Ζητάμε βρετανικό γατάκι ή ό,τι άλλο προκύψει

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

axf

Νεοφερμένο μέλος

Η axf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Καλησπέρα!
Ο παιδοψυχολόγος μας συνέστησε να πάρουμε ένα γατάκι στον 5χρονο γιο μας.
Ο ίδιος τα λατρεύει καθώς και εγώ η ίδια. Θα έλεγα ότι το είχα καημό από μικρή να πάρω μία γάτα.
Ο μικρός έχει ερωτευθεί τις βρετανικές γάτες. Όλη μέρα μου ζητάει να του δείχνω στο γκουγκλ φωτογραφίες.
Εγώ θα επιθυμούσα να πάρω ένα αδέσποτο. Αλλά δεν πείθεται. Του έδειξα τόσες φωτό από μωρά που χαρίζονται, έχει κολλήσει εκεί.
Πού μπορώ να βρω τέτοιο γατάκι; Ξέρετε πόσο κοστίζουν; Αν χαρίζεται κάποιο ακόμα καλύτερα.
Διάβασα ότι είναι ήσυχες και δεν κάνουν ζημιές. Αληθεύει; Ποιες είναι οι πιο ήσυχες κατά την εμπειρία σας;
Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα axf και καλώς ήλθες στο MyCat! :)
Εάν θες, μπορείς να κοιτάξεις στο επίσημο site του ΕΟΓ για εκτροφεία βρετανικής γάτας, εάν επιθυμείτε τέτοιο γατάκι.
Επίσης, θα μπορούσατε να δείτε και στην Κατηγορία Χαρίζονται, καθώς υπάρχουν πολλά γατάκια τα οποία περιμένουν τον άνθρωπο που θα τα πάρει κοντά του και θα τους δώσει ένα σπίτι! :)
Όσον αφορά τον χαρακτήρα της βρετανικής, δεν ξέρω τόσα πολλά.
Θεωρώ, όμως, ότι σχεδόν τα πάντα είναι θέμα χαρακτήρα της κάθε γάτας και του ιδιαίτερου ταμπεραμέντου της! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα μπορούσες να πάρεις ένα αδεσποτάκι που να θυμίζει αυτή τη ράτσα. Ο γιος σου δεν θα καταλάβει τη διαφορά. ;)
Και πίστεψέ με, θα το αγαπησει τόσο πολύ που δεν θα έχει καμία σημμασία πια..

Στο άρθρο της αγγλικής wikipedia θα βρεις πληροφορίες για τον χαρακτήρα της βρετανικής και θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει σχετική "πολυχρωμία". Υποθέτω ότι αυτό που έκανε εντύπωση στο γιο σου είναι το μπλε χρώμα, το πιο διαδεδομένο. Μπορεί και να πέφτω έξω. Ψάχνοντας στις αγγελίες, θα βρεις μπλε γάτες που χαρίζονται και που "μοιάζουν" με την βρετανική. Συμφωνώ ότι δεν θα καταλάβει τη διαφορά. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να επισκεφτείτε καταφύγια που φιλοξενούν γάτες. Είμαι σίγουρος ότι κάποιος γάτος ή κάποια γάτα θα τον κερδίσει....

για δες αυτό! το είδα τυχαία κ θυμήθηκα την αγγελία... μοιάζει αρκετά νομίζω... https://www.facebook.com/photo.php?...8176164.136293.138265112865884&type=1&theater

Είναι τέλειο γατούλι. Ευχαριστώ πολύ. Θα μιλήσω και στην υπόλοιπη παρέα χαχαχα. Τρελάθηκα μου αρέσει πολύ!

χαιρομαι! έτσι βρίσκει κ ενα γατακι σπιτι! :) περιμένουμε νέα...

Ευχαριστώ για την αγγελία αλλά έχουμε πάρει γατάκι όχι ράτσας και το λατρεύουμε κυριολεκτικά!

Ευχαριστώ για την αγγελία αλλά έχουμε πάρει γατάκι όχι ράτσας και το λατρεύουμε κυριολεκτικά!

Κανατε μια καλη επιλογη λοιπον. :)
Ευχομαι πολλα πολλα χρονια να δινετε και να παιρνετε αγαπη.
Βαλε αν μπορεις καμια φωτο, να το απολαυσουμε κι εμεις.

Να σας ζήσει λοιπόν! Και να μας το συστήσετε να το καμαρώσουμε κι εμείς! Καλή συνέχεια!

Η Ζοζεφίνα μας λοιπόν!
dsci16591.jpg

dsci15571.jpg

παπαπαπαπα! Φτου-φτου! Είναι μια γλύκα! Να ζήσετε πολλά υπέροχα γατοχρόνια μαζί!! :)

Είναι υπέροχη γατούλα. Και η συμπεριφορά της είναι λες και την έχουμε ρυθμίσει :) όπως τη θέλαμε!

Ειναι πραγματικα πανεμορφη!!Να την χαιρεστε και να ζησετε πολλα χρονια μαζι ευτυχισμενοι!!:clapup:
Αν θες,ανοιξε ενα θεματακι εδω,.να μας την συστησεις..να την γνωρισουμε και να μαθαινουμε νεα της!!:D

Άνοιξα ευχαριστώ.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back