Ζητείται γατάκι κοντότριχο εως 4 μηνών

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

vi2ka

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.
Ενα φιλικό ζευγάρι μιας φίλης μου ψάχνει για ένα κοντότριχο γατάκι ανεξαρτήτου φύλλου,μικρό σε ηλικία για υιοθεσία.Εννοείται ότι είναι για μέσα στο σπίτι κ θα στειρωθεί όταν έρθει η ώρα με ιδιαίτερη προτίμηση να είναι ως 4 μήνων κ Αθήνα.Οποιος ξέρει κάτι ας μου βάλει εδώ τα link για να μπορέσω να ενημερώσω την κοπέλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κανεις???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βιβίκα.. μια ματιά στις αγγελίες ρίξε, αργότερα θα ψάξω και εγώ.:redface:

Ποια link καλέ, εδώ δεν ξέρουμε που παν τα 5 με τις αλλαγές:confused:
Για δες και αυτό, 4 μηνών δεν είναι αλλά είναι μινιόν.
https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-η-lady-gata.226469/

Καλε!!!! Μην το ψαχνεις εδω εγω!!!!! Εχω βαλει αγγελια στο χαριζονται με τιτλο - Χαριζονται τα πιπινακια!!!! ειναι περιπου 3 μηνων και αυτο που μου εχει μεινει ειναι η μικρη γκριζετα!!! μακαρι να το θελουν... δεν μπορω να σου βαλω link διοτι ειναι παρα πολυ αργο το ολο συστημα με τις αλλαγες και εχω αρχισει να εκνευριζομαι... παρε τηλ αν θες στο 6949 125 858. !!!!!!!

Σας ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις.Τα έχω προωθήσει κ ελπίζω να έχω ευχάριστα νέα σύντομα.

φυσικα αν δεις στα χαριζεται εχει ενα σωρο , αν δεν βρουν εκει πες τους να με παρουν τηλ 2-4μμ 6979780445 να τους δωσω τηλ στην αθηνα που εχουν

Δινω και τον Lacky boy μονο που ειναι εξι μηνων στειρωμενος....
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=35893

εαν δεν εχεις βρει ακομα γατουλη κ ενδιαφερεσαι εχω κ γω να σου δωσω:)
εχω εναν ασπρομαυρο κ μια παρδαλιτσα στειρωμενη κ αποπαρασιτωμενη!

vrika ena polu mikro kontotrixo panemorfo koritsaki peripou enos mina gri me mpez kai aiguptiaka xaraktiristika. an endiaferesai :)

vrika ena polu mikro kontotrixo panemorfo koritsaki peripou enos mina gri me mpez kai aiguptiaka xaraktiristika. an endiaferesai :)
Επειδή η αγγελία δεν αφορά εμένα προσωπικά αλλά φίλη φίλης,δεν έχω καμία ενημέρωση ως τώρα για το αν βρήκε γατάκι η κοπέλα:/:Αν θέλεις φτιάξε του μια αγγελία με μια φωτογραφία κ βάλτη στα χαρίζονται γιατί εδώ θα χαθεί;)

Η αγγελία κλειδώνεται μιας κ η κοπέλα βρήκε γατάκι.Ευχαριστώ όσους απάντησαν κ εύχομαι ένα σπιτάκι για όλα τα γατάκια που περιμένουν.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back