Ζητείται γατάκι sphynx!! (δεν με ενδιαφέρει αν χαρίζεται ή πωλείται...)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Απάντηση: Ζητείται γατάκι sphynx!! (δεν με ενδιαφέρει αν χαρίζεται ή πωλείται...

ναι κ εγω στους κινδυνους απο τα αλλα ζωα αναφερθηκα..δεν σκεφτηκα καν φολες κ αυτοκινητα...
θεωρω πως οι κινδυνοι απο τα αλλα ζωα ειναι εξισου σημαντικοι..θελω να προστατεψω το ζωο μου απο ειτζ, λευχαιμιες, κτλ... και κανεις δεν μπορει αν με κατηγορησει πως το σκλαβωνω...οτι ρατσα κ αν ειναι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ζητείται γατάκι sphynx!! (δεν με ενδιαφέρει αν χαρίζεται ή πωλείται...

Θα αρχίσεις δηλαδή να υιοθετείς αγριόγατες που ζουν στα δάση για να μην κινδυνεύουν; :confused: Για όλα τα ζώα υπάρχουν κίνδυνοι και ασθένειες, δεν τα πήραμε όλα στα σπίτια μας αλλά προστατεύονται αυτό σημαίνει ότι δεν τα αγαπάμε; :confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στη λεξη σκλαβια εβαλα '' . και εννοω οτι ναι μεν το προστατευουμε και το αγαπαμε ΑΛΛΑ το περιοριζουμε. γιατι οσο και αν μου αρεσουν οι γατες και τα κατοικιδια λυπαμαι μερικες φορες οταν τα βλεπω κλεισμενα σε ενα σπιτι. και ποσο μαλλον αλλα ζωα οπως τα πουλια η και τα ερπετα που ζουν ΟΛΗ τους την ζωη σε ενα κλουβι.:/:

μιλαω για τα δικα μου...γιατι αν προσεξες πιο πανω αναφερθηκε πως τα σκλαβωνουμε...και εγω ειπα πως μακαρι ολα τα αδεσποτα ζωα να ειχαν καποιον να τα "σκλαβωσει " κ εκεινα..:)

δεν ειπα ποτε κατι τετοιο φιλεναδα. ισα ισα θα θαυμαζω αυτες τις αγριογατες να ζουν στο φυσικο τους περιβαλλον

ναι κ εγω στους κινδυνους απο τα αλλα ζωα αναφερθηκα..δεν σκεφτηκα καν φολες κ αυτοκινητα...
θεωρω πως οι κινδυνοι απο τα αλλα ζωα ειναι εξισου σημαντικοι..θελω να προστατεψω το ζωο μου απο ειτζ, λευχαιμιες, κτλ... και κανεις δεν μπορει αν με κατηγορησει πως το σκλαβωνω...οτι ρατσα κ αν ειναι..
:yes::yes::yes::yes:

Ναι αν υπηρχε η δυνατοτητα να εχουμε ολοι περιφραγμενο κηπο φυσικα και θα τις αφηναμε εκει.Αλλα αυτο δεν συμβαινει και δεν θα αφησω τη γατουλα μου να ζησει σε ενα περιβαλλον με ροδες,αυτοκινητα,ασθενειες κτλ και να της μειωσω τη ζωη της σε 2 χρονια.
Υπαρχει παντα η επιλογη να βγαινει εξω με σαμαρακι ή στο μελλον να αποκτησω κηπο. Αλλα και το μπαλκονι αμα το περιφραξεις και βαλεις φυτα κτλ κτλ θα ειναι τελειο κι αν εχεις ενα μεγαλο σπιτι να τρεχουν απο τη μια ακρη στην αλλη.
Εγω μενω σε διχωρη γκαρσονιερα.Οταν ανεβαινω Αθηνα στους δικους μου οι γατες κανουν σαν παλαβες με το τεραστιο σπιτι κηνυγιουνται τρεχουν παιζουν(και χανουν και κιλα). Ειναι σιγουρα πιο ευτυχισμενες αλλα δε γινεται να τα εχουμε ολα.

κουνελα μου σ'αγαπω γιατι παντα συμφωνουμε χιχιχι !!:):P;)

Οι γατες εχουν μυαλο 3χρονου παιδιου και δεν αντιλαμβανονται τον κινδυνο απο φολες αμαξια κτλ.Οποτε δεν θα αφηνε ουτε μια μερα τη γατουλα μου εξω σε αυτο το περιβαλλον.Εχτες κοντεψε να μας φυγει απο ενα παραθυρο που ξεχασμε ανοιχτο και μου κοπηκαν τα ποδια.
Και οσο για τα αγριογατα τα αδεσποτα ουτε αυτα ζουνε καλα.Η ζωη τους ειναι 2 χρονια μεσα στις αρρωστιες στον πονο,στην πεινα,στις μαχες,στο φοβο,στα αγρια σκυλια,στις γεννες,στο κρυο και σε πολλα αλλα.
Οποτε για ποια ευχαριστηση και ευτυχια μιλας ακριβως?

δεν ειπα ποτε κατι τετοιο φιλεναδα. ισα ισα θα θαυμαζω αυτες τις αγριογατες να ζουν στο φυσικο τους περιβαλλον

Δημήτρη το είπα στη Μαριτίνα όχι σε σένα :P

μιλαω για τα δικα μου...γιατι αν προσεξες πιο πανω αναφερθηκε πως τα σκλαβωνουμε...και εγω ειπα πως μακαρι ολα τα αδεσποτα ζωα να ειχαν καποιον να τα "σκλαβωσει " κ εκεινα..:)

Ναι κι εγώ σου λέω πως αν και τα δικά μας ζωάκια είχαν τη δυνατότητα να ζήσουν ευτυχισμένα σε ένα απόλυτα φυσικό περιβάλλον ο Δημήτρης θα είχε δίκιο να λέει αυτά που λέει. Δεν την έχουν άρα τους κάνουμε καλό. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα αδέσποτα. Αν υπήρχαν ιδανικές συνθήκες ώστε να ζήσουν αρμονικά σε φυσικό περιβάλλον χαρούμενα δε θα χρειαζόταν να υιοθετηθούν και να "αιχμαλωτιστούν" . Δε μιλάω για ζωή σε πόλη ή ύπαιθρο. Μιλάω για άγρια φύση..

αννα μου νομιζω πως λεμε το ιδιο πραγμα :) απλα εγω μιλαω για τα συγκεκριμενα δεδομενα, για πραγματικοτητα... δεν υπαρχει νοημα να συζηταμε για μια ονειρεμενη ζωη η οποια δεν προκειται να υπαρξει δυστηχως...:worry:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back