Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
φανταζομαι σε αυτη την τιμη δεν ηταν οι εξετασεις για λευχαιμια,περιτονιτιδα,ειτζ, HCM, και PKD. οπως ουτε το πεντιγκρι του ..egw amy thn agorasa me endeiktiki timh apo mia oikogeneia 150 euro kai thn edinan mono se zwofilous kai to poso htan gia na einai sigouroi pws to gataki paei se kala xeria pou to 8eloun polu!
θα σου στειλω σε λιγο τα εκτροφεια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Παντως δεν ειναι προβλημα η αποσταση,ειδικα για εναν εκτροφεα και εναν ανθρωπο που εινα αποφασισμενος να παρει ενα τοσο συγκεκριμενο γατακι,εδω εγω πηγα Ολλανδια για να παρω τα μικρα μου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
(αλλα πηγα μια φορα να τα δω)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fanoulalala
Νεοφερμένο μέλος

μαριτινα
Δραστήριο μέλος
φανταζομαι σε αυτη την τιμη δεν ηταν οι εξετασεις για λευχαιμια,περιτονιτιδα,ειτζ, HCM, και PKD. οπως ουτε το πεντιγκρι του ..
θα σου στειλω σε λιγο τα εκτροφεια!![]()
οχι δεν εχει πεντιγκρι γιατι η οικογενεια δεν ασχολειται με την εκτροφη περσικων μονο οι 2 μεγαλες γατες που ειχαν φερει απο ρωσια ειχαν τα χαρτια τους,οσο για τις εξετασεις οι ανθρωποι ειναι γιατροι ομοιοπαθητικης και ολα τους τα γατακια ειναι υγειεστατα , οπως και η μικρη μου , εμενα ετσι και αλλιως δεν με ενδιεφερε να εχει πεντιγκρι, αλλα εγω μιλαω μονο για τον εαυτο μου κ για την συγκεκριμενη μονο περιπτωση , ουτε παροτρυνα την αμυ να κανει το ιδιο απλα με ρωτησε απο που πηρα την σοραγια μου κ εγω της απαντησα.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
οχι δεν εχει πεντιγκρι γιατι η οικογενεια δεν ασχολειται με την εκτροφη περσικων μονο οι 2 μεγαλες γατες που ειχαν φερει απο ρωσια ειχαν τα χαρτια τους,οσο για τις εξετασεις οι ανθρωποι ειναι γιατροι ομοιοπαθητικης και ολα τους τα γατακια ειναι υγειεστατα , οπως και η μικρη μου , εμενα ετσι και αλλιως δεν με ενδιεφερε να εχει πεντιγκρι, αλλα εγω μιλαω μονο για τον εαυτο μου κ για την συγκεκριμενη μονο περιπτωση , ουτε παροτρυνα την αμυ να κανει το ιδιο απλα με ρωτησε απο που πηρα την σοραγια μου κ εγω της απαντησα.
συγνωμη..αλλα δεν μπορω να καταλαβω την συσχετιση οτι αυτοι ειναι γιατροι ομοιοπαθητικοι...με το οτι ειναι υγιεστατα τα γατακια τους....

μαριτινα
Δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλη τυχη στην αναζητηση σου!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ακολουθουν την μεθοδο της ομοιοπαθητικης κ στα γατακια αυτο εννοω, αλλα δεν υποχρεωνουν αυτον που θα τα παρει να κανει κ εκεινος το ιδιο, εμενα η σοραγια μου εχει κανει ολα τα εμβολια-αποπαρασιτωσεις -εξετασεις αιματος και ειναι μια χαρα.
οι εξετασεις για λευχαιμια ,ειτζ,για pkd κλπ...δεν νομιζω οτι εχουν σε τιποτα να κανουν με την ομοιοπαθητικη...

μαριτινα
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ναι το ξερω, και δεν υποστηριζω πως ειναι οτι καλυτερο να παιρνεις γατακι χωρις εξετασεις στην προκειμενη περιπτωση ομως ηταν ολα ενταξει, κ δν καταλαβαινω γιατι συνεχιζουμε να το συζηταμε..
γιατι ειναι πολυ σημαντικο..να τα μαθαινουν αυτα και οι υπολοιποι που τα διαβαζουν...δεν τα γραφουμε μονο για να κανουμε κουβεντα...

μαριτινα
Δραστήριο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool