Ζεστό σπίτι, μεγάλη αγκαλιά κι απεριόριστη αγάπη αναζητά να του χαρίσουν γατάκι!

Tingkii

Νεοφερμένο μέλος

Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Καλησπερα σας,

Ειμαι καινουργια εδω οποτε καλως σας βρηκα.Δεν ηξερα οτι υπηρχε ενα site για ολους εμας που αγαπαμε τις λατρεμενες γατες.

Ειχα τη Liza μου 10χρονια αλλα εδω και 8μηνες δεν ειναι μαζι πια μου.Μου ειναι πολυ δυσκολο χωρίς τη Liza,για αυτο αν καποιος μπορει να με βοηθησει.Αποφασισα οτι ηρθε η ωρα να υιοθετήσω ενα ημιαιμο η ρατσας γατακι αν γνωριζεις καποιος ένα τέτοιο γατάκι που χαρίζεται ας επικοινωνησει μαζι μου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
αν θελεις σες εδω
εχει και τα στοιχεια μου

εχω 2 γλυκουλακια που βρηκα στο δρομο και πραγματικα επειγει να βρουν ενα σπιτι

https://www.mypetz.gr/threads/Ολόμα...ούλα-του-χαρίζονται-Θεσ-νίκη-όχι-μόνο.236099/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπητή Κάτια, ρίξε μια ματιά στην παρακάτω αγγελία εδώ στο σάιτ https://www.mypetz.gr/threads/Υπέροχα-ορφανά-γατάκια-ζητούν-σπιτάκι.236076/ Έχει πολλές φωτογραφίες, υπάρχουν στοιχεία επικοινωνίας και το λινκ της αγγελίας και στο φέησμπουκ.

dscn3179-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-jpg.181078

Η αδερφή μου που είναι φοιτήτρια, βρήκε και έσωσε 8 μωράκια νεογέννητα. Τα ταΐζει εδώ και ένα μήνα με ειδικό γαλατάκι για μωράκια, αφού μιας και ήταν ορφανά και μόλις μίας εβδομάδος όταν τα βρήκε, δεν είχαν θηλάσει ποτέ :(

Κάποιος τα είχε πετάξει στα σκουπίδια και στη συνέχεια κάποιος άλλος τα έβγαλε από κει και τα εγκατέλειψε στο γκαραζ της πολυκατοικίας της αδερφής μου :( Εκείνη όταν τα είδε παρόλο που ήξερε ότι θα δυσκολευτεί, δεν μπόρεσε να τα εγκαταλείψει και τα πήρε χωρίς δεύτερη σκέψη μέσα στο διαμέρισμα.

Τα φρόντισα κι εγώ για κανα δυο μέρες, είναι πανέμορφα, κουκλιά και τρέχουν όλη μέρα χαρούμενα :) Έχουν γίνει πολύ καλά και όμορφα γατάκια :D

Είναι περίπου ενός μήνα. Αυτή τη στιγμή η αδερφή μου έχει 7 γατάκια (αφού ένα από τα 8 βρήκε το παντοτινό του σπιτάκι) και όπως καταλαβαίνεις είναι δύσκολα τα πράματα για έναν άνεργο φοιτητή, ειδικά χρηματικά.

Σε παρακαλώ λοιπόν να ρίξεις μια ματιά στην αγγελία της. Τα γατάκια μπορούν να μεταφερθούν σχεδόν οπουδήποτε μετά από συνεννόηση, ειδικά στην περίπτωση υποψήφιων γατογονιών σαν εσένα, που έχουν την εμπειρία και τόσο μεγάλη αγάπη να δώσουν.

Καλό σου βράδυ και εύχομαι να διαλέξεις ένα από τα ορφανάκια που φροντίζει η αδερφή μου :):):)

Δες κι εδώ μερικές φωτογραφίες:

attachment.php

dscn3150-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-jpg.181075

dscn3166-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-jpg.181077

Και μερικές σε μεγαλύτερο μέγεθος μέσα στο σπόιλερ:
935477_10151608670902310_878313745_n.jpg

182972_10151608671292310_1678152176_n.jpg

600618_10151608671077310_1572211834_n.jpg

10552_10151608671182310_1566380212_n.jpg

602275_10151608670917310_1467546082_n.jpg

7904_10151608670712310_1567356322_n.jpg

421278_10151608671222310_1319087812_n.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Κατια αν θες ριξε μια ματια και στα δικα μου κουκλακια! επειγει πολυ η υιοθεσια τους, ειναι περιπου 2 μηνων τωρα.
https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζ...παιχνιδιάρικα-γατάκια-στη-Θεσσαλονίκη.236125/

Απάντηση: Ζεστό σπίτι, μεγάλη αγκαλιά κι απεριόριστη αγάπη αναζητά να του χαρίσο

2013_06_05_231724.gif
Παραπονεμένο μουτράκι...Λατρεία μου! :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Εύχομαι όλα τα μωράκια να βρουν την αγάπη και τα σπιτάκια που τους αξίζουν :)

Άσε ειδικά αυτό είναι το πιο τέλειο της παρέας. Το πιο παιχνιδιάρικο και το πιο γλυκούλι, όλο κάνει κάτι απίστευτες επιθέσεις και τρεξίματα παρόλο που είναι μια χουφτίτσα όλη κι όλη!:inlove::inlove::inlove:

Απάντηση: Ζεστό σπίτι, μεγάλη αγκαλιά κι απεριόριστη αγάπη αναζητά να του χαρίσο

Είναι όλα τους τόσο όμορφα!!! εύχομαι να πάνε γρήγορα στα σπιτάκια τους!!!:)

Γεια σου Κάτια κι από μένα. Είμαι η κοπέλα που σου γράφει η αδερφή μου παραπάνω,με τα 7 γατάκια. :-) Ορίστε και το λινκ να δεις την αγγελία μου, καθώς και αρκετές φωτογραφίες από το facebook: https://www.mypetz.gr/threads/Υπέροχα-ορφανά-γατάκια-ζητούν-σπιτάκι.236076/
Το πιο δύσκολο με τα γατάκια τολμώ να πω πως δεν ήταν ο μήνας που τα μεγάλωσα, η έλλειψη ύπνου και διαβάσματος, ούτε τα χρήματα. Το δύσκολο είναι τώρα που δέθηκα, και δεν βρίσκονται πολύ υπεύθυνοι άνθρωποι να τους φερθούν όπως τους φέρθηκα εγώ. Ως τώρα δυστυχώς με έχουν πάρει τηλέφωνο λίγοι, κανένας αξιόλογος. Θα ήθελα πάρα πολύ ιδιοκτήτες σαν εσένα, να τα αγαπούν και να ζήσουν και παραπάνω από 10 χρόνια κοντά τους.Αν θες, ρίξε μια ματιά, τηλεφώνησέ μου κιόλας να μιλήσουμε. Τα γατάκια είναι υπέροχα, παιχνιδιάρικα και πανέρμορφα!
Να και μερικές φωτογραφίες που τράβηξα σήμερα το πρωί! Θα ανεβάσω και στην αγγελία μου! :-)

Συνημμένα

• DSCN3285.JPG
    DSCN3285.JPG
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 27
Τελευταία επεξεργασία:
αχ κάνουν αναρρίχηση :inlove:

Καλησπερα σε ολους.
Σας ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον σας.Δυστυχως μενω Αθηνα.Ενδιαφερομαι για γατακι φουντωτο( ημιαιμο/ρατσας) με μακρυτριχο τριχωμα.Ελπιζω να βρω το γατάκι που ψαχνω και να του προσφερω ενα ζεστο σπιτακι.

Καλησπέρα Tingkii! Ρίξε μια ματιά στα Χαρίζονται -αν δεν το έχεις κάνει ήδη! Ίσως βρεις ένα γατάκι που να σε αντιπροσωπεύει και να το ερωτευτείς! Πάντως με τόσα κουκλάκια που γεννιούνται αυτήν την εποχή δεν πιστεύω να δυσκολευτείς! Καλή τύχη στην αναζήτησή σου κι ελπίζω να βρεις και πάλι ένα μωρό, το οποίο θα κλέψει την καρδιά σου! :)

Καλησπερα σε ολους.
Σας ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον σας.Δυστυχως μενω Αθηνα.Ενδιαφερομαι για γατακι φουντωτο( ημιαιμο/ρατσας) με μακρυτριχο τριχωμα.Ελπιζω να βρω το γατάκι που ψαχνω και να του προσφερω ενα ζεστο σπιτακι.

Αν το πρόβλημα είναι μόνο η περιοχή, η αδερφή μου σίγουρα μπορεί να μεταφέρει ένα γατάκι στην Αθήνα.

Σχετικά με το τρίχωμα, δυστυχώς τα γατάκια μας φαίνονται κοντότριχα. Εύχομαι να βρεις αυτό που ψάχνεις σύντομα :)

Koukimaster ψαχνω γατακι φουντωτό και μακρυτριχο.Καπου θα υπαρχει καπου και με περιμενει:)Σε ευχαριστώ και εγω ευχομαι ολοψυχα τα μικρα λουλουδακια να βρουν γρηγορα σπιτακι.

Καλημέρα! Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα για ένα πανέμορφο φουντωτό γατάκι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back