kallia_13
Νεοφερμένο μέλος
Η kallia_13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
18-12-13
04:35
ζητώ να μου χαριστεί κεραμιδόγατος ή
ένας μακρύτριχος γάτος!
αν έχετε κάτι υπόψιν παρακαλώ μοιραστείτε το μαζί μου!
ένας μακρύτριχος γάτος!
αν έχετε κάτι υπόψιν παρακαλώ μοιραστείτε το μαζί μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bellina
Νεοφερμένο μέλος
Η Bellina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
21-12-13
06:50
Καλημέρα! Θα βοηθούσε αν μας έδινες κάποιες παραπάνω πληροφορίες... Ψάχνεις για μικρό γατάκι ή και ενήλικο; Για διαμέρισμα ή κήπο; Και βασικότερο όλων, σε ποια περιοχή μένεις;
Η γατούλα της φωτογραφίας είναι κούκλα! Δική σου είναι;
Η γατούλα της φωτογραφίας είναι κούκλα! Δική σου είναι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kallia_13
Νεοφερμένο μέλος
Η kallia_13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
03-01-14
14:05
ψαχνω για μικρο γατακι..
το σπιτι μου εχει και κηπο! το γατακι της φωτογραφιας ειναι η λατρεια μου που δυστυχως πια δεν ζει
ζω στην Κρητη!
το σπιτι μου εχει και κηπο! το γατακι της φωτογραφιας ειναι η λατρεια μου που δυστυχως πια δεν ζει
ζω στην Κρητη!
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
anna2012
Νεοφερμένο μέλος
Η anna2012 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 52 μηνύματα.
02-02-14
21:44
Kallia_13 ρίξε μια ματιά εδώ https://www.floisvoscats.gr/animalcategory/looking-for-adoption/
Σίγουρα θα μπορεί να ταξιδέψει με κάποιον τρόπο έως την Κρήτη.
Εύχομαι να σπιτώσεις ένα ακόμη γατάκι που έχει ανάγκη.
Σίγουρα θα μπορεί να ταξιδέψει με κάποιον τρόπο έως την Κρήτη.
Εύχομαι να σπιτώσεις ένα ακόμη γατάκι που έχει ανάγκη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ποθητή Παππά
Νεοφερμένο μέλος
Η Ποθητή Παππά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
01-07-14
14:11
καλημέρα!
Αυτή την στιγμή ψάχνω να βρω ένα καλό σπίτι για ένα μικρό μακρύτριχο θυληκό γατούλι, ενάμισυ μηνών που σώσαμε τελευταία στιγμή μαζί με τα αδελφάκια του. Η μικρή είναι μαύρη με ελάχιστες μπεζ πιτσιλιές (στο πίσω πατουσάκι και στο πρόσωπο) και πολύ, μα πολύ όμορφη! Είναι στην Αθήνα, αλλά πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να βρούμε τρόπο να την στείλουμε Κρήτη αν σε ενδιαφέρει. Αν ενδιαφέρεσαι, μπορεις να επικοινωνήσεις μαζί μου στο 6948 407903 ή στο pothitipappas @hotmail.com. Σε ευχαριστώ.
Αυτή την στιγμή ψάχνω να βρω ένα καλό σπίτι για ένα μικρό μακρύτριχο θυληκό γατούλι, ενάμισυ μηνών που σώσαμε τελευταία στιγμή μαζί με τα αδελφάκια του. Η μικρή είναι μαύρη με ελάχιστες μπεζ πιτσιλιές (στο πίσω πατουσάκι και στο πρόσωπο) και πολύ, μα πολύ όμορφη! Είναι στην Αθήνα, αλλά πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να βρούμε τρόπο να την στείλουμε Κρήτη αν σε ενδιαφέρει. Αν ενδιαφέρεσαι, μπορεις να επικοινωνήσεις μαζί μου στο 6948 407903 ή στο pothitipappas @hotmail.com. Σε ευχαριστώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki