moukelis
Επιφανές μέλος
Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα.
13-06-10
18:32
Να το χαιρεσαι!
Βρετανακι ειναι;
Βρετανακι ειναι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα.
13-06-10
18:37
Νομίζω από εδώ το πήρε η κοπέλα. Εκτός κι αν είναι άλλο αυτό. Να σου ζήσει. 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.
13-06-10
18:39
να σου ζησει
περιμενουμε κ το θεματακιιιιιιιιι του

περιμενουμε κ το θεματακιιιιιιιιι του

PriNcEsS DuFFy
Νεοφερμένο μέλος
Η PriNcEsS DuFFy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Σκόπελος (Μαγνησία). Έχει γράψει 18 μηνύματα.
13-06-10
18:49
Σας Ευχαριστουμε Ολους!!!! Ναι Απο Δω Το Πηρα!! Ειμαι Ημιαιμο περσικο.. εχει μακρυ τριχωμα κ πλακουτσωτη μουριτσα αλλα οχι πολυ!! η κτηνιατρος μου ειπε οτι ειναι ποιο ομορφη απο περσικη και γενικως ειναι μια κουκλα!!!
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.
13-06-10
20:28
αχ μπραβο...
να την χαιρεσαι!
μπορει να κλειδωθει η αγγελια τωρα
να την χαιρεσαι!
μπορει να κλειδωθει η αγγελια τωρα

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum