maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
02-09-10
18:55
αν εχετε κουνελακι ασερνικο ή θηλυκο για χαρισμα πειτε μου! μεχρι 1 χρονου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FELINE ANGELS
Νεοφερμένο μέλος
Η FELINE ANGELS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 77 μηνύματα.
09-09-10
10:05
Maria-Christina, έχω ένα αγοράκι κουνελάκι που θα ήθελα να χαρίσω. Ομως, θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξής:
έχω διαβάσει πως για να "γνωριστούνε" δυο κουνελάκια και ειδικά ιδίου φύλλου, θέλει "δουλειά", δηλ. χρόνο να μυριστούν/γνωριστούν κλπ. ώστε να είναι ομαλά όλα.
Τα δικά σου ήταν όλα μαζί εξ αρχής; ή γνωρίστηκαν και στην πορεία; πώς κάνεις τη γνωριμία; αν τυχόν δεν τα πάνε καλά, θα βάλεις το καινούριο κουνελάκι μόνο, σε άλλη "ομάδα";
Ξέρω επίσης, πως τα κουνέλια θέλουν χώρο. Εσύ πού τα έχεις όοοοοολα αυτά;;;; (30 κουνέλια βλέπω και όχι μόνο). Είμαι σίγουρη πως είναι πολύ ωραία να έχεις τόσα πολλά αλλά κάποια στιγμή, θα γίνουν...υπερπληθυσμός.
Τι θα τα κάνεις; τα πουλάς; τα χαρίζεις;
Αν θέλεις, μου απαντάς στις ερωτήσεις μου που στόχο έχουν μόνο την ανησυχία μου για το κουνελάκι μου.
Σε ευχαριστώ
έχω διαβάσει πως για να "γνωριστούνε" δυο κουνελάκια και ειδικά ιδίου φύλλου, θέλει "δουλειά", δηλ. χρόνο να μυριστούν/γνωριστούν κλπ. ώστε να είναι ομαλά όλα.
Τα δικά σου ήταν όλα μαζί εξ αρχής; ή γνωρίστηκαν και στην πορεία; πώς κάνεις τη γνωριμία; αν τυχόν δεν τα πάνε καλά, θα βάλεις το καινούριο κουνελάκι μόνο, σε άλλη "ομάδα";
Ξέρω επίσης, πως τα κουνέλια θέλουν χώρο. Εσύ πού τα έχεις όοοοοολα αυτά;;;; (30 κουνέλια βλέπω και όχι μόνο). Είμαι σίγουρη πως είναι πολύ ωραία να έχεις τόσα πολλά αλλά κάποια στιγμή, θα γίνουν...υπερπληθυσμός.
Τι θα τα κάνεις; τα πουλάς; τα χαρίζεις;
Αν θέλεις, μου απαντάς στις ερωτήσεις μου που στόχο έχουν μόνο την ανησυχία μου για το κουνελάκι μου.
Σε ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
17-09-10
14:25
εγω εχω 9 κουνελακια! το καθενα ειναι μονο του! μερικες φορες την ημερα τα βγαζω στην ταρατσα βολτα! αυτα εινια τωρα μια ομαδα αλλα το καθενα εχει δικο του σπιτι! εχουν σπιτακια, χωρο. ειναι μια χαρα και περνουν τελεια. η γνωριμια γινετε μεσο τα κλουβια γιατι τα αρσενικα τσακονοντε! οτι αλλη απορια υπαρχει ρωτα με!
δεν τα πουλαω ουτε τα χαριζω! τα εχω για κατοικιδια!
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
FELINE ANGELS
Νεοφερμένο μέλος
20-09-10
09:07
σε ευχαριστώ! Σου έχω στείλει σε πμ το κινητό μου για να συνεννοηθούμε!
maria_lulu
Επιφανές μέλος
20-09-10
16:17
οκ
FELINE ANGELS
Νεοφερμένο μέλος
04-01-11
08:42
καλημέρα και καλή χρονιά. Ηθελα απλά, να σε ευχαριστήσω για τη συνέπειά σου στο να μιλήσουμε για το κουνελάκι που χάριζα πριν μερικούς μήνες και σε ενδιέφερε υποτίθεται και θα έπαιρνες τηλέφωνο.
Εύχομαι μεγαλώνοντας (αν θυμάμαι καλά, εισαι πολύ νεαρής ηλικίας) να καλλιεργήσεις τη συνέπεια και να γίνει προτέρημά σου και όχι μειονέκτημά σου.
Ευτυχώς το κουνελάκι βρήκε ένα σπίτι υπέροχο, όπου πραγματικά τον θέλουνε και τον αγαπάνε.
Εύχομαι μεγαλώνοντας (αν θυμάμαι καλά, εισαι πολύ νεαρής ηλικίας) να καλλιεργήσεις τη συνέπεια και να γίνει προτέρημά σου και όχι μειονέκτημά σου.
Ευτυχώς το κουνελάκι βρήκε ένα σπίτι υπέροχο, όπου πραγματικά τον θέλουνε και τον αγαπάνε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
04-01-11
08:50
Καλημερα και καλη χρονια. Ξεχασα να ειδοποιησω τοσο καιρο τελικα βρηκα κουνελακι. Δεν μπορουσα να παρω και αλλο
Για την ακριβεια βρηκα 2 κουνελακια ολο αυτο τον καιρο. Δυο ομορφες κουνελελιτσες μικρης ηλικιας (4 μηνων η μια και η αλλη 2 μηνων)
Ζητω συγνωμη που τοσο καιρο δεν ειδοποιησα
Ευχαριστω που δειξατε ενδιαφερον
Για την ακριβεια βρηκα 2 κουνελακια ολο αυτο τον καιρο. Δυο ομορφες κουνελελιτσες μικρης ηλικιας (4 μηνων η μια και η αλλη 2 μηνων)
Ζητω συγνωμη που τοσο καιρο δεν ειδοποιησα
Ευχαριστω που δειξατε ενδιαφερον
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum