ashira
Νεοφερμένο μέλος
Η Κέλλυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 42 μηνύματα.
22-10-13
01:03
Καλησπερα!! ειμαι καινουργια στο φορουμ!
Προσφατα βρηκα ενα γατακι παρατημενο κοντα στο σπιτι μου σχεδον 2 μηνων και αποφασισα να το παρω σπιτι.
Μενω θεσσαλονικη και λογω οικονομικης δυσκολιας ( ειμαι φοιτητρια ) μηπως υπαρχει καποιος που να του περισσευει εξοπλισμος γατας και θα μπορουσε να με βοηθησει?
Προσφατα βρηκα ενα γατακι παρατημενο κοντα στο σπιτι μου σχεδον 2 μηνων και αποφασισα να το παρω σπιτι.
Μενω θεσσαλονικη και λογω οικονομικης δυσκολιας ( ειμαι φοιτητρια ) μηπως υπαρχει καποιος που να του περισσευει εξοπλισμος γατας και θα μπορουσε να με βοηθησει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα.
22-10-13
13:04
Απάντηση: Εξοπλισμός γάτας!
Καλησπερα ,συγχαρητηρια για την αποφαση σου να το υιοθετησεις!
τωρα οσο αφορα τον εξοπλισμο της τι ακριβως εννοεις?
δεν χρειαζονται ιδιαιτερα πραγματακια
μπολακια φαγητου μπορεις να χρησιμοποιησεις και οτι εχεις σπιτι σου(πιατακια,ταπερακια κ.τλ)
αμμολεκανη (σε γνωστο πολυκαταστημα με παιχνιδια εχει ωραιοτατες με 5ε,αλλα αν εχεις καμια λεκανιτσα στο σπιτι μπορεις να χρησιμοποιησεις κι εκεινη μεχρι να μπορεσεις να παρεις)
κρεββατακι (αν δεν κοιμαται στο δικο σου
,δωσε της ενα μαξιλαρακι σου η κουβερτακι σου,αν θες κανε της μια φωλιτσα με καμια κουτα η αν θες παλι στο ιδιο καταστημα εχει φωλιτσες(κρεββατακι igloo-δηλ σκεπαστο απο πανω,για το χειμωνα ειναι τελειο,το καλοκαιρι την βγαζουν στα πλακακια) με 10ε υπεροχες !!!
παιχνιδακια δεν χρειαζεται να δωσεις χρηματα,εξαλλου τα ετοιμα δεν τα τιμουν! μπαλιτσες απο αλουμινοχαρτο(τρελαίνονται ολα)κορδελιτσες,κουκλακια δικα σου και θα ειναι μια χαρα!
γατοφορος(κουτι μεταφορας) αυτο θα το χρειαζεσαι για κτηνιατρο η οταν θα τη μεταφερεις(αν τη μεταφερεις)αν θα βολευε θα μπορουσα να σου δανειζω δικο μου οποτε το χρειαζεσαι
απο ποια περιοχη εισαι Θεσ/νκη?δεν ξερω αν βοηθησα καθολου,σιγουρα κι αλλα μελη θα μπορουν να σου δωσουν περισσοτερες ιδεες,κι εδω μεσα μπορεις να μαθεις τα παντα
καλη ζωουλα να εχετεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!
Καλησπερα ,συγχαρητηρια για την αποφαση σου να το υιοθετησεις!
τωρα οσο αφορα τον εξοπλισμο της τι ακριβως εννοεις?
δεν χρειαζονται ιδιαιτερα πραγματακια

μπολακια φαγητου μπορεις να χρησιμοποιησεις και οτι εχεις σπιτι σου(πιατακια,ταπερακια κ.τλ)
αμμολεκανη (σε γνωστο πολυκαταστημα με παιχνιδια εχει ωραιοτατες με 5ε,αλλα αν εχεις καμια λεκανιτσα στο σπιτι μπορεις να χρησιμοποιησεις κι εκεινη μεχρι να μπορεσεις να παρεις)

κρεββατακι (αν δεν κοιμαται στο δικο σου
,δωσε της ενα μαξιλαρακι σου η κουβερτακι σου,αν θες κανε της μια φωλιτσα με καμια κουτα η αν θες παλι στο ιδιο καταστημα εχει φωλιτσες(κρεββατακι igloo-δηλ σκεπαστο απο πανω,για το χειμωνα ειναι τελειο,το καλοκαιρι την βγαζουν στα πλακακια) με 10ε υπεροχες !!!παιχνιδακια δεν χρειαζεται να δωσεις χρηματα,εξαλλου τα ετοιμα δεν τα τιμουν! μπαλιτσες απο αλουμινοχαρτο(τρελαίνονται ολα)κορδελιτσες,κουκλακια δικα σου και θα ειναι μια χαρα!
γατοφορος(κουτι μεταφορας) αυτο θα το χρειαζεσαι για κτηνιατρο η οταν θα τη μεταφερεις(αν τη μεταφερεις)αν θα βολευε θα μπορουσα να σου δανειζω δικο μου οποτε το χρειαζεσαι

απο ποια περιοχη εισαι Θεσ/νκη?δεν ξερω αν βοηθησα καθολου,σιγουρα κι αλλα μελη θα μπορουν να σου δωσουν περισσοτερες ιδεες,κι εδω μεσα μπορεις να μαθεις τα παντα
καλη ζωουλα να εχετεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα.
22-10-13
13:29
Απάντηση: Εξοπλισμός γάτας!
α και ξεχασα το σημαντικοτερο
τροφουλα μεσα στο my cat θα βρεις τα παντα απο γνωμες!οικονομικα ειμαστε ολοι δυσκολα,αλλα μια καλη και ποιοτικη (και ακριβοτερη
απο αλλες που υπαρχουν στα σουπερ μαρκετ)θα σου βγει φθηνοτερη να ξερεις!και θα χορταίνει με μικροτερη ποσοτητα(οποτε θα σου κρατα περισσοτερο καιρο)και θα ειναι καλο για την υγεια του!!!!!και κανε ερευνα αγορας πριν αγορασεις,γιατι υπαρχουν πολλοι κλεφτες πετσοπαδες
πες μου αν θες σε ποια περιοχη εισαι να σου στειλω σε πμ ενα καταστημα που πουλα φθηνοτερα
αμμος υπαρχουν παρα πολλες,εκει θα πρεπει να δοκιμασεις ποια θα σε βολεψει και εσενα και το γατουλινι σου!
α και ξεχασα το σημαντικοτερο
τροφουλα μεσα στο my cat θα βρεις τα παντα απο γνωμες!οικονομικα ειμαστε ολοι δυσκολα,αλλα μια καλη και ποιοτικη (και ακριβοτερη
απο αλλες που υπαρχουν στα σουπερ μαρκετ)θα σου βγει φθηνοτερη να ξερεις!και θα χορταίνει με μικροτερη ποσοτητα(οποτε θα σου κρατα περισσοτερο καιρο)και θα ειναι καλο για την υγεια του!!!!!και κανε ερευνα αγορας πριν αγορασεις,γιατι υπαρχουν πολλοι κλεφτες πετσοπαδες
πες μου αν θες σε ποια περιοχη εισαι να σου στειλω σε πμ ενα καταστημα που πουλα φθηνοτερα
αμμος υπαρχουν παρα πολλες,εκει θα πρεπει να δοκιμασεις ποια θα σε βολεψει και εσενα και το γατουλινι σου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ashira
Νεοφερμένο μέλος
Η Κέλλυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 42 μηνύματα.
22-10-13
16:05
γεια σου!! μενω 40 εκκλησιες κρεβατακι της βρηκα και χρησιμοποιω δικα μου μπολακια και μια δικη μου λεκανιτσα για τουαλετα! το κουτι μεταφορας ειναι το θεμα μου.. ποσο περιπου κοστιζουν? χρειαζεται και ονυχοδρομιο?
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
22-10-13
16:22
γεια σου!κουτι μεταφορας μπορεις να βρεις και με 10ε(μικρο)γνωμη μου επειδη εισαι φοιτήτρια ,και αν εχετε πολλα ταξιδια να παρεις ενα σχετικα μεγαλυτερο ωστε και οταν μεγαλωσει να ειναι άνετα μεσα
ονυχοδρομιο τους εχω παρει και γω αλλα δεν το χρησιμοποιουν παρα μονο για παιχνιδι η μικρη μου
τα νυχακια τους τα δικα μου τα κανουν σε ενα πατακι που εχω στην μπαλκονοπορτα απο μεσα(τους βολεψε!!!)υπαρχουν διαφορα,εχει και απο 5ε
σου εστειλα και προσωπικο μηνυμα που μπορεις να τα βρεις οικονομικα,αλλα δεν ξερω το πηρες?κόλλησε ο η/υ μου την ωρα που το εστελνα

ονυχοδρομιο τους εχω παρει και γω αλλα δεν το χρησιμοποιουν παρα μονο για παιχνιδι η μικρη μου
τα νυχακια τους τα δικα μου τα κανουν σε ενα πατακι που εχω στην μπαλκονοπορτα απο μεσα(τους βολεψε!!!)υπαρχουν διαφορα,εχει και απο 5εσου εστειλα και προσωπικο μηνυμα που μπορεις να τα βρεις οικονομικα,αλλα δεν ξερω το πηρες?κόλλησε ο η/υ μου την ωρα που το εστελνα
Τελευταία επεξεργασία:
δελφινακι
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η δελφινακι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 336 μηνύματα.
23-10-13
00:52
το ονυχοδρομιο στην αρχη το θεωρουσα απαραιτητο αλλα ο δικος μου το τιμησε μονο τις πρωτες 2 μερες... ειναι 2,5 χρονων σχεδον και απο τις 2 μερες και μετα ξινει τα νυχια του στον καναπε η στο χαλι οπως ειπε και η οφυλια!!! τη γατοφορο μπορεις να τη βρεις και αρκετα φθηνα! εγω πηρα μια αρκετα μεγαλη απο την αρχη.. απο οτι θυμαμαι την ειχα πληρωσει 15 ευρω απο pet shop στον ευοσμο! (κι εγω απο θεσσαλονικη ειμαι απο ευοσμο) λεγεται κυων και γαλη αλλα δεν ξερω αν οι τιμες παραμενουν οι ιδιες!
παρολα αυτα ομως θα ηθελα να σου πω οτι τα εξοδα συνεχως και κυριως μετα τους 6 μηνες της γατουλας μειωνονται κατα πολυ!! μετα θα εχεις μονο τροφη και αμμο! και το κυριοτερο... πολλες στιγμες ευτυχιας!!!!!!!!!
αν θελεις ανοιξε ενα θεματακι για το γατακι σου να το γνωρισουμε!!!!
παρολα αυτα ομως θα ηθελα να σου πω οτι τα εξοδα συνεχως και κυριως μετα τους 6 μηνες της γατουλας μειωνονται κατα πολυ!! μετα θα εχεις μονο τροφη και αμμο! και το κυριοτερο... πολλες στιγμες ευτυχιας!!!!!!!!!
αν θελεις ανοιξε ενα θεματακι για το γατακι σου να το γνωρισουμε!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum