konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
06-06-13
09:49
Αρ.τσιπ 945000001296285
Ο πανέμορφος Eros, βρέθηκε να τριγυρνά ολομόναχος σε ένα αφιλόξενο πάρκο. Τον πήραμε άμεσα γιατί κινδύνευε από τα σκυλιά και τώρα φιλοξενείται, ψάχνοντας το δικό του σπίτι.
Είναι 7 μηνών, στειρωμένος, αποπαρασιτωμένος και σύντομα θα εμβολιαστεί. Είναι πάρα πολύ τρυφερός και χαδιάρης και σίγουρα θα χαρίσει απλόχερα όλη του την αγάπη στον άνθρωπο που θα τον υιοθετήσει. Δίνεται αποκλειστικά μόνο για σπίτι.
Πληροφορίες στο 6944539442 (απογευματινές ώρες) ή floisvoscats@gmail.com
Ο πανέμορφος Eros, βρέθηκε να τριγυρνά ολομόναχος σε ένα αφιλόξενο πάρκο. Τον πήραμε άμεσα γιατί κινδύνευε από τα σκυλιά και τώρα φιλοξενείται, ψάχνοντας το δικό του σπίτι.
Είναι 7 μηνών, στειρωμένος, αποπαρασιτωμένος και σύντομα θα εμβολιαστεί. Είναι πάρα πολύ τρυφερός και χαδιάρης και σίγουρα θα χαρίσει απλόχερα όλη του την αγάπη στον άνθρωπο που θα τον υιοθετήσει. Δίνεται αποκλειστικά μόνο για σπίτι.
Πληροφορίες στο 6944539442 (απογευματινές ώρες) ή floisvoscats@gmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
06-06-13
09:52
Απάντηση: Εros,γάτος - έρωτας!
Κουκλάκι μου όμορφο! Σαν τον γιο μου, ίδιος! Να έχεις την καλύτερη τύχη μπλεδάκι μου!
Κουκλάκι μου όμορφο! Σαν τον γιο μου, ίδιος! Να έχεις την καλύτερη τύχη μπλεδάκι μου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
06-06-13
11:27
Απαπαπα...το γκρι χρώμα που λατρεύω! Θα τον ερωτευτούν κεραυνοβόλα, είμαι σίγουρη 

kat-cats
Διάσημο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
06-06-13
11:40
Πανέμορφος ο γκριζούλης!!! που είναι τώρα οι λάτρεις του γκρι....καλή τύχη στον μικρούλη!!!

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Η Ειρήνη1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.686 μηνύματα.
06-06-13
12:03
'Ερωτας όνομα και πράγμα!!! 

Καλή τύχη μικρούλη!

Καλή τύχη μικρούλη!
konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
17-07-13
11:23
Και ο κούκλος υιοθετήθηκε!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum