gatoulaki20
Νεοφερμένο μέλος
Η gatoulaki20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
21-03-13
21:15
Ζηταω εθελοντη να μεταφερει γατουλη απο Αθηνα-Λαμια.
Ακομα και για Θεσσαλονικη να ταξιδευεται απο Αθηνα θα βολευε!
Βρηκα εναν γατουλη που αν δεν τον παρω τις επομενες μερες θα δωθει αλλου και εχω απελπιστει! Μπορει καποιος να βοηθησει?
Αν ταξιδευετε η αν εχετε καποιον γνωστο ενημερωστε με!
Ακομα και για Θεσσαλονικη να ταξιδευεται απο Αθηνα θα βολευε!
Βρηκα εναν γατουλη που αν δεν τον παρω τις επομενες μερες θα δωθει αλλου και εχω απελπιστει! Μπορει καποιος να βοηθησει?
Αν ταξιδευετε η αν εχετε καποιον γνωστο ενημερωστε με!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatoulaki20
Νεοφερμένο μέλος
23-03-13
18:35
Κανεις????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marioulis!
Νεοφερμένο μέλος
Η marioulis! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
23-03-13
23:58
αν δεν βρισκεις απο δω γραψτο και σε καμια φιλοζωικη σελιδα του facebook ισως εκει βρεις ανταποκριση!αν δεν το χεις κανει βεβαια ..αν δεν εχεις προφιλ πες μου να το αναρτησω εγω αφου ειναι θεμα ημερων!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
24-03-13
00:05
Θα βοηθησω κι εγω, υπαρχει και ειδικη ομαδα για μεταφορες ζωων και συνοδεια τους.αν δεν βρισκεις απο δω γραψτο και σε καμια φιλοζωικη σελιδα του facebook ισως εκει βρεις ανταποκριση!αν δεν το χεις κανει βεβαια ..αν δεν εχεις προφιλ πες μου να το αναρτησω εγω αφου ειναι θεμα ημερων!
Υ.Γ. Απο οτι ειδα το εχει βαλει στο fb και μαλιστα στην ομαδα που ελεγα.
gatoulaki20
Νεοφερμένο μέλος
25-03-13
21:58
Σας ευχαριστω πολυ γαι τις απαντησεις και το ενδιαφερον!
Απο χθες το βραδυ τον εχω παρει τον γατουλη!
Απο χθες το βραδυ τον εχω παρει τον γατουλη!

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
25-03-13
22:01
Χαίρομαι που τον έχεις κοντά σου, εύχομαι να ζήσετε μαζί πολλά κι ευτυχισμένα χρόνια! 

25-03-13
22:05
Αντε ολα πηγαν καλα, ειναι αυτος στο avatar ?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum