Ζαμπονάκης, γατί για φάγωμα!

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Αρ. τσιπ 945000001529655
Είμαι ο Ζαμπονάκης, ένας λαχταριστός γάτος 4,5 περίπου μηνών. Βρέθηκα, που αλλού, στο δρόμο, αλλά ευτυχώς με μαζέψανε εγκαίρως και πλέον φιλοξενούμαι. Αν ψάχνεις για έναν πανέμορφο, πανέξυπνο και τρυφερό γάτο, με βρήκες! Μίλησε με το υπηρετικό προσωπικό μου στο 6944539442(18:00-22:00) ή στείλε μαιλ στο floisvoscats@gmail.com, ώστε να δεις την αφεντιά μου από κοντά. Θα δοθώ μόνο για σπίτι και με απαραίτητη προυπόθεση να στειρωθώ όταν γίνω 6 μηνών, γιατί αρνούμαι να βγει κι άλλος γάτος σαν εμένα!

1911787_847619818611660_1495068378304890707_n.jpg

1609972_847619841944991_6015087288961505830_n.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελα,οκ..μιλαμε παιδια τρελαθηκα με αυτον τον γατο!Οντως ειναι για φαγωμααα!:yahoo::yahoo::yahoo: Την καλυτερη τυχη να εχει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:worship::worship: Μετά από αυτές τις συστάσεις, με αυτές τις χάρες κι αυτή τη φατσούλα που λατρεύει το φωτογραφικό φακό, δεν μου μένει παρά να ευχηθώ ο Ζαμπονάκης, γάτος εκπάγλου καλλονής που είναι και πορτοκαλής, να βρει το καλύτερο σπιτάκι:D

Τελευταία επεξεργασία:
καλη τυχη ομορφουληηηηηη!!!!!!!!!

Τρελή φάτσα!!! :crazy: Αν τον είχα μπροσά μου θα τον είχα ζουπίξει και θα τον είχα κατσιάσει απο τα φιλιά! Καλή τύχη τρελόφατσα!

Φοβάμαι ότι με αυτό το όνομα και τη φατσούλα κάποιος θα τον φάει πραγματικά! :P

πω πω ενας αντρακλας!!! πρεπει να τον γνωρισω στην ΡΙρη που την φωναζουμε και τυρακι να κανουν ντουετο!!!! οποιος τον παρει θα νοστιμισει η αγκαλια του!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back