Ζαχαρίας ο ζαχαρωτός τρυφερούλης γατούλης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

mickey mouse

Διάσημο μέλος

Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα.
:inlove::inlove::inlove::inlove:Είμαι ο Ζαχαρίας ο ζαχαρωτούλης, άπειρα τρυφερούλης και ζυμαρούλης γατούλης:)
Εδώ και λίγες μέρες τριγυρίζω στη Μιχαλακοπούλου και πλησιαζω όποιον μου δείξει λίγο ενδιαφέρον γιατί ξέρετε:redface: εγώ θέλω να πάω σε σπίτι και να είμαι σε αγκαλίτσες κι όχι στους δρόμους να κινδυνεύω και να πεινάω:/:
Θα με πάρετε καθαρό και σενιαρισμένο καθώς και στειρωμένο, αμέ;). Α! Και με κόβω να είμαι περίπου 6 μηνών, μέσα στις γλύκες μου:)
Θα σας τρελλάνω στα πατουσάκια και στα χαδάκια και στην γουργουριστή πολυλογία γιατί είμαι ο απόγονος του γάτου Κρου (ναι ναι είμαι ΚΑΙ καλλιεργημένος) και θέλω πολύ πολύ να πάω σε ένα ζεστό σπιτάκι.
Γράψτε στην κυρία με το ποντικίσιο όνομα:hmm:, Μίκυ τη λένε, ή τηλεφωνήστε της στο 6974322096 και θα έχετε τη χαρά να πάρετε το πιο πιο πιο γλυκό και ζαχαρωτό μουτράκι της Αθήνας.Δείτε πόσο κοινωνικός είμαι αφού για να μην την αφήσω να φύγει έκατσα πάνω στα πόδια της και της ... τραγουδούσα το τραγούδι της γατίσιας αγάπης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• ΖαχαΡούλης (5).jpg
    ΖαχαΡούλης (5).jpg
    706,5 KB · Εμφανίσεις: 36
  • ΖαχαΡούλης (2).jpg
    ΖαχαΡούλης (2).jpg
    803 KB · Εμφανίσεις: 31
  • ΖαχαΡούλης (3).jpg
    ΖαχαΡούλης (3).jpg
    799,8 KB · Εμφανίσεις: 35
  • ΖαχαΡούλης (6).jpg
    ΖαχαΡούλης (6).jpg
    717,8 KB · Εμφανίσεις: 29
Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Ζαχαρούλης τρυφερούλης γατούλης

Ειναι πολυ γλυκος!!! Καλη τυχη του ευχομαι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μικάκι βγάλτον μια καλή φωτό να τον προωθήσω μωρε και εγω!!!! πιο κοντινή γιατί ειναι γλύκας ο άτιμος!!!

Zουζούνι!!!!!:inlove::inlove::inlove:
Θα βρεις σύντομα σπιτάκι!:)

Απάντηση: Ζαχαρούλης τρυφερούλης γατούλης

Λοιπόν ο τύπος είναι ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!!!
Είναι τόσο μα τόσο χαδιάρης που δεν στεκόταν σε απόσταση για να τον βγάλω φωτό παρα ερχόταν και τριβόταν στα πόδια μου:), τον βλέπετε άλλωστε πως με είχε ακινητοποιήσει, η λατρεία μου. Μόλις δε έσκυβα να τον χαιδέψω ερχόταν και προσπαθούσε να σκαρφαλώσει στα πόδια μου και στην αγκαλιά μου:inlove::inlove::inlove:. Είναι τόσο τρυφερίτσος το αγορινάκι μου που φοβάμαι που είναι κάτω στη Μιχαλακοπούλου μή βρεθεί κανένας και τον πειράξει έτσι αγαθούλης που είναι:(.
Ευχομαι κι ελπίζω να βρεθεί σύντομα ο τυχερός που θα τον πάρει γιατί θα τον παραδώσω...κουφέτο τον Ζαχαρωτένιο μου. Ααααααχ αν δεν είχα τρία δεν υπάρχει περίπτωση να άφηνα τέτοιο κελεπούρι γάτο:baby::baby:

Καλή τύχη στον Ζαχαράκο είναι κάτι παραπάνω από κούκλος. Τυχερός όποιος τον κάνει φιλαράκι του.:)

αχου μωρε
ευχομαι να βρει γρηγορα σπιτακι :)

Αυτός είναι συνονόματος με το δικό μας, και το ίδιο κούκλος.
Ελπίζω να αποκατασταθεί σύντομα:)

Μαράκι, Νότα, Μαρίνα, Ρανούλα, Εφουλίτα και Δανάη σας ευχαριστούμε απο καρδιάς
κι εύχομαι να γίνει σύντομα κάτι για το κουκλάκι μου.
Τωρα που κοιμάται στο δρόμο τα βράδια τον έχω εννοια
γιατι εστω κι αν του εχουμε βαλει κάπου να κοιμηθει κι εχει φαγάκι και νεράκι
δεν έχει μια ανθρώπινη αγκαλίτσα που τόσο πολύ αποζητάει ο Ζαχαρένιος μου:(.

:clapup: Τι ομορφο γατιιιιι!!! Μοιαζει πολυ στον Ρινγκο!! ΣΤον γατο που εχουν οι γονεις μου!
Ειναι κουκλακι! Καλη τυχη του ευχομαι! :D

Ευχαριστούμε Σταυρούλα που μας βρίσκετε όμορφους:D
είμαστε και καλοί και χουρχουδεροί κι επίσης εξαιρετικοί στον χειρισμό των πατουσακίων μας:inlove::huglove:

Ευχαριστούμε Σταυρούλα που μας βρίσκετε όμορφους:D
είμαστε και καλοί και χουρχουδεροί κι επίσης εξαιρετικοί στον χειρισμό των πατουσακίων μας:inlove::huglove:

:hehe::hehe::hehe:
Ενα ακομα γατο-κομπρεσερ δηλαδη!:P

Ω ναι!!!:clapup::clapup:

Καλή τύχη Ζαχαρία μου!
Είναι πολύ γλυκός μωλέ μου!
Εύχομαι να φύγει σύντομα από το δρόμο κα να βρεθεί στο πιό ζεστό σπιτάκι που υπάρχει!

Και έχει και καλό ένστικτο ο μπαγάσας!!! Ήξερε σε ποια πόδια πρέπει να πάει!!!!!:)
Ωχ το καταλαβαίνω που τον έχεις έννοια που είναι εκεί έξω...
Τόσο τρυφερό γατάκι για την Μιχαλακοπούλου δε λέει......:(
Άντε βρε παιδιάάάάάάά!!!!!!!!
Ο μικρός είναι χαδιαρομηχανή λέμεεεεε!!!

Eλα έλα έλα:) κόσμε
εδώ ο γάτος ο καλός
ο γάτος ο τρυφερός
ο γάτος ο Κρού
σου λέω
δεν έχεις ξαναδει τέτοια χαδιαρομηχανή που λέει κι η Μαρίνα;)

:hmm: Σαν πολύ δεν κάθησε αυτό το τρυφερό, γλυκό αγοράκι στην αφιλόξενη, για τόσο γλυκά πλασματάκια, Μιχαλακοπούλου;;;;;;;
Στειρωμένο θα δωθεί, εμβολιασμένο θα δωθεί, αποπαρασιτωμένο θα δωθεί
ντούρασελ στο χάδι και το χουρχουρητό....Πανέμορφος είναι....
εεεεεεεεεεεεεεεεε;;τί άλλο πια θέλετε;;;;;;;;;;;;:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back