Ζητείται επειγόντως φιλοξενία ή γατομαμά

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Fideloudi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
Καλησπέρα

μια γνωστή μου έχει βρει 4 μωρά γατάκια. Είχε βρεθεί γατομαμά, που όμως μετά από λίγες μέρες τα παράτησε και δεν τα θήλαζε. Η κοπέλα αναγκάστηκε να τα πάρει πίσω, τα ταϊζει με σύριγγα, αλλά έχει κι άλλα 2 γατιά που φροντίζει (ένα χαμένο που βρήκε και είχε πολλά προβλήματα υγείας) κι ένα καινούριο μικρό...χώρια τις δικές της γάτες, και είναι σε απόγνωση να τα καταφέρει με όλα.
Αν γνωρίζετε κάποια γατομαμά για τα γατάκια ή μπορεί να αναλάβει κάποιος έμπειρος μέχρι να μεγαλώσουν, η κοπέλα φυσικά θα τα πάρει πίσω να τους βρει σπίτια μετά. Ή αν μπορεί κάποιος να φιλοξενήσει, με όλα τα έξοδα καλυμμένα, έστω κάποιο από τα άλλα 2 γατιά, θα ήταν τρομερή βοήθεια!
Επικοινωνία με την Ιωάννα στα 6975671953 ή 2105233941 ή αν θέλετε στείλτε μου προσωπικό μήνυμα να σας φέρω σε επαφή.

Εδώ είναι τα γατάκια https://www.facebook.com/photo.php?fbid=521440664586652&set=a.328591593871561.79335.324594360937951&type=1&theate

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Είναι πανέμορφα πάντως! :hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακάρι να βρεθεί μια γατομαμά, τώρα που γεννάνε κιόλας οι γάτες ίσως να γίνει αυτό το μικρό θαύμα!! Πως είναι τα μικρά;

Τα καλύτερα εύχομαι Λία μου για τα μικράκια! Να γίνουν γάταροι μεγάλοι και τρανοί! :)

Τα γατάκια επιβιώνουν προς το παρόν, αλλά η κοπέλα τα έχει παίξει! Δεν προλαβαίνει όλα τα γατιά, άσε που τα μωρά όσο είναι τόσο μικρά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πάθουν από στιγμή σε στιγμή...:(

Εύχομαι να συνεχίσει να το παλεύει και σύντομα να έχει ενισχύσεις..

Μπα...νομίζω ότι τα 2 μεγαλύτερα γατιά θα βρεθούν σύντομα στο δρόμο. Προς το παρόν όλα τα γατιά είναι στο γραφείο της, κι αυτό έχει αρχίσει να δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα. Σπίτι δεν μπορεί να τα πάρει, έχει άλλα πόσα δικά της. Φυσικά θα επικεντρωθεί στα 4 μωρά που θέλουν ειδική φροντίδα, τα άλλα 2 τα βλέπω να πηγαίνουν σε περιοχές που υπάρχουν αποικίες γατιών που τα ταϊζουν ελπίζοντας να επιβιώσουν...δεν είναι καλό, αλλά οι φίλοι και γνωστοί αυτή την εποχή δεν μπορούν να βοηθήσουν, και δυστυχώς δεν έχει βρεθεί τίποτα άλλο ούτε καν φιλοξενία έστω για 1 :(

για ποσο καιρο χρειαζεται φιλοξενια? ξερεις εαν μπορει να παρεχει και εξοπλισμο προσωρινα φυσικα( λεκανι αμμο....)

Καλησπέρα zhta, σας έστειλα προσωπικό μήνυμα. Αν μπορείτε, δείτε το, ευχαριστώ!

Νόμιζα ότι σας έστειλα πμ, δεν πρόσεξα ότι δεν πάει. Ναι, παρέχονται τα πάντα (τροφή, άμμο, αμμολεκάνη) για τη φιλοξενία. Για πόσο καιρό, εσείς θα μας πείτε αν και πόσο μπορείτε να φιλοξενήσετε κάποιο από τα γατιά.
Αν μπορείτε να βοηθήσετε και θέλετε να συζητήσουμε περισσότερο, το τηλ μου είναι 6942067197 ή μου στέλνετε το δικό σας να επικοινωνήσουμε.
Ευχαριστώ και καλό ΣΚ!

νομιζω εστειλα πμ ειμαι νεα εδω και δεν ξερω πως λειτουργουν τα πραγματα!! σας ηρθε κανενα μηνυμα??

Ναι, το πήρα το μήνυμα και σας απάντησα. Ευχαριστώ πολύ και καλό βράδυ :)

Καλημέρα! Κλειδώστε παρακαλώ. Τα γατάκια είναι όλα μια χαρά κι υιοθετήθηκαν :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back