Ζαχαρίας, κρεμ μωρό με μπλε μάτια

• Thread starter Thread starter konstans
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Η ιστορία μου πολυφορεμένη τον τελευταίο καιρό. Ο άνθρωπος που είχε την μανούλα μου δεν φρόντισε να την στειρώσει και όταν γεννηθήκαμε αποφάσισε να μας παρατήσει σε ένα μέρος όλο φιλόζωους, με την δικαιολογία ότι μας βρήκε τυχαία. Μας λυπήθηκαν και μας ανέλαβαν, μας μεγάλωσαν με μπιμπερό και τώρα που έχουμε φτάσει 2 μηνών ψάχνουν να μας βρουν ένα καλό σπιτάκι. Θα δοθούμε μόνο για σπίτι και με την προϋπόθεση στείρωσης.Πληροφορίες στο 6944539442 ή στο floisvoscats@gmail.com
Αρ.τσιπ 968000010052510

100_3412.jpg

100_3416.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η συγκεκριμένη κρέμα πάντως φαίνεται νοστιμότατη! :)
Εύχομαι να βρει σύντομα το σπίτι του! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γούτσου γούτσου πλασματάκι με καταγάλανες ματάρες... καλή τύχη μικρό!!

Αχχχχ ειναι απλα πανεμορφο....Ενδιαφέρομαι να το πάρω γιατί έχω είδη ένα μαναράκι 2 μηνών και του ψάχνω παρέα στείλε μου πληροφορίες αν μπορείς ευχαριστώ.

Aν θέλεις κάλεσε καλύτερα στο τηλέφωνο της αγγελίας :)

Πόσο θα χαρώ να βρει αυτό το τέλειο ζουζουνάκι το σπίτι του!:)
Μακάρι να πάνε όλα καλά..

Έγινε σε ευχαριστώ :)

Kαι αυτό το μωράκι μας βρήκε σπιτάκι!
Κλειδώστε :D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back