Ζητείται Σιάμ γατούλα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

matine

Νεοφερμένο μέλος

Η matine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
Καλησπέρα,

Είμαι καινούρια φίλη εδώ οπότε όποια βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.
Ψάχνω Σιαμ γατάκι θηλυκό σε μικρή ηλικία. Αν γνωρίζετε κάτι σας παρακαλώ ενημερώστε με...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα ακόλουθα νήματα είναι σχετικά πρόσφατα. Ψάξε τους συνδέσμους που είχαν προταθεί. Κάπου αναφέρεται ότι αρκετά σιαμεζάκια, καθαρόαιμα και ημίαιμα κατασχέθηκαν πριν λίγες μέρες από συλλέκτρια στη Θεσσαλονίκη.
https://www.mypetz.gr/threads/Ζητείται-Σιάμ-γατάκι.234417/

https://www.mypetz.gr/threads/Προς-αναζήτηση-σιαμ-γατούλας.234066/

https://www.mypetz.gr/threads/Ζητώ-για-υιοθεσία-siamese-blue-russian.231907/

Τέλος, υπάρχει η λύση της αγοράς από εκτροφείο, ελληνικό (Δες εδώ τα ελληνικά κετροφεία: www.eog.gr/ ) ή εξωτερικού (πλην Βαλκανίων και Ανατολικής Ευρώπης).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ φίλε!!! Έχω τσεκάρει τις σχετικές προηγούμενες συζητήσεις εδώ και είδα ότι στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν όντως σιαμ αλλά όχι μικρά... θα δώ και το άλλο ink και συνεχίζω την αναζήτηση...

Προσωπικά, δεν καταλαβαίνω τις εμμονές με τα μικρά γατιά ή σκυλιά, αλλά τέλος πάντων. Μικρό θα βρεις σίγουρα αν απευθυνθείς σε κάποιον σοβαρό εκτροφέα.

Καλημέρα σε όλους!

Φίλε Socratisv σε ευχαριστώ για την απάντηση και την βοήθεια! Όσο για την απορία σου..είναι απλή η απάντηση..τα γατάκια αλλά και τα σκυλάκια είναι απολαυστικά σε μικρή ηλικία και δεν θα ήθελα με τίποτα να το χάσω...Γιατί να μην μεγαλώσει κοντά μου αν έχω αυτή την δυνατότητα? Επιπλέον του μαθαίνεις τα πάντα μόνο εσύ και όπως θέλεις...Αν δεν βρώ κάτι από σπίτι θα απευθυνθω σε εκτροφείο. Το ink που μου πρότεινες το τσέκαρα και έχει διάφορες ράτσες αλλά όχι σιάμ. Έχεις κάτι άλλο υπόψιν?

Ενα εκτροφειο σιαμ που υπηρχε παλιοτερα εχει πια κλεισει εδω και αρκετα χρονια δυστυχως,μονο απο καποιο εκτροφειο του εξωτερικου μπορει να βρεις...Ή απο αγγελία.

Καλημέρα κι ευχαριστώ για την απάντηση.. Το εκτροφείο στο εξωτερικό μου φαίνεται λίγο δύκολο οπότε θα ψάξω στις αγγελίες. Έχω δει ήδη κάποιες στην Χρυσή Ευκαιρία..Έχετε κάτι άλλο υπόψιν που να εχει και γάτες?

Oχι,εκτος απο τα φόρα,απλα να εισαι πολυ προσεκτικη με τις συνθηκες διαβιωσης του ζωου,τους γονεις,τις εξετασεις κτλ,πολλοι βαζουν τις γατουλες τους να γεννουν συνεχως για να πωλουν τα γατακια,ενω οι γονεις ζουν σε αθλιες συνθηκες.

Εκτός από τι? Δεν κατάλαβα τι εννοείς?
Θα τα προσέξω πάντως αυτά που μου είπες...Ευχαριστώ!

Καλημέρα!

Με χαρά σας ανακοινώνω ότι βρήκα την γατούλα που έψαχνα.. Είναι σιάμ, 1,5 μηνών και απο χθες βρίσκεται στο νέο της σπίτι κοντά μας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να τη χαίρεστε και να έχετε μια υπέροχη ζωή μαζί!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ πολύ!

Να τη χαίρεστε, matine! :D
Εύχομαι τα καλύτερα! :)

Να σας ζήσει το κοριτσάκι σας. Να χετε μια ονειρεμένη ζωή μαζί :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back