απο τη γατα?
εχω μπερδευτει αλλου διαβαζω πως ναι μεταδιδεται αν η γατα φαει ποντικι αλλου οχι οτι ο εχινικοκκος δεν μπορει να μειενι στο εντερο της γατας.τι να πιστεψω?η μια γατα μου στην αρχη ηταν αδεσοτη και αρχισε να μπαινει σπιτι μεχρι να τησ κανω αποπαρασιτωση μπορει να μου εχει μεταδωσει εχινοκοκκο?ρωτησα και τον γιατρο και ο ενας λεει ναι μεταδιδεται ο αλλος οχι.
θα θελα
την γνωμη σας...
ο εχινοκοκκος μπορει να μεταδωθει απο τη γατα?
εχω μπερδευτει αλλου διαβαζω πως ναι μεταδιδεται αν η γατα φαει ποντικι αλλου οχι οτι ο εχινικοκκος δεν μπορει να μειενι στο εντερο της γατας.τι να πιστεψω?η μια γατα μου στην αρχη ηταν αδεσοτη και αρχισε να μπαινει σπιτι μεχρι να τησ κανω αποπαρασιτωση μπορει να μου εχει μεταδωσει εχινοκοκκο?ρωτησα και τον γιατρο και ο ενας λεει ναι μεταδιδεται ο αλλος οχι.
θα θελα
την γνωμη σας...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool