Είμαι καινούρια φίλη εδώ οπότε όποια βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.
Ψάχνω Σιαμ γατάκι θηλυκό σε μικρή ηλικία. Αν γνωρίζετε κάτι σας παρακαλώ ενημερώστε με...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
socratisv
Νεοφερμένο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Ζητείται-Σιάμ-γατάκι.234417/
https://www.mypetz.gr/threads/Προς-αναζήτηση-σιαμ-γατούλας.234066/
https://www.mypetz.gr/threads/Ζητώ-για-υιοθεσία-siamese-blue-russian.231907/
Τέλος, υπάρχει η λύση της αγοράς από εκτροφείο, ελληνικό (Δες εδώ τα ελληνικά κετροφεία: www.eog.gr/ ) ή εξωτερικού (πλην Βαλκανίων και Ανατολικής Ευρώπης).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
socratisv
Νεοφερμένο μέλος
Φίλε Socratisv σε ευχαριστώ για την απάντηση και την βοήθεια! Όσο για την απορία σου..είναι απλή η απάντηση..τα γατάκια αλλά και τα σκυλάκια είναι απολαυστικά σε μικρή ηλικία και δεν θα ήθελα με τίποτα να το χάσω...Γιατί να μην μεγαλώσει κοντά μου αν έχω αυτή την δυνατότητα? Επιπλέον του μαθαίνεις τα πάντα μόνο εσύ και όπως θέλεις...Αν δεν βρώ κάτι από σπίτι θα απευθυνθω σε εκτροφείο. Το ink που μου πρότεινες το τσέκαρα και έχει διάφορες ράτσες αλλά όχι σιάμ. Έχεις κάτι άλλο υπόψιν?
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Θα τα προσέξω πάντως αυτά που μου είπες...Ευχαριστώ!
Με χαρά σας ανακοινώνω ότι βρήκα την γατούλα που έψαχνα.. Είναι σιάμ, 1,5 μηνών και απο χθες βρίσκεται στο νέο της σπίτι κοντά μας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Εύχομαι τα καλύτερα!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool