Ζέστη και ηλικιωμένη γατούλα

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
καλησπέρα παιδιά,

η γιαγια μου οπως εχω και παλιοτερα αναφερει, εχει την CD την σιαμέζα μας που ειναι πια 16 ετών. Επί της ουσίας δεν έχει δείξει ιδιαίτερα προβλήματα, αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι κάποιες φορές δείχνει δυσκίνητη λόγω ίσως ηλικίας ή αρθριτιδας. Απο χθες το πρωι όμως έχει ιδιαίτερη γκρίνια (σαν σιαμεζα βεβαια παντα έχει γκρινια αλλα χθες και σήμερα περισσότερη απο οτι μου είπαν). βεβαια τρώει, παει στην αμμο της, πινει νεράκι και χθες προς το απογευματοβραδακι που αναψε επιτελους η γιαγια το aircondition ηρέμησε. Εχετε συναντήσει παρόμοιο περιστατικο με την ζέστη. Η αλήθεια ειναι οτι δεν θα ήθελα να παω στο γιατρο γιατί ταλαιπωρείται πολύ και αναστατώνεται..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχμ μπορει να ειχε σκασει το ζωντανο,ας το αφησει ανοιχτο το αιρκοντισιον και ολα απ οτι φενεται θα πανε καλα:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι συμβουλες που εδωσε στο αρθρο της η yasmin θα της δωσουν και αλλες ιδεες δροσιας. Ισως λογω ηλικιας να εχει λιγοτερες αντοχες.

αυτό φαντάζομαι και εγώ παιδιά...προσπαθώ μάταια να πείσω και τη γιαγια (λεγόντας ότι η ζέστη δεν είναι καλή και για την δική της υγεία) να αφήνει περισσότερο ανοιχτό τον κλιματισμό αλλα ....καταλαβαίνετε...τελωσπάντων ελπίζω να είναι μόνο λόγω ζέστης..το καημένο. Χριστίνα, φυσικά και έχει λιγότερες αντοχές στη ζέστη. Εδώ και ο Τσε που είναι 2μισυ και έχει μια γκρινια απίστευτη...

Έχει και η aretha γράψει σχετικά για δες το μήπως σε βοηθήσει:redface:

Paidia min ξεxnate oti to klimatistiko ξεrenei ton aera...mipos kanei kako stin gata auto

Ψιψίνε θα σε παρακαλούσα να γράφεις ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Οκ......αλλα αμα ενοχλει τα μελη τα ορθογραφικα λαθη που κανω>???

Τα Greeklish απαγορεύονται από τους κανόνες του forum. Προσπάθησε να γράφεις ελληνικά, όσο γίνεται πιο σωστά.

Καλα καλα :confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back