Ζητείται εθελοντής να... πεθάνει για την τέχνη

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
θες να πεις πως σε 6 σελίδες post ,εμενα και μονο είδες να χρησιμοποιώ χαρακτηρισμούς ε?
Θέλω να πω ότι σε έξι σελιδες ποστ μόνο εσύ μας είπες να πάμε να πνιγούμε.Άλλες απορίες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ πάντως αυτό με τα ταμαγκότσι δεν το έχω καταλάβει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ πάντως αυτό με τα ταμαγκότσι δεν το έχω καταλάβει...

Τώρα που το λες...... :hmm::hmm::hmm::hmm: :lol::lol::lol::lol::lol:

Μα να μην έγω γεννηθεί ΜΕΣΑ στο Λούβρο????

ΑΡΕ Μάνα!!!!!

Τώρα που το λες...... :hmm::hmm::hmm::hmm: :lol::lol::lol::lol::lol:

Μα να μην έγω γεννηθεί ΜΕΣΑ στο Λούβρο????

ΑΡΕ Μάνα!!!!!
Τζούλια πάρε αμέσως τον Αλέξη να κάνει μια μήνυση στη μαμά σου,είναι πράγματα αυτά;:mad::P:lol:

Τζούλια πάρε αμέσως τον Αλέξη να κάνει μια μήνυση στη μαμά σου,είναι πράγματα αυτά;:mad::P:lol:

Ρε τον Αλέξη θα πάρω,
αλλά και την ΚΑΛΛΙΤΈΧΝΗ Εφη Σαρρη,
που ξέρει να γράφει μηνύσεις!!!!!(Εβδομήντα τόσες σελίδες αν δεν κάνω λαθος!!!))))):up::up::up::up:

ΥΓ. Κάτωθι παραθέτω, άλλο ένα έργο τέχνης, "¨Αμνός & Κύων" :cool::cool:
( Ο Αμνός πέθανε απο φυσικά αίτια.....και με την θέλησή του)
Απο την αδημοσίευτη συλλογή μου......:happy::happy: σε πρώτη πανελλαδική αποκλειστικότητα!!!!

Συνημμένα

• IM005154.jpg
    IM005154.jpg
    251,1 KB · Εμφανίσεις: 10
Με συγχωρείς,αλλά φαίνεσαι να υπερασπίζεσαι τον συγκεκριμένο τρόπο έκφρασης,άρα συμπεραίνω ότι ενστερνίζεσαι κι εσύ τον ίδιο τρόπο.Δε σε έστειλε κανείς να πας να πνιγείς,τόνισα απλά ότι είναι επιλογή του καθενός να εκφάζεσ\ται όπως θέλει,και να έχει τη γνώμη του,αν θες να πας κι εσύ να το δεις δεν σε εμποδίζει κανείς.Εγώ δεν προσέβαλλα κανέναν,αντιθέτως,εσύ μας απευθύνεις το λόγο με εκφράσεις όπως "ασφάλεια γατοκεντρικής φωλίτσας",λες και δε μας θεωρείς ανθρώπους ικανούς να μιλήσουν για οτιδήποτε άλλο,επειδή και μόνο έχουμε διαφορετική άποψη από σένα.
Και δε μου απάντησες,μπαίνεις για να πεις κάτι,ή απλά για να προσβάλλεις;Επειδή μέχρι τώρα μάλλον το δεύτερο κάνεις.Λίγος σεβασμός στην ελευθερία του καθενός να πιστεύει ότι θέλει δε βλάπτει,όπως και ο περιορισμός των χαρακτηρισμών.

Θέλω να πω ότι σε έξι σελιδες ποστ μόνο εσύ μας είπες να πάμε να πνιγούμε.Άλλες απορίες;
α ρε χέλι πως ξεφεύγεις

α ρε χέλι πως ξεφεύγεις
Α σας ευχαριστώ πολύ για τον παραλληλισμό,τα συμπαθώ πολύ τα χέλια,αν και προτιμώ τις γάτες.Και δεν προσπαθώ να ξεφύγω από κάτι,απλά λέω τη γνώμη μου σε άπταιστα και κατανοητά ελληνικά.Όποιος άλλος έχει απορία ή θέλει απλά να με παρομοιάσει με ζωάκι,δηλώνω πως προτιμώ τα αιλουροειδή και απαντώ σε άπειρες ερωτήσεις λόγω δουλειάς με πραγματική υπομονή.:)

Αρε... moukelis..... είσαι Χέλι!!!!!!:up::up:
Χαιρετώ σε, λοιπόν η Γκίοσσα!!!!!!:P

Ολο το Ζωικό βασίλειο κάνει παρέλαση!!!!!!!!!!!!!!:cool::cool:
Αυτά είναι!!!! :)

Αλλος????

Αρχική Δημοσίευση από julia:
ΥΓ. Κάτωθι παραθέτω, άλλο ένα έργο τέχνης, "¨Αμνός & Κύων" :cool::cool:
( Ο Αμνός πέθανε απο φυσικά αίτια.....και με την θέλησή του)
Απο την αδημοσίευτη συλλογή μου......:happy::happy: σε πρώτη πανελλαδική αποκλειστικότητα!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ο σκυλος εχει ενα μοναδικο βλεμμα (μακρια απο το αρνι μου)!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ο σκυλος εχει ενα μοναδικο βλεμμα (μακρια απο το αρνι μου)!!!!
Συμφωνώ και επαυξάνω!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
"Φωτογράφε, φύγε! Τζάσε, σου λέω! Γκιτ! Αυτός ο αμνός είναι δικός μου! Δικός μουουουουου!!!"

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back