Ζητείται γάτα Νορβηγικού δάσους

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

nasia86

Νεοφερμένο μέλος

Η nasia86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα σας μια φίλη μου είχε μια γάτα Νορβηγίας αλλά πέθανε απο βαθειά γεράματα... οπότε τώρα ψάχνει ένα άλλο γατάκι Νορβηγίας... Θα μπορούσατε να μου πείτε σας παρακαλώ που θα μπορούσε να απευθυνθεί ή αν έχετε εσείς κάποιο γατάκι Νορβηγικού δάσους να προτείνετε??? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχει εκτροφείο στην Ελλάδα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλησπέρα, Νάσια και καλώς ήλθες στο MyCat!

Εάν θέλεις, ρίξε μια ματιά στο επίσημο site του ΕΟΓ. :)

Αν δεν θέλει σώνει και καλά γατάκι, μια φίλη μου είχε βρει και νομίζω ακόμα δεν της έχει βρει σπίτι (δωρέαν φυσικά, γιατί από εκτροφεία θα πρέπει να αγοράσει και είναι πολύ κρίμα να αγοράζεις ζώα όταν τόσα στο δρόμο παρακαλάνε για ένα σπιτάκι) μια γατούλα νορβηγικού δάσους.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back