Ζητείται προσωρινή στέγη για μωρό γατάκι

• Thread starter Thread starter Luna
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Luna

Περιβόητο μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα.
Μολις βρηκα κατω απο το σπιτι μου ενα μωρο γατακι που κλαιει και φωναζει σαν τρελο! ηταν κατω απο ενα αυτοκινητο και παραλιγο να το πατησουν καποιοι που ξεπαρκαραν! :mad:
Ειναι αγορακι ασπρομαυρο,πολυ αδυνατο,εφαγε με μανια μολις του εβαλα κροκετες,το ψεκασα με frontline spray και το καθαρισα οσο μπορουσα με μωρομαντηλα!!
Εχω 4 γατες στο σπιτι και το μπαλκονι μου δεν ειναι και πολυ ασφαλες! αν μπορει καποιος να κρατησει για λιγο,καλυπτω τις τροφες του μεχρι να βρουμε οικογενεια!
θα βαλω και μερικες φωτογραφιες αλλα ειναι κουνημενες και δεν ειναι πολυ καλες!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

02.JPG

01.jpg

03.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 02.JPG
    02.JPG
    98,5 KB · Εμφανίσεις: 48
  • 01.jpg
    01.jpg
    358,1 KB · Εμφανίσεις: 48
  • 03.jpg
    03.jpg
    305,1 KB · Εμφανίσεις: 53
  • 02.JPG
    02.JPG
    98,5 KB · Εμφανίσεις: 48
  • 01.jpg
    01.jpg
    358,1 KB · Εμφανίσεις: 48
  • 03.jpg
    03.jpg
    305,1 KB · Εμφανίσεις: 53
Καλή τύχη στον ασπρομαυρούλη!

Καλησπερα!!!ενδιαφερομαι για τον μικρο γατουλη... Ποσο ειναι? Εχω αλλες 7 γατες και θα μπορουσαν να ζησουν ολες μαζι ομως μενω στη Θεσσαλονικη υπαρχει πιθανοτητα να μου τον στειλετε??

γεια σου..να σε ρωτησω κατι...οι 7 γατες σου...σε διαμερισμα ζουνε;;διοτι μου φανεται λιγακι δυσκολο..:)

οχι οχι:)...στην αυλη ζουνε...εχουνε ενα χωρο δικο τους και το ωραδυ κοιμουνται εκει...βεβαια καποιες απο αυτες καθονται και στο σπιτι οποτε ανοιγουμε την πορτα μπαινουν μονες τους και αλλες δεν το θελουν το σπιτι..οταν ηταν μωρα τις ειχα περισσοτερο πανω για να με γνωριζουν...ειναι ελευθερεσ πανε οπου θελουν αλλα παντα γυριζουν στο σπιτι ειδικα οταν ακουσουν το αμαξι!!:D

Γιάννα πως είναι το μικράκι ? Έτσι τόσο μικράκι και τόσο χάλια είχα βρει πριν δυο χρόνια τον Μίκυ μου (τον ασπρόμαυρο):/:

Καλημερα!! το μικρακι ειναι καλα,παιζει και γουργουριζει και κανει ναζια απο το τζαμι! πηγαμε στην γιατρο και τον ειδε,αλλα δεν καναμε εμβολιο γιατι εχει λιγη διαροια! κατα τ'αλλα δεν εχει κατι αλλο!! ακομα ψαχνουμε προσωρινη φιλοξενια,αλλα δεν εχουμε βρει κατι! :worry:
ο μικυ σου τωρα εχει γινει αρκουδος ομως!! καλα εκανες και τον κρατησες!!

ανεβαζω και 2 κανουργιες:
IMG_1043.JPG

IMG_1039.JPG

Συνημμένα

• IMG_1043.JPG
    IMG_1043.JPG
    1 MB · Εμφανίσεις: 50
  • IMG_1039.JPG
    IMG_1039.JPG
    1 MB · Εμφανίσεις: 44
  • IMG_1043.JPG
    IMG_1043.JPG
    1 MB · Εμφανίσεις: 50
  • IMG_1039.JPG
    IMG_1039.JPG
    1 MB · Εμφανίσεις: 44
Χουανίτα πόσο είναι περίπου το μωρο;Βγαλε μερικες ακομα φωτο να το βαλω κι εγω στο FB.Το τηλεφωνο σου να βάλω,ή το μειλ σου;

Καλημερα!! δεν το ειχα δει!!;)
λοιπον,το μωρο ειναι αγορακι,περιπου 2 μηνων!! Ψαχνουμε σιγουρα προσωρινη οικογενεια εκτος και αν καποιος θελει να το κρατησει που επισης θα μας αρεσε πολυ!!!:P:P
βαλε το mail μου σιγουρα γιατι το τηλ πολλες φορες δεν το σηκωνω αν ειναι αποκρυψη ή διαφορα περιεργα νουμερα!!

108.jpg
109-1.jpg
110.jpg
111.jpg
112.jpg
113-2.jpg
114.jpg
117.jpg
118.jpg

Ευχαριστουμε και απο εδω!!! πολυ ωραιος βγηκε ο ατιμος και ας ειναι ταλαιπωρος!!!:P

μια κυρια μου εστειλε μειλ οτι ψαχνει θα της το προωθησω

ευχαριστω πολυ!!!

Βρε τον ταλαιπωρο!!!!!Κουκλος ειναι και μοιαζει με τον Τιμυ της Αναστασιας!!!!!
Αντε τωρα με τις νεες τελειες φωτο,σιγουρα θα βρει σπιτι...υιοθεσιας και οχι φιλοξενιας!!!!!

Μακαρι Αλινα μου,γιατι το βλεπω και τον λυπαμαι!!! ειναι εξω μοναχουλης και βλεπει τα μεσα και προσπαθει να παιξει και ειναι κριιιμα!!

ωχ μωρε Ιωαννα μου συνεχεια εχω στο μυαλο μου τον μπεμπη αυτο! τον ξανα προωθησα και στο fb σιγουρα κατι θα βρεθει!:):)

ευχαριστω βρε παιδια που προσπαθειτε!!!:) ειναι τοσο καλος ο καημενος!! πολυ μας εχει στεναχωρισει που ειναι κλεισμενος στο μπαλκονι:(

Eχουμε καποιο νεο?? :worry::worry:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back