Ζητάω να μου χαρίσουν ένα γατάκι Περσίας ή Τσιντσιλά!!! Τα λατρεύωω!!!!<3

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

fanoulalala

Νεοφερμένο μέλος

Η fani αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίκαλα (Τρίκαλα). Έχει γράψει 36 μηνύματα.
Παιδιά, θέλω ένα γατάκι απεγνωσμένα!! Όχι μόνο τα λατρεύω, δεν φαντάζεστε... Να είσαι σίγουρος-η ότι θα το φροντίσω!! Θα είναι στα καλύτερα χέρια! Όποιος έχει γατάκι Περσίας - Τσιντσιλά ας μου πει! thanksss :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
παιδιά θέλω ένα γατάκι απεγνωσμένα!!!!όχι μονο τα λατρεύω!!! δε φαντάζεστε... να είσαι σίγουρος -η ότι θα t φροντίσω!!τη ιάνει στ καλύτερα χερια!!οποιος έχει γατάκι περσίας -chinchila ας μου πει!!! thanksss :)

καλως ηρθες..θα σε παρακαλουσα να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες και οχι greeklish γιατι απαγορευονται απο τους κανονισμους του φορουμ..υπαρχει ενα εκτροφειο περσικων chinchila..μπορεις να το δεις στο σαι του εογ..www.eog.gr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Ζητάω να μου χαρίσουν ένα γατάκι Περσίας ή Τσιντσιλά!!! Τα λατρεύωω!!!

η αληθεια ειναι πως ειναι δυσκολο να βρεις καποιον να σου χαρισει chinchilla ειδικα, :redface: βεβαια κατακαιρους χαριζονται περσιας , καλη τυχη ευχομαι!

σ ευχαριστω πολυυυυ.. θελω να ελπιζω πως θα βρω...

Απάντηση: Ζητάω να μου χαρίσουν ένα γατάκι Περσίας ή Τσιντσιλά!!! Τα λατρεύωω!!!

απ οτι βλεπω τα προηγουμενα γατακια σου ειχαν...μαλλο ατυχο τελος.
αυτο που θα παρεις φανταζομαι οτι θα το εχεις αποκλειστικα μεσα ετσι?

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back