Ζητείται μαύρο γατάκι για υιοθεσία από Θεσσαλονίκη

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

immortalilias

Νεοφερμένο μέλος

Ο immortalilias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Ζητείται μαυρο γατακι για υιοθεσια απο θεσσαλονικη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα
Μήπως μπορείτε να γίνεται λίγο πιο σαφής; Θα θέλατε κορίτσι ή αγόρι και σε ποια ηλικία;
Ενδεικτικά μπορώ να σας παραθέσω κάποια λινκ για να πάρετε μια ιδέα.

• αρσενικά : 1 2 3 4 5 6

• θηλυκά : 1 2 3

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ζητείται μαυρο γατακι για υιοθεσια απο θεσσαλονικη

Καλησπερα
Εχω ενα πανεμορφο μακρυτριχο καταμαυρο αρσενικο μωρο 3 μηνων περιπου και υγιεστατο. Αν θελεις επικοινωνησε μαζι μου με ΠΜ. Θα ανεβασω και φωτογραφιες του μικρουλη. Βρισκομαι στην Θεσσαλονικη.

Ζητείται μαυρο γατακι για υιοθεσια απο θεσσαλονικη...

... και μια μικρή τρίχρωμη ταρταρουγίτσα :)

(6946 793585)

Συνημμένα

• DSC02849.JPG
    DSC02849.JPG
    332,3 KB · Εμφανίσεις: 61
Ο ενδιαφερόμενος ζητά μαύρο. Εσύ πώς ξέρεις ότι ζητά και ταρταρούγα;

εναλλακτικά..... στο εντελώς μαύρο:D !!!

Τέλος πάντων...
Επίσης βρήκα αυτό όπου υπάρχει ένα ολόμαυρο και πιστεύω ότι έχει περισσότερη ανάγκη να υιοθετηθεί. Για σκέψου το...

christina.maria αν ασχολιοσουν με αδεσποτα ή εστω με υιοθεσιες θα ηξερες οτι το προβλημα ειναι πολυ μεγαλο..η προσφορα τεραστια και η ζητηση πολυ μικρη..ο καθενας κανει το καλυτερο για το γατακι που φιλοξενει και θελει να παει σε δικο του σπιτι..δεν ξερω αν το γατι που εχει ο yurikos ειναι αδεσποτο ή οχι ουτε με αφορα..δεν νομιζω το παιδι να παθει κατι αν δει και μια ταρταρουγα ή ενα οποιοδηποτε αλλο γατακι..στην τελικη που ξερεις..μπορει να ερωτευτει ενα αλλο απο μαυρο..δεν χρειαζεται να μιλαμε τοσο αποτομα ειδικα σε καποιον που προσπαθει το γατακι που εχει να παει σε ενα καλο σπιτι:)

ευχομαι να βρεις το γατακι που θα σου κλεψει την καρδια ειτε ειναι μαυρο ειτε πορτοκαλι ειτε οποιοδηποτε αλλο χρωμα:D

συμφωνω με την Ηλιαννα ..

δες αν θες κι εδώ, https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζονται-γατάκια.224755/

έχουμε ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι και βρίσκονται Μηχανιώνα.

Συνημμένα

• omg-azapis.jpg
    omg-azapis.jpg
    1.011,8 KB · Εμφανίσεις: 52
καλησπερα και απο μενα:)
εχω εναν πανθηρακο ομορφο
:clapup:
https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-ο-Λάκης-ο-Μαυρούλης.227349/

και αν δεν θες μικρουλι εχουμε και ψιψινες ομορφες πανθηρουλες...πολυ καλες!!!
https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-η-μαύρη-Λολίτα.226581/

https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-πανθηρούλα-όμορφη.226605/

christina.maria αν ασχολιοσουν με αδεσποτα ή εστω με υιοθεσιες θα ηξερες οτι το προβλημα ειναι πολυ μεγαλο..η προσφορα τεραστια και η ζητηση πολυ μικρη..ο καθενας κανει το καλυτερο για το γατακι που φιλοξενει και θελει να παει σε δικο του σπιτι..δεν ξερω αν το γατι που εχει ο yurikos ειναι αδεσποτο ή οχι ουτε με αφορα..δεν νομιζω το παιδι να παθει κατι αν δει και μια ταρταρουγα ή ενα οποιοδηποτε αλλο γατακι..στην τελικη που ξερεις..μπορει να ερωτευτει ενα αλλο απο μαυρο..δεν χρειαζεται να μιλαμε τοσο αποτομα ειδικα σε καποιον που προσπαθει το γατακι που εχει να παει σε ενα καλο σπιτι:)

ευχομαι να βρεις το γατακι που θα σου κλεψει την καρδια ειτε ειναι μαυρο ειτε πορτοκαλι ειτε οποιοδηποτε αλλο χρωμα:D
Δεν είναι ανάγκη να ασχολούμαι με αδέσποτα για να καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο , και τέλος πάντων γιατί μου τα λέτε όλα αυτά; Νομίζετε πως εγώ δεν υπάρχω σ' αυτό το forum; Αφού ο άνθρωπος ζητά μαύρο αποκλειστικά και δε δίνει μάλιστα πολλά στοιχεία και εναλλακτικές , άρα εφόσον δεν αναφέρει ταρταρούγες , το φυσιολογικό είναι να του δείξουμε μαύρα γατάκια. Και από εκεί και πέρα μπορεί να κοιτάξει και μόνος του στη στήλη "Χαρίζονται" και ποιος ξέρει; Μπορεί τελικά να του κάνει κλικ κάποια ταρταρούγα! :) Και φυσικά όποιος φιλοξενεί γατάκι θέλει το καλύτερο γι'αυτό , αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να το προωθήσουν.

καλησπερα και απο μενα:)
εχω εναν πανθηρακο ομορφο
:clapup:
https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-ο-Λάκης-ο-Μαυρούλης.227349/

και αν δεν θες μικρουλι εχουμε και ψιψινες ομορφες πανθηρουλες...πολυ καλες!!!
https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-η-μαύρη-Λολίτα.226581/

https://www.mypetz.gr/threads/Χαρίζεται-πανθηρούλα-όμορφη.226605/
Το σαμιαμιδάκι δεν είναι πλέον προς υιοθεσία;

Δεν είναι ανάγκη να ασχολούμαι με αδέσποτα για να καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο , και τέλος πάντων γιατί μου τα λέτε όλα αυτά; Νομίζετε πως εγώ δεν υπάρχω σ' αυτό το forum; Αφού ο άνθρωπος ζητά μαύρο αποκλειστικά και δε δίνει μάλιστα πολλά στοιχεία και εναλλακτικές , άρα εφόσον δεν αναφέρει ταρταρούγες , το φυσιολογικό είναι να του δείξουμε μαύρα γατάκια. Και από εκεί και πέρα μπορεί να κοιτάξει και μόνος του στη στήλη "Χαρίζονται" και ποιος ξέρει; Μπορεί τελικά να του κάνει κλικ κάποια ταρταρούγα! :) Και φυσικά όποιος φιλοξενεί γατάκι θέλει το καλύτερο γι'αυτό , αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να το προωθήσουν.

Μπορούμε ωστόσο να είμαστε ευγενικοί και να μη μιλάμε απότομα σε ανθρώπους που αν μη τι άλλο μας ρίχνουν σχεδόν 30 χρόνια. Δεν έκανε έγκλημα ο χρήστης, μια ταρταρούγα του έδειξε. Το πως θα μιλάει ο καθένας είναι στην κρίση του φυσικά και ανάλογο των τρόπων του. Καλή μας ημέρα και καλή τύχη σε όποιο γατάκι ψάχνει σπίτι :) Συγγνώμη για το οφ.
Εύχομαι να βρείτε το γατάκι που θα σας κλέψει την καρδιά. :)

συμφωνω με την Ηλιαννα ..

'Οπως είδατε δεν έδωσα σημασία, αν και θεώρησα άκρως επιθετική τη συμπεριφορά. Μια εναλλακτική πρόταση έκανα, ούτε επέμεινα, ούτε απέριψα και πολύ περισσότερο δεν πίεσα κανένα.... ίσα ίσα μάλιστα, είδα μερικά πολύ όμορφα μαυράκια που σίγουρα θα γοητεύσουν αυτόν που ψάχνει το γατουρίνι του...
Δεν πειράζει, ας βρούν τα όλα γατουρίνια ένα σπιτάκι και τα υπόλοιπα ξεχνιούνται...

Εχω μια απορία όμως, όχι τώρα από παλιά: Στις αγγελίες αναζήτησης από Θεσσαλονίκη (ακόμη και όταν δεν αναζητείται κάτι σπάνιο), υπάρχουν πάρα πολλές προτάσεις από την Αθήνα (μέχρι και από την Κρήτη είδα μια φορά). Δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι λιγάκι παράλογο να στέλνουμε γατάκια από την Αθήνα ή την υπόλοιπη Ελλάδα σε μια πόλη που αν μη τι άλλο υπάρχουν δεκάδες αδεσποτάκια όλων των ειδών και για όλα τα γούστα (πχ ζητήστε μου σήμερα ένα είδος και θα σας φέρω μέχρι αύριο μια εξάδα). Μου κάνει μάλιστα ιδιαίτερη εντύπωση που συχνά γίνεται ένας ''πόλεμος'' προώθησης από την Αθήνα προς την υπόλοιπη Ελλάδα.... ξαναλέω δεν είμαι αντίθετος, αλλά πιστεύω ότι πρίν στείλουμε ταξίδι τα μικρά, ας περιμένουμε πρώτα την αντίδραση της τοπικής αγοράς... (για την συγκεκριμένη περίπτωση είδατε πόσα μαυράκια βγήκαν στη Θεσσαλονίκη???).
Εγώ τη γάτα μου πάω στο γιατρό που είναι 2 χιλιομ. και επειδή νιαουρίζει στενοχωριέμαι, πως βάζουμε ένα μικρούλι σε ένα ταξίδι 5 και 6 ωρών (εκτός και αν δεν υπάρχει εναλλακτική).

Να είστε καλά...;)

'Οπως είδατε δεν έδωσα σημασία, αν και θεώρησα άκρως επιθετική τη συμπεριφορά. Μια εναλλακτική πρόταση έκανα, ούτε επέμεινα, ούτε απέριψα και πολύ περισσότερο δεν πίεσα κανένα.... ίσα ίσα μάλιστα, είδα μερικά πολύ όμορφα μαυράκια που σίγουρα θα γοητεύσουν αυτόν που ψάχνει το γατουρίνι του...
Δεν πειράζει, ας βρούν τα όλα γατουρίνια ένα σπιτάκι και τα υπόλοιπα ξεχνιούνται...

Εχω μια απορία όμως, όχι τώρα από παλιά: Στις αγγελίες αναζήτησης από Θεσσαλονίκη (ακόμη και όταν δεν αναζητείται κάτι σπάνιο), υπάρχουν πάρα πολλές προτάσεις από την Αθήνα (μέχρι και από την Κρήτη είδα μια φορά). Δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι λιγάκι παράλογο να στέλνουμε γατάκια από την Αθήνα ή την υπόλοιπη Ελλάδα σε μια πόλη που αν μη τι άλλο υπάρχουν δεκάδες αδεσποτάκια όλων των ειδών και για όλα τα γούστα (πχ ζητήστε μου σήμερα ένα είδος και θα σας φέρω μέχρι αύριο μια εξάδα). Μου κάνει μάλιστα ιδιαίτερη εντύπωση που συχνά γίνεται ένας ''πόλεμος'' προώθησης από την Αθήνα προς την υπόλοιπη Ελλάδα.... ξαναλέω δεν είμαι αντίθετος, αλλά πιστεύω ότι πρίν στείλουμε ταξίδι τα μικρά, ας περιμένουμε πρώτα την αντίδραση της τοπικής αγοράς... (για την συγκεκριμένη περίπτωση είδατε πόσα μαυράκια βγήκαν στη Θεσσαλονίκη???).
Εγώ τη γάτα μου πάω στο γιατρό που είναι 2 χιλιομ. και επειδή νιαουρίζει στενοχωριέμαι, πως βάζουμε ένα μικρούλι σε ένα ταξίδι 5 και 6 ωρών (εκτός και αν δεν υπάρχει εναλλακτική).

Να είστε καλά...;)

Καλα εκανες και δεν εδωσες σημασια!:D:D δεν υπαρχει λογος..;);)

Οσο για την υιοθεσια αθηναιων γατουνιων απο αλλα μερη..δυστηχως ειναι πολυ δυσκολη η κατασταση με τις υιοθεσιες..:/::/: πολλα γατακια λιγη ζητηση οπως ξερεις κι εσυ..:(:( Ετσι αν ειναι να πανε σε ενα καλο σπιτι ή απο το να περιμενουμε πολυ καιρο να κινηθει η εκαστοτε τοπικη ''αγορα'' προτιμαμε να ταλαιπωριθει προσωρινα το γατακι..:worry:

Να είστε καλά...;)

yurikos δεν χρειαζεται να απολογησε;)

απο την αλλη αν ζητηθει καποιο γατακι απο αθηνα για θεσσαλονικη τοτε ισως πρεπει να παει θεσσαλονικη..σιγουρα και στην θεσσαλονικη υπαρχουν παρα πολλα αδεσποτα αλλα αν ο υποψηφιος θελει ενα γατακι απο την αθηνα?δεν νομιζω οτι ειναι τοσο βαρβαρο το ταξιδι..προσωπικα αν μου ζηταγε κανεις να γατακι τοσο μακρια ισως και να ταξιδευα μαζι με αυτο για να το παραδωσω στην καινουρια του οικογενεια..και ναι οταν εγω φιλοξενω τωρα 2 μωρα εδω και καμποσο καιρο και δεν εχω δεχτει ουτε ενα τηλεφωνημα τοτε θα το σκεφτω πολυ σοβαρα αν μου το ζητησουν απο θεσσαλονικη..δυστυχως ειναι παρα πολυ δυσκολα τα πραγματα και θα το εχετε διαπιστωσει και εσεις:/:

Το σαμιαμιδάκι δεν είναι πλέον προς υιοθεσία;

σαφως και ειναι για υιοθεσια:)
απλα κοιταξα πιο καλα την αγγελια και γραφει οτι θελει απο θεσσαλονικη,οποτε ειπα να μην το προχωρησω;)

Φιλοξενώ και εγώ ένα μαύρο γατάκι αρσενικό 2,5 μηνών στη θεσσαλονίκη.. Αν θες πές μου..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back