eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα.
15-07-09
20:44
Η γατα μου ποτε δεν ηταν ιδιατερα ζημιαρα τις πιο πολλες φορες οταν τις ελεγες οχι σε ακουγε και και σταματουσε να πειραζει.Τωρα τελευταια εχει φαει κολλημα με εμα φωτιστικο στο δωματιο μου ανεβαινει στο ραφι και με τα ποδια της το ριχνει κατω και μετα καθεται και κανει το φωτιστικο
για καμποση ωρα και μετα προσπαθει να ριξει και την μπιζουτριερα που ειναι διπλα
.Τι μπορει να την ενοχλει ?δεν τις αρεσει η διακοσμηση?εκτος απο το να κρυψω το φωτιστικο τι αλλο μπορω να κανω?..........μηπως αφου τις αρεσει τοσο να την συνδεσω με μια λαμπα
για καμποση ωρα και μετα προσπαθει να ριξει και την μπιζουτριερα που ειναι διπλα
.Τι μπορει να την ενοχλει ?δεν τις αρεσει η διακοσμηση?εκτος απο το να κρυψω το φωτιστικο τι αλλο μπορω να κανω?..........μηπως αφου τις αρεσει τοσο να την συνδεσω με μια λαμπα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η saloniCAT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 137 μηνύματα.
15-07-09
21:46
Μία λύση είναι αυτή...μηπως αφου τις αρεσει τοσο να την συνδεσω με μια λαμπα![]()

Η άλλη είναι να αλλάξεις θέση το φωτιστικό: αν εξακολουθεί να κάνει το ίδιο πράγμα, μάλλον το έχει πάρει με στραβό μάτι, αν όχι, τότε μάλλον πρόκειται για... εδαφικές διεκδικήσεις, οπότε καλό θα ήταν να κατεβάσεις γρήγορα και την μπιζουτιέρα σου, πριν της δώσει κι αυτηνής μια κλωτσιά και την εκτοπίσει!

ΥΓ Περίπτωση να αλλάξει η γάτα "χούγια"... δεν υπάρχει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Η eleni999 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 808 μηνύματα.
15-07-09
21:56
μα το φωτιστικο το εχω απο τοτε που την πηρα την την πειραξε τωρα
?
Την μπιζουτιερα την εβαλα στην ντουλαπαπρος το παρον
,οχι τιποτα αλλο ειναι και ιστορικης αξιας , την ειχε η γιαγια μου,Θα δοκιμασω να το αλλαξω θεση λες να μην της αρεσει η διακοσμηση?

?Την μπιζουτιερα την εβαλα στην ντουλαπαπρος το παρον
,οχι τιποτα αλλο ειναι και ιστορικης αξιας , την ειχε η γιαγια μου,Θα δοκιμασω να το αλλαξω θεση λες να μην της αρεσει η διακοσμηση?

drf
Δραστήριο μέλος
Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα.
16-07-09
00:16
μα το φωτιστικο το εχω απο τοτε που την πηρα την την πειραξε τωρα?
Την μπιζουτιερα την εβαλα στην ντουλαπαπρος το παρον,οχι τιποτα αλλο ειναι και ιστορικης αξιας , την ειχε η γιαγια μου,Θα δοκιμασω να το αλλαξω θεση λες να μην της αρεσει η διακοσμηση?
![]()
Ελένη μάλλον η γάτα σου έχει διακοσμητικές απόψεις.. τι να κάνεις. πρέπει να το δεχθείς και αυτό

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
16-07-09
23:15
το βαζω οπου θελει η διακοσμητρια μου
αρκει να μην το ξαναριξει
αρκει να μην το ξαναριξειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum